Ohoo hadi bakalım
Posts by KIVANC.GUL
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gfs yap bir çılgınlık
-
Kış bitmez, bitemez
-
Kış bitti diyenlere inanmıyorum 😁
-
ben artık meteoroloji bilimini ciddiye almamaya başladım bünyamin sürmelinin kendi diyagramlarında ay sonu ortalamanın üstünde bekleniyor adamlar ocağı çoktan kapattı bile bundan 1 ay önceye gittiğimiz zaman ocak sonu çok olumlu görünüyordu kendi diyagramlarında kendinlerine sorsak modeller gayet başarılı biz yıllar sonrasının bile çıktısını verisini alabiliyoruz siz amatörsünüz anlamazsınız yalan bilgi veriyorsunuz oluyor işimiz çok zor gerçekten yavaş yavaş çölleşiyoruz ha illa ki sağlam soğuklar alacağız abd nin şu an aldığı gibi ama çok nadir yaşanacak bunlar
En güzeli çok kafa yormadan bünyamin hocayı takip etmek
-
ecmwf de kötü bugün nasa modeli hariç gerisi çok kötü nasaya kadar düştük vay halimize pazartesiye kadar sabır sonra şubata odaklancaz
Buyurun cenaze namaza yani
-
Eco güldür yüzleri
-
Üstad kalmadı artık, karalama tahtası oldu buralar 😁
-
Kış beklentileri için tarihi çöküş
-
-
Azora doping lazım
-
Sabır ve duayla bekleyeceğiz
-
Gfs saçmalıyor Eco takibe devam
-
Bozmayın moralleri
-
Güncelleme güzel gelir inşallah hadi bakalım yavaştan başladı güncellemeye beğenip beğenmediğimizi söyleriz artık 😂😉
Çok güzel gelecek inşallah
-
İnanç ve dua ile beklemeye devam
-
-
Ben bugün yaylaya çıkacağım biraz kar hasretimi dindirecek bu. Artık sabır ile beklemeye devam kışın daha yarısı duruyor geride.
İki haftada bir Türkiye'nin muhtelif kayak merkezlerinde kayak yaparım ama mahalleye yağan kar bir başka..
-
-