ECMWF son güncel ne diyor ben anlamıyorum
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ECMWF son güncel ne diyor ben anlamıyorum
Ara güncel iyidi de akşam 9 da güncellenmeye baslicak akşam
-
şöyle gelse ne olurdu
-
Gefs ortlama -9 inmiş
-
Cumartesi sabahı karlı bir samsuna uyanır mıyız?
-
Gefs ortlama -9 inmiş
Ne olcak şimdi
-
Her sistemde kar sınırı biraz daha iniyor bu sistemde sahillere örtü olmazsa bile kar sınırı baya bi inecek her şey mevsiminde güzel
-
Yüksek ittirmesi doğuya atıyor ama çokta değil ufak değişimlerle değilebilir
ayrıca o yüksek bu sefer istediğimiz gibi üstten kıvırsa varya karadeniz boydan boya gömülürdü
sanıyorum izlandadaki alçak aşağı biraz sarkıp ittirmesin devamında işimize gelmiyor az dikleşse yüksek daha rahat alta kıvırır
ama şu hali bile aralık ayı için standarta uygun gidişler 12-18 aralık arası nispeten serin soğuk dönem devamı ısınma onun devamı büyük sistemin temelleri
-
ecmf son noktayı yarın gece koyar gfs inancım az ama merak ediliyor
-
Karalar bağlamaya gerek yok sahilde kar öyle böyle görecek 5 cm 10 cm bahtimiza ne düşerse
-
Arkadaş 50km doğulu geldi mi bizim forumda kıyamet kopuyor batılamalar doğulamalar olur en iyisi Çarşambaya kadar beklemek
-
Gfs kontrol güzel
-
Gfs kontrol güzel
Atar mısın
-
Yarın ne sıcak var denize gireriz yarından sonraki günde fena değil sonrasına bakmak için daha erken bilmem anlatabildimmi
-
Osman Akkaya benim 26/28 hakkında bir fikrin varmı benim var
-
Osman Akkaya benim 26/28 hakkında bir fikrin varmı benim var
Abdullah abim haritaya baktığımda aynı şeyi görüyorum zaten karlı yılbaşı sloganı ile Aralık ayına girmistim.bu sistemden sonraki beklentim eğer bu sistem gelmeseydi 20-25 arasiydi şimdi bu sistemin etkisiyle dediğin tarihlere ertelendi beklediğim büyük balık
-
Şahsi görüşüm samsun adına 22 aralık 2021 sistemine benzer birşey yaşayacak soğuk olarak -10 girecek gibi görünüyor yağışda karayel ile kütleleri yakalayan adında güzel olacaktır ama konumlar arası uçurum olabilir 22 aralık sistemi de bafra da 15 cm yi geçerken engiz ve merkez boş geçmişti diye hatırlıyorum mekanikleri farklı ama kendi görüşüm bu yönde hatam varsa düzeltin lütfen
-
Bence Kafkaslara uğurlarız biz bu sistemi eğer ecmwfde gfs'ye benzer güncelleme yaparsa. 1 güne İtalya'dan buraya getirirse bence ümitlenmeyin batıya kaçan geliyor da doğuya kaçanın geldiğini pek görmedim ben. Her yıl aralıkta standart baba sistem kaçırıyoruz alışkınız zaten.
İyiki yanılmışım
-
Sizce sistem gelirse ordu nasıl olacak?
-
Osman Akkaya osmanım bu DoquKaradeniz28 tayfun bizi harbiden silmiş kuzu istedik diyemi acaba
-