Bu sene yaz gelmeyecek mi sayın üstadlarım. Ne olacak halimiz. Artık gözümüz sıcak havalarda ve deniz sezonunda. Tahmininiz ne yöndedir
Posts by Kamer_F
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Eskiler 19 mayıstan önce soba kaldırmazlarmış. Öyle söylerlerdi. Samsun için. Bir bildikleri varmış
-
Sahiller kar görür mü ? :))) Mayısa geldiydik ama havanın bundan haberi yok sanırım
-
Merkezde 2 kere şimşek çaktı ama sonrası yok. Yaz gelecek mi yakın zamanda artık ?
-
Yaz gelmiyor mu hala ya. Bu tarihlerde artık soğuk görmek istemiyorum
-
Nisan ayına girdimi artık piskolojik olarak mı bilmiyorum ama kar görmektense havanın ısınmasını arzuluyorum
-
Samsun merkez boşluk tamam. Gecede ara ara baktım ama yağdığını göremedim tamam. 😁
-
Sistem bu gece yarısı giriyordu dimi ? Sahiller adına
-
Samsun merkez ve atakum için neler dersiniz ? sizce azda olsa beyazlama görürmüyüz
-
Şu aşamada sahiller de pota da mı ?
-
Valla ben buradaki üstdaların tahminlerini okuyup gördükten sonra MGM'ye bile bakmıyorum
Onu geçtim samsun hava durumu diye google search bile yapmıyorum
TV ye çıkanları ise takip etmeyi bırak haberim bile yoktu
Hava durumu ve bilgi sahibi olmak isteyen varsa tek adres burası ve bu konudur. ( Bölgem için diyorum )..
Emeklerinize sağlık. üstadlar.
-
Totem yapıyorlardır belki. Şubat içinde karalar bağlamıştık neler oldu. Mart içinde aynı şeyi yapabiliriz
-
Bermuda şeytan üçgeni 1
Samsun boşluğu 2Araştırılsın !
-
Samsun boşluğu ?
-
Yakında hareketlenir gene buralar 😁😁
-
Martta da büyük bir ssitem alsak, 2025 efsane yıl olarak senelerce bahsetsek. Bakalım varmı bir hayalimiz
-
Martın 6 7 si gibi birşeyler söyleniyordu. Varmı bir gelişme onla ilgili
-
Martın sonuna kadar yolu var gibi
-
Yeni konumuz, hayırlı sistemlere vesile olsun inşallah. Güzel bilgi paylaşımları tahminler olsun..
-
Valla o kadar keyifli sistemdi ki. Hem buradan takip yapmak hemde bu karı yaşamak gerçekten kendi adıma harika bir deneyimdi. Çok zevkle değerli tüm yorumlarınızı okudum. bilgiler edindim. İnşallah nice sistemlerimiz olur tekrar deneyimlerinizden deneyim ediniriz. Tüm üstadlara teşekkür ederim. Sağolun varolun