O zaman Şubat aynın son bahar gibi güzel pazar gününü iyi değerlendirelim. Özlem çok yakında sona erecek gibi...
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hocam baccamda geçen galez yaktım acap küresel ısınmiye katkısı oldu mu😂
kaç gündür neden sıcak olduğunu anlamış yakmayın kardeşim hatta soba falanda yakmayın😂😂
-
Hazır küresel ısınma demişken niye bizim bölgeyi başka mevsimde ısınmıyor da hep kış aylarında ısınıyor..La sonra hazirana kadar kombi yakıyoruz.Yaz da öyle ahım şahım sıcak olmuyor.Tüm mevsimler normal iken kışın niye anormalleşiyoruz.Ne bahtsız adamız😂 DoquKaradeniz28 tayfun bu konuyu masaya yatıralım. Orasa başkanımda ameliyatı yapsın😂
Yazın ısınmıyor derken anlamadım havalar 30 dereceyi bulmazken artık 30 dereceleri geç 35 dereceler sıradanlaştı görürüz bu yazın özellikle güney bölgelerimizi
-
Yazın ısınmıyor derken anlamadım havalar 30 dereceyi bulmazken artık 30 dereceleri geç 35 dereceler sıradanlaştı görürüz bu yazın özellikle güney bölgelerimizi
Ayrıyetten ısınan sadece türkiye değil tüm dünya sibirya kuzey kutbu antarktika daha da kötü durumda buzullarımız eriyor anormal derecede
-
Neyini anlamadın mesela.Daha geçen sene temmuz da ağustos da yaylalara kar yağdı.Gayet de serin denecek Yaz ayları geçiriyoruz bölge olarak.Farklı coğrafyada mı yaşıyoruz😂
-
Çok şükür gfs özüne döndü gecenin 180 derece tersini verdi sıcağa devam sistemleri bozdu gece duygu oynadı
-
Ecmwf ens senaryo topluluğu diyor ki kardeşim benim kafam 17-18 Şubatta karışık beni biraz rahat bırakın - 10'a da giderim gerekirse - 15'e kadar yolu var diyor 😂
-
Bizim bölgeye -11 -12 girsede kar nasıl yağıyormuş gösteririz,bir türlü olmuyor yıllardır
-
Diyagramlar Ay sonuna doğru tekrar kararli bir şekilde yükselişe geçiyor sıcaklıklar yukseliyor sonra 10 günü yer ver elini bahar en azından tarihin en kötü kışına tanıklık etme tecrübesini yaşadık
-
Ardahan kış mevsimini yaşayan tek şehir
-
kuzeyin_oglu aha da gaza gelip çizdim
Tayfun az daha uğraşırsan ULL mizi kopacaksın kardeşim.Ha gayret😂
-
8'de kapanır 18 kapanmasın ama bu sefer gel be kardeşim
-
Şavşat'a bağlı Ilıca köyünden bir görüntü. Köy, Gürcistan sınırındaymış. Görüntüdeki evin çatısının ortasının yerden yüksekliği 5 m'ymiş. (Fotoğraf, Artvin sayfasından alıntıdır.)
-
Koparmasak mı değerli kardeşim, arkası daha güzel görünüyor
Elimde olsa önce ull onun soğuğu gitmeden arkasındaki polar derim
-
Serinlik olur en fazla 13 ocak sistemi ayarında sürpriz noktacıklar vs, olur ama doyasıya bir görünüm yok
-
Pasaport kontrolüne takıldı okadar dedik geçişler ücretsiz olsun diye
-
GEM ve GFS nin orta vadesine bakın.Ne kadar da benzer fikirler:))
-
Çizmeye üşeniyorum Ümit, bu seferlik böyle olsun
-
DoquKaradeniz28 tayfunum inanki hiç çizmeyle de uğraşma.Sende yoruldun.Bunların hiç bir fikrini de almıyorum artık.Bırak farklı modeller arasındaki farkı,Kendi controlleriyle bile aynı saatlerde arada 15 derece fark var.Sistem yok da göze batmıyorlar işte.Yoksa bunların herhangi olası bir sistemi yakalayabileceğini hiç zannetmiyorum
-
Denizlerdeki dalga boyu , rüzgara falan bakayım bende. Malum denize gireceğiz yakında :))
Bugün Samsun adına konuşayım, Şubat bu tarihlerinde "Tarihte bugün" gibi bildirimler geliyor ya, sahildeki karların içinde çekilmiş fotolarıma baktım. Birde şimdi ki fotolarıma bakıyorum. Güneş kremi almama ramak kaldı..
Tüm kış boyunca bizi heycanlandıran tahminler yapan üstadlara, arkadaşlara emeklerinize sağlık, teşekkür ederim kendi adıma. Bundan sonra olursa da nasip olmazsa da..
-