Futbola Dair Her Şey [2023]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bende size soruyorum neden çekiliyor o barikat? Silinmesi gereken bir mesaj dı sizinle birlikte diğer üyeninde mesajı silindi.

    Şuan mesajın silinip silinmemesinde değilim fakat yazdıklarımla bağdaştırdığınız kendi açımdan uyuşmuyor en azından hangi amaçla yazdığımı bildiğim için bende uyuşmuyor.Konuyla ilgili son mesajım olsun iyi akşamlar

  • Bende size soruyorum neden çekiliyor o barikat? Silinmesi gereken bir mesaj dı sizinle birlikte diğer üyeninde mesajı silindi.

    Hocam ben de ankaragücü maçlarına gider izlerim ama başkanın yaptığını doğru bulmuyorum sadece bu hakemlerle bu tip olayları görmemiz normal dedim desteklemek amacıyla söylemedim bu gidişle daha büyük tepkiler de görürüz..

  • Zaha’yı aldığımızda bile aklımda hep Fred vardı.

    b6f76ee7ff461ec65a.jpg

    Şu adamın geldiğine sevindim yalan yok ama gerekli miydi? Hiç gereği yoktu. O bölgede oyuncumuz zaten vardı üstüne Zaha'yı aldık ve hayatında hiç. 10 numara oynamamış Kerem'i 10 numara oynatıp her maç Kerem ve Zaha sahada varsa 2 kişi eksik oynuyoruz. İşin daha tuhaf kısmı geçen sezon Berkan'ı yolladık ve yerine orta saha için alınan hiçbir topçu Berkan'dan iyi değil. İlk öncelik Torreira'nın yanına adam almaktı ama bir sürü bomboş transfer yapıldı.

  • Şu adamın geldiğine sevindim yalan yok ama gerekli miydi? Hiç gereği yoktu. O bölgede oyuncumuz zaten vardı üstüne Zaha'yı aldık ve hayatında hiç. 10 numara oynamamış Kerem'i 10 numara oynatıp her maç Kerem ve Zaha sahada varsa 2 kişi eksik oynuyoruz. İşin daha tuhaf kısmı geçen sezon Berkan'ı yolladık ve yerine orta saha için alınan hiçbir topçu Berkan'dan iyi değil. İlk öncelik Torreira'nın yanına adam almaktı ama bir sürü bomboş transfer yapıldı.

    Zaha’nın gelmesine ben de sevindim ama beklediğimiz katkıyı alamıyoruz.

    Yeni transferlere bakarsak;

    Tete tam bir bomba, Angelino, Kerem Demirbay, Ndombele, Dervişoğlu ( şans bulamıyor ) yoklar hiç.


    Kaan Ayhan ve Davinson kurtarıcılarımız.


    İcardi’yi topla buluşturamıyoruz, üstüne Kerem’i de kendi kanadında oynatmıyoruz ve geçen seneki performansından çok uzakta.


    Orta sahadaki en büyük şansımız Torreira’nın sakatlık yaşamaması oldu, Fenerbahçe Fred’in yokluğunda puanlar kaybetti, Torreira’sız bir orta saha düşünemiyorum.


    Bence bu kadar hazır olmayan ( hala nasıl hazır değiller onu da anlayamıyorum ) isteksiz ve performansı düşük oyuncuya rağmen yine de iyiyiz hocam.

  • En kötü oynadığımız maçlarda bile çok net gol pozisyonu diyebileceğimiz minimum 5-6 tane gol pozisyonuna girebiliyoruz. Angelino aslında çok iyi topçu da bizim sisteme, Okan Buruk'un oyun planına uymuyor. Okan hoca takımına göre bir tempo düzenliyor. Galatasaray'da kilit isimlerin sakatlanmıyor oluşu bence tam da bu yüzden.

  • Fred 2. Sarıyı görmedi, direk kırmızı gördü, sebebini anlayamadık, tahminimce hakeme sözlü hakaret etti.


    Hakemi, golleri vs hepsini bir kenara bırakıyorum, Mert Hakan olmasaydı Fred’in bu kadar itiraz edeceğini sanmıyorum, adam sırf zarar.

    Derbide Fred’in olmaması büyük kayıp.

    Nihat Kahveci çok güzel özetlemiş;


    Skordan Bağımsız on Instagram: "💥 SANA GENERAL DENİYOR… Maçın bu noktaya gelmesi Mert Hakan’ın hatası mı? 📹 NutSpor YouTube | @nutspor x @nihatkahveci08 #fenerbahçe #fred #merthakan #galatasaray #ismailkartal #galatasaray"
    669 likes, 24 comments - skordanbagimsiz am December 20, 2023: "💥 SANA GENERAL DENİYOR… Maçın bu noktaya gelmesi Mert Hakan’ın hatası mı? 📹 NutS..."
    www.instagram.com

  • Ben sahada değilim siz de orada değildiniz arkadaşlar Fred ne dedi bilinmiyor direk kırmızı gördüğüne göre ağır bir küfür olabilir,ben bu kadar itiraza anlam veremiyorum


    Tarafsız şekilde yorumumu yapayım Fener maçı hakkıyla kazandı tebrik ederim


    Dzeko, Szymanski, İrfan, Tadic, Ferdi bu saydığım bütün oyuncuların yeri bir şekilde doldururur bugün ama Fred in yerini dolduracak bir tane oyuncu yok. Bizim Torreria dan çok daha iyi bir oyuncu Fred sadece savunma değil hücum beyni de aynı zamanda takımın..


    Son olarak hakemlere sadece bizim ülkede değil Avrupa çapında bir kamoyu baskısı oluşturuyor her maçta var sistemi çıktıktan sonra oldu bu olay, ben hakemlerin her ne kadar yanlış kararlar verselerde üstlerine fazla gidildiği düşünüyorum. M

  • İngilizce testlerinden geçemediği için FIFA kokartı alınan bir hakem nasıl oluyor da İngilizce konuşamamasıyla ün salmış bir oyuncunun ne dediğini anlıyor? Üstelik muhtemelen Portekizce konuştu Fred. Siz neye göre karar doğru dediniz ben onu anlayamadım.

  • İngilizce testlerinden geçemediği için FIFA kokartı alınan bir hakem nasıl oluyor da İngilizce konuşamamasıyla ün salmış bir oyuncunun ne dediğini anlıyor? Üstelik muhtemelen Portekizce konuştu Fred. Siz neye göre karar doğru dediniz ben onu anlayamadım.

    Şimdi Portekizce küfür edince kart görmemesi mi gerekiyor yani bende onu anlayamadım hocam?

  • Eğer hakeme küfür ettiyse 3 maç ceza alır. Ama kayıt yok hiçbir zaman gerçekten bilemeyeceğiz etti mi etmedi mi. Herkesin bildiği malum İngilizce küfürü etmiş olması lazım Zorbay'ın anlaması için.