Geçmiş olsun baya sallanmış arkadaşlar herkes aşağıya inmiş marmariste
Posts by Baskentli
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Son yılların en kötü mayıslarından biri olacak muhtemelen. Haziranın toparlaması lazım ama pek umut vermiyor.
Öyle görünüyor oguzhan..
-
Geçmiş olsun
-
Keciörende aralıksız gök gürlüyor 10 dakikadır
-
8 Mart 2011 21.30 Dikmen ve bomboş cadde ve sokaklar
-
https://www.instagram.com/p/DIp_SZloPQ_/
8 Mart 2011 gecesi Arşiv
-
Ankaranın barajlarının oldugu alanda yagıs neredeyse hic kesilmeden devam ediyor kurtbogazı barajı 45mmyi devirmiş.Camlıdere de 37mm Camlıdere-Kızılcahamam-Cubuk ucgeni ankaranın barajlarının konumladıgı bölge yine gerede üstünden de camlıdereye su aktarımı yapılıyor o o bolgedeki yagıslar da degerli
-
Ankaranjn ozellikle guneybatısı olmak uzere il genelinde guzel yagıs degerleri gorebiliriz yine guney ve batı ilcelerde yer yer etkili oraj olusumları ve hafif-orta capta dolu yagısı ihtimali mevcut merkezin kuzeyi ve dogu kanadında etkili saganak seklinde bekliyorum daha cok
Guzel yagıs aldık ve almaya da devam ediyoruz bugun icin guzel bi tahmin oldu ozellikle batı ve guney ilcelerimizde aksiyon goruldu merkezin bati ilceleri de guzel oraj aktivitesi yakaladı onun da uyarısını kutle olusumlarından sonra yaptıgım (bozuk radara ragmen
) hat boyunca (baglıca-yasamkent-etismesgut)dolu yagısı gozlemlendi✅
Onun disinda kuzey ve dogudaki ilcelerimizde etkili saganak seklinde yagıs aldı ve almaya devam ediyor
-
İç ege ve batı anadoluda en aktif bölge Ankara şuan diger bolgelere kıyasla radar tekrar tehlikeli hal almaya başladı
-
Guneybatıdaki kütle etimesgut sincan eryaman hattına dogru ilerliyor oncesinde baglıca yasamkent hafif-orta siddetli dolu ani sel dikkat 15-20dk icerisinde
-
Ankaranjn ozellikle guneybatısı olmak uzere il genelinde guzel yagıs degerleri gorebiliriz yine guney ve batı ilcelerde yer yer etkili oraj olusumları ve hafif-orta capta dolu yagısı ihtimali mevcut merkezin kuzeyi ve dogu kanadında etkili saganak seklinde bekliyorum daha cok
Ankaranın guneybatı ilcelerini isaret etmistim etkilili kütleler bekledigim alanda olusum gostermeye basladi radarımız da bozuldu
-
-
Muhtemel bir supercell downburst ve yogun yagıs potansiyeli yüksek
-
Bu deprem olumlu mu olumsuz mu etkiliyor acaba
-
Çok geçmiş olsun fena vurmuş
-
Persembe-cuma iyi yagıs alabilriiz aksiyon icin aksam verilere bakmak lazım
-
İncek-Orana ilerliyor araçları korumaya alalım dolu bildirimi geliyor incekten
-
İncek'te hayatım boyunca göremediğim bir atmosfer var. Ceviz gibi dolu yağıyor.
Hocam yakalayabilirsiniz fotograf alalım boyutunu
-
Güneye mor eko giriyor tam dedigim hattan giriş yaptı
-
1.5-2cm capında hafif orta buyulukte dolu yapabilir bahsettigim hatta beytepe şncek oran güney ilceler