Bu haftalik yagislara ara veriyoruz haftaya kadar açık ve sıcak havalar bizimle olacak. Ağustos bitmeden yine konvektif yagislar alabiliriz.
Posts by Baskentli
-
-
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Ozan Tufan\\ 4 maç 3 gol olmasi lazim iyi başladı🔥
-
Gruplar bizim gibi işte hocam.
Tek eleme mi oynuyor hocam bilmiyodum öyle olduğunu. Bu turu geçerse direkt şl gruplara mi gidiyormuş güzel.
-
Bu turdan sonraki rakibi belli mi trabzonun
-
Bana göre hocanın tercihleri de yanlış.Ortasaha’yı çok yumuşak buldum bu takima karşı yanlış tercih ts takımını tam bilmiyorum ama daha sert ortasahaları yok muydu bu takımın Abdülkerim vs yerine
-
Kopenhag iyi top oynuyor
-
Dele Alli Beşiktaş ta Yıllik 2.2 Milyon£ alacak
Opsiyon Var
Doğruysa çok iyi transfer tebrikler
-
Herkesin farkli isim söylemesi daha güzel
-
En beğendiğiniz ismi neydi renktaslar? Ben Emre Mor diyorum.
-
Dün de bilmiştik bu ligin sefiri olduk artik
Şaka maka arda iyi başlamadi ama güzel yazdı
-
Şimdi bu Kasımpaşaya bizim Arda yazar bekle😉
9818640aa4fcbdaadbc7a8fd3.webp
Geldi iddia baronu geldi buradayim
-
Ulan king bı gol daha yakışırdı nasıl kaçırdın onu 😂😂
Şimdi bu Kasımpaşaya bizim Arda yazar bekle😉
-
Kasımpaşa yıkılıyor resmen çok kolay giriyoruz ceza sahasına
-
Attı sonunda aslanım benim çok kovaladı çok istedi Ferdi-Emre🧿
-
Sağ stoper şart
Öyle hocam Serdar Tisserand yine idare eder bence onlar sağ stoper mi bilmiyorum ama. Bu arada bu osayi biraz akıllı olsa farkı açmıştık otobana çevirdi orayı
-
Gustavo Henrique Allah bize sabır versin bu adamdan Serdar-Tisserand acil iyileşsin yoksa çok küfür ederiz daha…
-
-
Pedro yaşıyor mu sakat oyuncu aliyor yine Ali Başkanım
-
Liverpool maçına geçtim, Fener tokatlar bunları umduğunu bulamadım
Aman hocam
-
Doğru karar