Haymananın güneyi rakim 1300
Hocam fotoğraf gelir mi ya
Haymananın güneyi rakim 1300
Hocam fotoğraf gelir mi ya
Bağlum da arabalar çatılar beyazladı.
Saat 4 den beridir hafif-orta kar yağıyor.
Bağlum da kar olarak başladı yağış.
Bakmayın bana Fenerbahçe sevdam gibi bi hava sevdam var kapatamam kışı da artık gol atmamız lazım fazla bi beklentim yok 5-10 cm kar sadece Ocak için güzel bi altyapı olacak inşallah yüzümüz güler
Hem Fenerbahçeli hem de bir kar sever olarak Ankara'da oturmak...
Sistemin özeti 🙂
İyi geceler. Yağış güzel devam ediyor. Bakalım sabaha ne olacak.
Sonuna kadar Euro4.. Bizi terk edip gitmiş olsa bile.. Onu çok özlüyorum..
Hocam icon için kötü demişsiniz ama bu sistem yağışı en iyi tutturanlardan biri icon biri ecmwf.
Sonuna kadar Ecmwf 😅
13mm yağış düştü. Bunun yaklaşık 6mm si kar olarak yağdı. Eğer direk kar başladaydı, şuan 20cm ye yaklaşmıştık...
Bağlum dan bağluma bile fark ediyor 😅 1300m işte
Video bekliyoruz 😃
An itibariyle bembeyazız 😎😎
Yollar tutuyor 😎
Çimler beyazladı sıra yollarda 😅
Sistem günü değil de sistemden bir gün önce yaparsak çok daha iyi olabilir. Ama fark etmez, her türlü dahil olurum 😊
Oda olur hiç fark etmez, bir gün yapalım..
Bütün Ankara forum ailesine sesleniyorum. Hepinizi Bağlum 1400m de mangal yapmaya davet ediyorum bir sistem günü 😅😅
Bugün akşam asrın kardeşimle buluştuk şansımıza kar yerine yağmur aldık ama şuan çevirmiş sanırım. gittikten sonra sağol kardeşim ağırladığın için.
Ben teşekkür ederim geldiğin için. Keşke beklediğimiz gibi olsaydıda, daha erken çevirseydi.. Başka sistemlere artık.
Şu forumdaki herkesin yüce gönüllü olmasını çok seviyorum. Benim için aileden hiç bir farkınız yok, teklifiniz için teşekkür ederim geliyoruz…. Kedi kumu varsa çok sevinirim Sinan oraya işiyor da…
Hiç sorun değil abi.. Evde 3 tane kedi var, bir hal çaresini buluruz.