Dey bantlarının etkisindeyiz
Sabaha karşı sıcaklığın en dip yaptığı saatlerde etkili bir kütle yakalarsak graupel görülebilir..
Dey bantlarının etkisindeyiz
Sabaha karşı sıcaklığın en dip yaptığı saatlerde etkili bir kütle yakalarsak graupel görülebilir..
Hava fena sogudu İzmir de hissediliyor gerçekten..
Merkezde çok kısa dolu geçişi oldu
3.7 ama kötü salladı gittik geldik evde..
geçmiş olsun kötü müydü ?
Kısa ama şiddetli salladı..
İzmir çok kötü deprem oldu
Hayatımda birseyler ters gidiyor ama ne flört etmek istediğim kız ile kanka oluyorum gerçekten bendeki de şans hayır artık birsey de hissetmiyor gibiyim niye böyle oldu ya?
Herkese iyi geceler bu arada..
Egosy doğum günün kutlu olsun nice senelere..
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Kütahya eksik kalmış orada da kar yağışi bekleniyor..
Tam bir fiyasko oldu İzmir çok boşta kaldik..
Vehbi gecmis olsun abi Allahtan şifalar diliyorum..
Disari çıkmayın fena fırtına var hava da soğumuş biraz tam hastalık havası..
Çok sicak, bırak ceketi kısa kollu tshirt ile oturmak lazım hasta olmasaydim böyle yapardım Yarin kuvvetli gokgurutulu sağanak ile hava bir anda soğuyacak aman dikkat edelim sağlığımıza ayrıca salı-çarşamba arası dağlarda yoğun kar yağışı gorulecek
Uzak vadeli tahmininim olacak Nisan ayınin 5-6sindan sonra hava çok ısınacak İzmir 25 derecenin üzerine çıkacak havanın ısınmasına bağlı nisan-mayıs aylarında oraj sezonuna başlayabiliriz..
airman Sancaktepelee 2 Bluser55 teşekkürler arkadaşlar sağolun varolun bugün biraz daha iyiyim..
Bende yağışa bakın derim kuvvetli bir soğuk cephe geçişi olacak pazartesi gecesi dikkat sali günü ise +400 rakımda kar yagisi mümkün..