Futbola Dair Her Şey [2023]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yendik ve bitti daha uzatmaya gerek yok. Salı akşamı Bayern maçıyla umutlarımızı 2.tur için arttırmaya çalışacağız. Galatasaraylılar icin sadece bir 3 puandı daha fazlası değil. Galatasaray'ın bu ligdeki tek rakibi Fenerbahçe'dir. Bu sözlerimden alintilama yapılmamasını rica ediyorum.. yapılırsa da cevap vermeyeceğim. Herkese iyi aksamlar.

  • Gs İstanbulspor maçı benzeri lakayıt bir top oynadı bugün.Herhalde derbi olduğunu unuttu.Derbide böyle lakayıt olursan rakip ne kadar zayıf olursa olsun derbide 2 şuttan birini gol attı ve maçı riske soktu Gs.Bjknin evlere şenlik savunması da Gsye şu kötü oynadığı maçta bile 25-30 şut attırdı.Bir şekilde kazandık ama maç zevk vermedi malesef.

  • Her şeye eyvallah tartışıyoruz ediyoruz güzelce kalpler kırılmasın. Ama icardiyi sakatladınız mutlu olun ne demek ya hiç de sekmiyor hep aynı şahıs saçma sapan yorumlar fanatik olunabilir ama dediklerinin çocuksu holiganlıktan farkı yok insan az yazdığını düşünür de yazar hangi kafayla yazıyorsun yazıları

  • Geçmiş olsun İcardiyide sakatladınız. Mutlu olun BJK liler. Salı günü Ülke puanı için savaşacak bu takım yazıklar olsun.

    Hocam biz de Gsliyiz ama komik yorum olmuş.Futbol bu adam sakatlanır yani.Adamlar hadi bakalım İcardiyi sakatlayalım da Bayern maçında oynayamasın diye mi düşünüyor.Ayrıca ülke puanından kime ne şahsen ben rakibim kaybetsin de dalga geçeyim diye takılırım avrupa bile olsa.Kazanırsa da üzülmem tabiki avrupa maçı olduğu için.Ki bu iş heryerde böyledir .Manu lulad mesela City yenilsin dalga geçer eğlenir kim umursar ülke puanını.He kazanıp ülke puanı gelirse rakibimden Allah bereket versin orası ayrı.Yani kusura bakmayın kızmayın ama İcardinin sakatlığının verdiği gerginlikle çocukca bir yorum olmuş.Hayırlı akşamlar

  • Maçın verdiği adrenalinle yanlış yorumlara gelecek sozler soyledin Jack Snow .. Yasandi ve bitti o kadar. Futbolcular mac sonu dostca ayrildi. Biz buradayiz ama. O yuzden sicagi sıcağına dostlarını uzecek aciklamalar yapma.

    • Offizieller Beitrag

    Aykut53 bundan sonra sen aç tahmin yarışmasını ben tahmin edeyim:)


    Galatasaray.'a tebrikler maçı izlemedim ama yenen haklıdır. Beşiktaş bu sezon elinden geleni yapacaktır ama hepsinden öte teknik direktör ve oyun-oyuncu planlamasıyla geçirmeli, fazlası olursa elbette ligin çekişmesi artar. Galatasaray' da İcardi en değerli oyuncu, bu oyuncunun yokluğunda (misal 3-4 hafta) takımın gol sorununa ve üretkenliğe nasıl çözüm bulacağı soru işareti. Elbette oyuncunun sakatlanmadan sezonu tamamlaması takım oyunu açısından mühim ama bir takımdan bahsedeceksek 1 kişiye bel bağlamamış takımı da görmek isterim şahsen.. Umarım avrupa maçında oynayabilir takımın en önemli kozu İcardi..


    Hakem tartışmaları, bazı arkadaşların fanatikçe kokan yazıları,, beni buraya yorum yazmaktan da alı koyacak. bu gidişle. Fanatiklik iyi birşey değil herkes takımını sonuna kadar desteklemeli ancak bunu yaparken sağa sola iğneleme/tahrik içeren iletiler yazmak bağların kuvvetli olduğu bu foruma yakışmıyor..


    Herkese iyi geceler

  • Galatasaray ilk andan itibaren aşırı lakayıt oynadı,geçen senede benzer maçlar mevcut özellikle içerdeki maçlarda takımın beden dili biz bu maçı her türlü alırız havasını taraftara aşılıyor oyun olarak kötü olsada ,geriye düşsede geri döneceğinin herkes farkında ama taraftarı sinirlendiriyor bu durum.



    Maç oyun bakımından iki takım adınada kötüydü doğaçlama oynandı, ilk 10-15dakika beşiktaş kötü değildi önde presle Galatasaray’ı bozduda birde direkden dönen topları var ilk golü beşiktaş atsaydı daha farklı ve heyecanlı senaryo izleyebilirdik.


    Kalite farkı var Galatasaray normalde bu değil hala %100’nü yansıtmayan bir takım mevcut Zaha’da Tete’de kötüydü buna rağmen kaçan net pozisyonlar var bunlarda Beşiktaşın savunma hatalarıda etkili özellikle Amartey ağır gibi göründü gözüme, geri atılan golle sonuçlanabilecek (hatırladığım) İcardiye giden en az iki tanede top var.


    Beşiktaşın kadrosu kötü değil aslında ön taraftaki isimler gayet yeterli zaman zaman iyide çıkıyorlar , orta saha ve savunma hattı bu maç bazında problemliydi diğer maçlarını 90 dakika izlemedim ama son Avrupa maçıda dahil ligte yaptığı kayıplar problemin savunmada olduğunun kanıtı çünkü skor buluyorlar genelde.


    Verilmeyen kartlar (iki taraf adınada) ve Galatasaray’ın yenen birde penaltısı mevcut penaltıyı verip skor 2-0 olsa maç erken bitecekti skora direk etki eden bir karar ve var’la konuşulup es geçildi VAR’da uyarmıyor yada uyardı Halil umut meler es geçti.


    Fener ve Galatasaray ligde artık kolay kolay takılmaz çünkü senaryo tamamen 2 takıma döndü birbirlerinin kayıplarını bekleyecekler, performanslar göze alındığında şampiyonu kendi aralarında oynayacak maçlar belirleyecek gibi duruyor.


    Fener tarafı daha istekli bunda uzun yıllardır beklenen şampiyonluk hasreti etkili ,iyide hava yakaladılar ve oyuncu grubu olarakda bu yıl seviye atladılar bunda Galatasaray’da etkili Ali Koç’un başka seçeneği kalmamışdı.


    Galatasaray’ın zorlu bir Avrupa serüvenide mevcut Bayern’den alınacak 1 puana ihtiyaç var ve 1 puan için bile çok üst seviye performans vermesi gerekiyor, ligde şampiyonluk için bu maçlarda takımın kilit oyuncularının zarar görmemesi lazım çünkü Fener’in kalitesi Avrupadaki rakiplerinin çok üzerinde ciddi rotasyon yapabiliyor,Galatasaray’ın böyle bir şansı yok çok olası değil ama sürpriz bir 3 puan Manu maçından sonra bırak ülkeyi Avrupa’yı bile sallar.

    Gruptan çıkman için Manu’yu içerdede yenip,kopenhaga yenilmeyeceksin Manu kötü bu Manu’ya kopenhag’ında çelme takması olası.

    • Offizieller Beitrag

    Narsil Abi Açmak sorun değilde puanları tek tek bakıp göndermek ölüm gibi birşey :P

    biraz öyle ama aktif bir mod olarak halledersin sen:)