Odanın camı açık üşüyorum ne güzel 😀
Posts by ColdCenk
-
-
Çoklar diye korkmadık, azız diye çekinmedik. Korkmadık, savaştık.
Büyük Hun Hükümdarı Mete Han'ın kurduğu; Bilge Kağan-Kül Tigin emrinde Çin'e, Atilla emrinde Roma'ya, Alparslan-Fatih emrinde Bizans'a, Mustafa Kemal Atatürk ile Batı ittifakına Türk'ün tamgasını vuran,
Türk kara kuvvetlerinin yıl dönümü kutlu olsun🇹🇷💪
-
Şanlı tarihimizi filmlerine konu eden, tekrar tekrar övünmemizi sağlayan büyük sanatçı, büyük usta Dr. Cüneyt Arkın vefat etmiştir.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
-
Turuncu, kırmızı, yeşil ne ararsan var biz yıldızları sayıyoruz😀
-
Pilotumuzun kullandığı helikopteri şuraya bırakayım😎
-
Aykut o sistemde Avcilar nasıl bir gün geçirdi hatırladığım kadarıyla sistemin yildizi Arnavutköy,Başakşehir olmuştu akşam doğru tabi Anadolu Yakası da şov yapmıştı ya bi anlatin şu masuma biz İzmir de yaşıyoruz halimizden anlayın?
Beylikdüzü nü unutmayalım😀
-
Serin günlere merhaba
Bu Avrupa kışında yandı yazında yandı😀 düşmanıma vermesin bu durumu ( vermiş gerçi😂)
-
Karadeniz üzerindeki siklon biraz daha batılarsa bizede ekmek çıkar. Cok değil bi 100 km
En son vortexi 100km 150km 200km 250km 300km 350km batılatmaya çalışıyorduk.
Sonra bir baktık Dibimizde bitti😂
-
-
Şanslısınız . Orman bize yarım saat.
Beylikdüzü çamlık sana 2 durak hocam😀
-
Toz kokusudur o 😂Şehirde hasret kaldık toprağa da , kokusuna da
Sesli güldüm 😀
Bizim buralarda yine bahçeli ev çok hocam o kokuyu alabiliyoruz🤲
-
Kartal güzel yağış aldı.
Camları dün sildirmiştim
-
Neyse ki gece görüş yangın helikopterleri 4 temmuzda teslim edilecekmiş!
-
MARMARİS'TE ORMAN YANGINI
📌 Bölgeye yakın evler tahliye edilmeye başlandı
📌 362 araç ve 1489 personelle müdahale ediliyor
📌 Bakanlar Kirişci ve Soylu bölgeye gidiyor
📌 AFAD: 4 ilden ekipler görevlendirildi, 4 ildeki ekipler teyakkuzda
İki gün önce haber kanallarında uçaklar hazır haberleri yapıldı,
Cayır cayır yanıyor Marmaris nerede uçaklar?
-
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Çok anlamlı bir video..
Çocuğun ağzının ortasına bir tane vurasım geldi😀
-
Beni hep uzak okullara vermişlerdi. Çevrede en az 8 okul vardı. 3-4 gün öncesinden gidip okul yoluna bakardım
Aynen önceden telefonda navigasyon VS yoktu 1 hafta önceden okula giderdik yerini yollarını öğrenirdik şimdi herkesin elinde her imkan var geç kalıyoruz diyorlar.
-
Bu cacık ne anlatamaya çalışıyor burada?
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.Tozu fazla kaçırmış
-
Herkesten Allah razı olsun. Dün 22-23 yaşlarında bir genç makas atayım derken arkadan bize vurdu direksiyon hakimiyetini kaybedip 2 arabaya daha vurduk, totalde 4 araba birbirimize girdik istoç yolunda. Arabanın sağ tarafı pert şimdi, arabayı yetkili servise götürmek için alıcam birazdan. Bizde de ağrılar, kırıklar yarıklar var ama eve yine sağ salim döndük Allaha şükür. Herkesten Allah razı olsun tekrar
Geçmiş olsun kardeşim bu tür kazalara sebeb olan kişilere en az 20 yıl yatar vereceksin!
-
Hocam olur mu dünyaca ünlü markaları satıyorlar artık 😂
Fiyatı çok iyi, piyasanın yaklaşık 1000tl altına satmışlar görünce çok şaşırdım
Bunu da gördü bu gözler😀
-
Sen A101'sin kendine gel aloooo bu nasıl fiyat 😳🤣
Ben fiyata takılmadım A101 e lacoste gelmesine takıldım😀