Gelecek olan sistem Doğu Avrupa üzerine yerleşecek.
Posts by Jack Snow
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
İroni olduğunu anlamadın mı hocam çoğu kişi gergin zaten
Farkettim üstad
-
Anlık konum Gedser - Danimarka
Trol müsün la sen ?
ETS 2 oyunu bu -
Gfs de ki soğukların gücü şaka mı?
Şakamı derken ? Yoldayım bakamıyorum 850 hpa kaç gösteriyor ıstanbul üzerinde
-
Modellerden vs hiç anlamam bu gece yatarken bi toplu dua edelim
Bence İstanbul'un baştan aşağı kuru yer kalmayacak şekilde Gusl alması lazım. ALLAH rahmet göndermiyor.
-
Yapma be GFS yapma be sabaha göre biraz bozdu 🥺
Batılama süreci başladı. Sistem gününe kadar ULL yerinde değişkenlik göstermeye devam eder. Ayrıca İş artık modellerde değil, WRF, Skiron gibi yağış modellerini takip edin.
-
Sıcaklık 2 derece yazıyor nasıl tatmin edecek anlamadım?
Siz bu karın tutacağını düşünüyor musunuz?
Örtü olacak. Neden diye sorarsanız ? İşin içinde Yarı Polar, Yarı Sibirya desteği var.
-
Sinoptikte 1 tane kusur bulana çeyrek altın
Var. Blokaja gitmesi için, Azorun İskandinavya üstünden Moskova kuzeyine kadar kıvrılması lazım
-
12 Şubat gibi vortex bu yıl ilk kez bizim lehimize bölünecek gibi görünüyor. Azır iskandinavya işbirliği ile polar koridor tam üzerimize akıtabilecek soğuk havayı
Hocam Giritte AB şart. Yoksa yine avuç yalarız. Şu İspanya ve İtalya arasındaki AB doğulayabilirse, Ciddi şeyler görebiliriz diye düşünüyorum.
-
Offff Hepsinden kuvvetli çaktı bu sefer. Bina titredi.
-
Üçlemeyi yaptık güzel çakıp gürledi yine.
4 oldu 4
-
2. defa çok fena şimşek çaktı. Fena bomba gibi patlıyor Üsküdar
-
Çok fena şimşek çaktı Üsküdar'da
-
Denizlerin sıcak veya soğuk olmasının avantaj ve zararları var. Örneğin deniz sıcak olursa, daha fazla yağış demekken bir yandan da soğukların kırpılması demek. Ha deniz soğuk olursa bu seferde daha kaliteli soğuk demekken. Yağışın daha az olması demek.
İşte bu yüzden Karadeniz Tamamen Kara parçası ile kaplansaydı diyorum. Düşünsene Sibirya veya Polar Vortex'ten kopacak parçalar direkt karadan kırpılmadan -20 ler gelecek ve peşinden, Ege de daha fazla Deniz alanı olması durumunda tepkimeye bağlı olarak daha fazla Derin Siklonik Kar fırtınaları görebilirdik.
-
Denizlerin Fazla soğuması Yağışımızıda kesebilir. Daha fazla soğumasın, Sıcak-soğuk farkı oluşsun ki nem oranı yüksek olsun. Yeni nesil Vortexler oluşmaz sonra Yağış kıtlığı çekeriz.
-
Not alın. Ayın 20 sinde grafiklere bakın tüm yağışlar kuş olacak. Modellerin her zaman yaptığı şeydir.
-
Webcam Finse station, Bergen - Online Live CamStream powered by Bergens Tidende. Bergen Finse Station The Finse Station captured on this camera online is a station on the Bergenbanen railway line inbalticlivecam.com
Finsede Sabahtan beri İnanılmaz bir Kar fırtınası var ve Bazı yerler 50-60 cm oldu bile -
Webcam Finse station, Bergen - Online Live CamStream powered by Bergens Tidende. Bergen Finse Station The Finse Station captured on this camera online is a station on the Bergenbanen railway line inbalticlivecam.com
Finse'de muazzam ötesi Kar Fırtınası var Açın bakın. -
ACİL
Finseye açın bakın Göz Gözü görmüyor. -
Kış gelsin. Lodosun uğultusunu özledim.