Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
Güzel kardeşim çok teşekkür ederim bu attığın mesaj beni çok mutlu etti
Abim, önemli olan senin sağlığın, sevdiklerinin duası ve Yaratıcı'nın şifası ile inşallah sağlığına erkenden kavuşursun. Biz hep buralardayız, sohbetlerinizi ,tahminlerinizi izlemeye devam ediyoruz.
-
Orasa Abdullah üstadım, geçmiş olsun. Allah şifa versin.
-
En düşük: 11,6
En yüksek:16,8
-
Günaydın dostlar, 5.yılımı doldurduğum vakit ayrılık zamanının geleceğini düşünmezdim ama yol hikayesinde bazen farklı düşünceler olabiliyor. Bu forumun yetkililerinin tutumlarını yeniden gözden gecirmesinde fayda var. Sayfaları kapatmak çözüm değil, tarafsız olacaksınız. Herkesin tuttuğu takıma saygı göstereceksiniz, önemli bir mücadele öncesi 20 yil önceki maçın goygoyunu yapıp karşı tarafı provoke etmeyeceksiniz, icinde sizin tuttugunuz partiye haklı elestiriler var diye, kılıç sallamayacaksıniz. Cumhuriyet düşmanlarını korumayacaksıniz, Isler çığırından çıktıktan yazı silmek, uyelere yasak getirmek çözüm olamaz. Adaletli olun derken, sadece futbol icin demedik. Kişisel bir husumetimiz olamaz, burasi sanal bir sayfa, umarim adaletini kaybetmis kişilerin yetkili olmadığı sayfalarda bulusuruz. O güne kadar hoşça kalın. Yazıma alintilama yapılmasını istemiyorum.
-
ANLIK DURUM (01 Aralık - 20.52)
16,7
Çok rüzgar var Adalar yönünden, durum fena,
-
Bu gif'e hayranım, Vehbi hocamın dışında biri kullansa bu kadar anlamlı olmaz. Tehlikelisin reisim, başka da sözüm yok. Raconun kralıdır bu gif.
Ama bende de bu var
Screenshot_20231201-194316_Samsung Internet.jpg
-
Eskiden yanib90larda mahalle maçları yapardık.
Güçlü olan takım avans verirdi 3 avans 5 te biter diye 😀
Yaz liginde sıralama olarak hemen dibimde yer alan (25 30 kişi vardı aramızda ama olsun) bir arkadaş vardı.
İçim cız etti ondan bu avanslar.
Baktık yetişemiyoruz reisimizin yani Yigit61 arkasinda durur onu destekleriz 😀😃
Bu hikayede yanan sen olursun, yine büyük konuşuyorsun, neyse timsah yürüyüşü yapmana az kaldı. 
-
İtiraz ediyorum Tulpar patlıcandır 
Hocam, benim kastım kar örtüsü yapan her sisteme Hoşgeldin derim. Kar erimiş diye yorum yapan arkadaşlarım var ama sonucta burasi da Sibirya değil, günlerce, kar şehir merkezinde kalamaz.
-
Fatihaltinay55 hocam, neden tahminini değiştirdi? Kimden etkilendi? Bunlar tabiki de cevaplanmayacak.Aslında belli bir kıdeme sahip üyelere bonus bozamama kuralı getirilmeli, temsilde adalet açısından.

-
Abi yine mi kandırdı seni 
Hava da güneyden esmeye başlamıştı halbuki, neyse sağlık olsun. Bu hafta iki tahminde de puan almalıyım, farkı açmak lazım. 30. sıra rezerve zaten, ilk 20 de bitirmek istiyorum kış ligini... 
-

Bir iş için Cevizli'deyim hava üşütüyor
20 ve üzeri verenler tahminlerini 18:00 a kadar bir gözden geçirsin derim 
Yarın 22 görürüz, sakın alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayınız.

-
Açık açık beni etikeyleyebilirsin diğer mod arkadaşlarım zan altında kalmasın o mod BENDİM.
Beşiktaş'ın 8-0 videosunu bu konuya attılar bende desteklemicem dedim sözümün'de yine arkasındayım desteklemek zorunda değilim. 
O soğuk gecede ,ortalığı karıştıran bendim, ama sen zaten Fenerbahce'ye konum olarak daha yakın olduğun için, Bayern bayrağı açtın. Bunlara takılmamak lazım. Gülüp geçtim, ki sen de öyle yaptın.
2 hafta sonraki Fenerbahce maçında Beşiktaş'a başarılar diliyorum.
-
Arkadaşlar konuyu uzatmayalım,kimse kimseyi suçlu ilan etmiyor nasıl bu çıkarımlara varıyorsunuz anlamak mümkün değil ya. Bir Galatasaraylı kardeşimiz ince bir noktaya değinmiş biz de ona katıldık diye rambo okan ve holigan olduk :)) Lütfen şu ithamları kullanırken 2 kez düşünelim.
Hocam Rambo Okan mevzusuna niye siz takılıyorsunuz, size söylenen, yöneltilen en ufak bir söz yokken hem de... Ayrıca o sözleri kullanmak yasak mı?
-
Ben ne paylaştım kardeşim.
Suçlu ilan edildik bu nasıl bir şey!
Her Galatasaray maçı öncesi , arası ve sonunda burada paylaşımlar yapılırken kimselerden çıt yok ama Galatasaray paylaşımında ,bir de Galatasaray taraftarı olduğu fazlasıyla bilinen Elturcohasan89 hocamızın konuyu amacından saptıran düşüncesine, yönetimden beğeni gelmesi fazlasıyla manidar, tarafsız olun diye bağırıyoruz. Bu kaçıncı holiganlik vakası, Rambo Okan olmayın. Size verilen yetkiyi adil şekilde kullanmalısınız.
-
Tulpar'da sahillere sulu kar yağdı 
Tulpara Kozyatağında yakalandım ,sabah saatleriydi, kendimi Sibiryada hissetmiştim. Herkesin isteği gerçekleşmez. Kar neredeyse imkanı olan, heyecan duyan gidip görecek, Başka açıklama yapmıyorum. Tulpar can'dır. 
-
İstanbul için kar ocağa kalmaz inşallah
Hocam İstanbul'da kar yağışı yaşandı, Ocak ayında inşallah sahillerde de örtü yapacak Tulpar tarzı sistemler görürüz.
-
En az 4 sene rahatız, ilk 2 şampiyonlar ligine eleme etaplı da olsa, katılım sağlayacaktır. Galatasaray 3. olması 2. ya da 4. olmasından daha zor olduğu için, üstümüzdeki Belçika'yı geçmek pek mümkün görünmüyor. Ama bu seneki puanlar 2 sezon sonrası için güzel bir taban oluşturdu. Seneye de takımlarımız UEL ve UCL 'de mücadele etmeli...
-
United Münih'i yener Münih bırakmış grubu. Kopenhag galibiyet için tüm gücüyle saldıracaktır. Evinde böyle oynuyor hep. Kontra futbolunu iyi oynayabilirsek inşallah galibiyet zor değil.
Maalesef grupta sonuncu yaptıracaklar Galatasaray'ı, bu lobiyi yenmek çok zor. Bayern çeyrek finali bile göremez, M.United 2.tura adını rahatlıkla yazdırır. Kopenhag maçında son mermilerini de atmış olacaklar. 5 maçta yaşanan kasıtlı hakem hataları , tesadüflükle açıklanamaz. Bunlara rağmen Galatasaray gruptaki tüm maçlarda, ezilmeden, 10 kişi defans yapmadan, kontra oynamadan, çıkıp kendi furbolunu dikte ettirebilmiştir. Sağlık olsun diyelim....
-
İsrail'e cephe alan Türkiye Cumhuriyeti'nin uluslararası alanda her dalda baskıya maruz bırakılması olayıdır. Maçın teknik, taktikle alakası yoktur. Bunu II. Bayern maçında yaptılar, şimdi yine yapıyorlar.
-
Yarın olmasa bile ,2 gün içinde 30 bandını aşacaktır. Omerli-Sile-Darlık-Elmalı hattı inanilmaz yağış aldı, alıyor. Rahatlikla %50 gelecektir Anadolu yakasi barajlarinda.