Kayış kopmuş diyorlar.
Posts by Yigit61
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Biz bitti demeden bitmez Fatih hocam
Hocam, @ Fatihaltinay55 kendisi yazmıyor. Geçen yarışmada kaçırıldı. Robotlar devrede onun yerine artık.
-
Daha baronlar gelmedi. Geldiğini sıfırların havada uçuşmasından anlarsınız Enes Mirza
-
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Sali gunu skor tahminlerim:
Ankaragücü 4-1 Galatasaray
Fenerbahçe 7-0 Antalya
Haydaaaaaa
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
rehavete kapılmadan ag maçı son saniyeye kadar konsantrasyon. Yoksa kötü kötü şeyler düşünmek istemem
Hahahahahahhah, futbolun gerçeklerini karikatürize etmisler,korkacak birşey yok. Forza Galatasaray, Avrupa bekle bizi.... Bu arada M.city final antrenmanını da Florya'da yapacakmış, tesislerden çıkarken, De Bruyne bırakın lan...
-
50 yıl ise iyiymiş ben daha kötüyüz sanıyordum ama yanlış yapıyorlar bira yerine çay içseler sosis yerine köfte ekmek yeseler şampiyonlardı🤣🤣
Adamları takdir etmek lazım, bizden daha medeniler. Mayıs ayında 2 takımla yazı tura atılmaz, Arada istisnalar olabilir ama gecerli olan durum bu.
-
yalnız bizde olsa o stadı başlarına yıkarlardı adamlar şampiyonluk kaybetti olana bak sadece oturup ağlıyorlar
50 yıl farkımız var, o kadar da olsun.
-
"Eşşekler adam olur, bu Dortmund adam olmaz"
-
😂
2'si Fenerbahçe'ye olmak üzere, 3 gol daha atar.
-
Bu büyüklük halis mi?
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
Yağmurlar nerde kalmıştı diyordum, başlıyoruz o zaman
-
Yok abi bi 5 yıl daha bizden şampiyonluk beklemeyin size başarılar.
Hayırlısı olsun, bu seneki Avrupa Kupaları performansınız için tebrik ediyorum, 2024-2025 sezonunda, sizin sayenizde direkt katılacağız şampiyonlar ligine. Juventus'a ihtiyaç kalmayacak...
-
Biz şampiyon olmak için sevmiyoruz ki ağabey takımı.
Kupadan daha önemli şeyler var.
Yani tövbe yok diyorsun.
-
Ahaha biz ayak basmadan UEFA ya düşerdik
Abi gidin bir yıkanın, geçmişteki hatalarınız için tövbe edin. 2014'ten beri sampiyon olamamak harbiden, sıkıcı bir durum.
-
Derin Gs'nin işidir çok üstüne gitmeyin
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.Bu kulüp gerçekten Avrupa kulübü, futbolda dünyanın başka yerinde olan bir olay nasıl Galatasaray'a yarayabilir.
Fenerbahçe olsaydı, çoktan 2 ön eleme daha yazmışlardı.
-
Di Maria hayırlı olsun diyelim mi ?
35 yaşında, 3,5 milyon Euro ,1+1 senelik teklif götürüldüğü haberleri dolaşıyor. Gerek var mı?
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
İyice bkunu çıkardılar, bir siliyorlar, bir geri veriyorlar.
Not: Ahmet Özal: Babamı Juventus öldürdü.
"Juventus'a Cem Uzan şoku"
-
Sıcak bir hava var ☀️
Güzel esiyor, bunaltan bir sıcak yok.
-
Takvim 21 Mayıs'ı gösterirken halen kaloriferimizin açık olması. Bu ilkbaharı unutmam hiç.
Günaydın Berkay hocam, biz böyle olması gerektiğini Mart ayının sonunda Kış biterken belirtmiştik. Ben hala Temmuz'da yazın başlayabileceğini öngörüyorum. Buharlaşma riski en aza inmeli, Su ihtiyacımız dış destekler olmasa çoktan tükenmişti. Böyle kasvetli havalarla devam..