Suclamalara Cevap:
Sadece kendi düşüncelerini aklamak için ,atılmış özel mesajları üyelere duyurmak güçsüzlüğün göstergesidir. Ayrica neden bizim mesajlar paylasiliyor, banlanan uyelerle le nasil bir mesajlasma olmus onu da paylasacak cesaretiniz mi yoktu. Gücünüz bize mi yetti Samet "Cumhuriyet Düşmanları " sözüne kim niye alinacak, eğer sen o düşmanları banlamazsan, devam ettirirsen sen de suça ortaksın. 5 gün sonra geldi, asıl yüzsüzlük kendisinde demeye getirmişsin, Evet, yılların verdiği bir dostluk ortamindan kopamadik hata yaptik. Kişiliğimizi ayaklar altina aldik geldik. , Fatihaltinay55 nickli üye ile atıştık ,siz hic özel hayatınızda dostlarinizla atismiyor musunuz, birbirinize hakaret mi ediyorsunuz? Bir paragraf da Narsil Moderatöre hakaret edildi cevap vermedim demiş, kendisine şahsımin yazdigi hangi yazi ile hakaret edilmiş,öyle üstü kapalı isim vermeden ortaya tam sayfa paragraf yazarak haklı çıkamazsınız, ColdEfso denen modern zamanların Arif Efendisine gelince, ona defaatle yazdim saygi cercevesinde ,hocam, eski Efso ol, ergen eglendirme ,sen boyle degildin diye, ama kendisi baska yolu secmis, olabilir. Ama sayfasinda muritlerine bize isim vermeden hakaret edilmesine ses etmezsen Efsane degil Kestane olursun.Yoksa Mevlam verir vermez kimsenin tekelinde degil atmosfer, yap tahminini geç. Uzun Uzun yazdim, gecen kisa yazmistim, Silinebilir hic oneml degil azicik cesaretiniz varsa 24 saat bu yaziyi tutarsiniz. Amacınız aciklama yaparken isim isim vererek kendinizi haklı cikarmaya calistiginiz bir olaya dönmüş. Basta bizi bugune kadar taniyip seven herkese hakkimi bi cumle helal ediyorum. ( GOJIRA denen uye haric, bana ozelden beddua seansi acti kendisi ,onu Allah'a havale ediyorum. ) Allahısmarladık....Dostluklar bakidir...