eyvallah ama biraz kendimizi umutlandırıyoruz sanki böyle diyerek belki de bilmiyorum
Çok güzel bir söz vardır:)
Umudunuzu her zaman koruyun. Dünyadaki en güzel duygu, olasılıkların sonsuz olduğunu bilmektir.
eyvallah ama biraz kendimizi umutlandırıyoruz sanki böyle diyerek belki de bilmiyorum
Çok güzel bir söz vardır:)
Umudunuzu her zaman koruyun. Dünyadaki en güzel duygu, olasılıkların sonsuz olduğunu bilmektir.
Arda Alper doğum günün kutlu olsun kardeşim nice senelere
Çok teşekkür ederim abim 🙃
Maziye bakınca 2006 ntv hava durumu aklıma geliyor geniş kapsamlı çok güzel sistemdi
Hocam ab rotasını salınıma göre tahmin edebilirmiyiz ?
Biz buradan devamm
https://video.hizliresim.com/watch/ikmbODemJd Size çıkamadığınız dağdan bir video kesiti 😀 Samsun Üniversitesine kadar çıkamadık ama 250 300 takımda fena kar vardı.
Anlık hava 3.5 derece ve sulu kar var daha doğrusu yağmurun içinde sulu kar h.o
Vezirköprü'den selamlar arkadaşlar
Kılpayı kaçırmak koyuyor 250 den itibaren görsel vardır.
Komutanım doğum günün kutlu olsun.
Şuanda havada da olsa kar görmeye başladık Fatsa da MGM nin beklemediği birşeydi.
3 derece
Arda Alper Doğum günün kutlu olsun kardeşim.Nice sağlıklı mutlu yıllara.
Giresun da daha yeni yeni çiselemeye başladı
Normalde birkaç gün daha yazmama niyetim var sadece beni etiketlediğin için cevap verme ihtiyacı duydum birkaç gündür sessizce izliyorum çok sabırsızsınız diyeceksinizki kar yağmadı sabrımız kalmadı ben bizim coğrafyamıza kış boyunca sürekli kar yağan sistemler geldiğini hatırlamıyorum önce elindekiyle yetineceksin sonra oluyorsa fazlasını takip edeceksin sabırlı olun belki ilk sistemde kar alamayız ama sonrası için bu sene özelinde oldukça yüksek umut var. Ben tekrar sessizleğe bürünürken model sayfası tartışmalarına girmeyin orası tam bir kısır döngü çözemezsiniz çözemeyiz emin olun Samet tüm iyi niyetiyle çaba gösteriyor ama herkezi tek tek takip etme her mesajı tek tek okuma şansı kimsenin yok birini bulsan öbürünü göremiyorsunuz anlayışla karşılayın gidin model çıktılarına bakın gelin burada beraber yorumlayalım son olarak hasan kardeşimin yazdığına cevap olsun sıkı giyinin üşümeyin
Çok güzel yağmaya başladı Fatsa'da şuanda
forumda hatamı var eskı paylasımlar altta kaldı yeniler yukarıda
Bu foruma ilk girdiğim günü hatırlıyorum, bende diğer bir kaç üyeler gibi çok karamsar bakıyordum modeller hiç bir şey vermiyordu kimi zaman fakat bir kaç kişi sayesinde en önemli şeyi öğrendim sabır sabır başka hiç bir şey değil sabırla beklemek. White Tiger28 DoquKaradeniz28 Osman Akkaya kuzeyin_oglu Orasa ; şu adamlar burda yıllarını vermiş gece gündüz model incelemiş analiz etmiş susuyorlarsalar bir bildikleri olduğu için susuyorlardır o gudubet modellerin neye varacağını bilir bu insanlar yıllarını vermişler biz daha yeniyiz genciz çok şey öğreneceğiz Allahın izniyle onlardan.
Önce müsaadenizle yemeğimi yemeliyim.
Tatlı servisimiz yemekten sonradır