Samsunum sıcaklık yetmeyince yağmur şov yapmayı sever
Posts by Gréy
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
Kış tahminimiz yayında ! Youtube'da beğenip, yorum yapmayı lütfen unutmayın :)
İzlemek için buraya tıklayın...
-
-
Bu milletin cahilliğini fazla hafife alıyoruz HF Instagram sayfasında Antalya Saklıkent'e kar yağdı videosu var alt taraftaki yorumları okurken cinnet geçirdim
-
Kolaydı yemekte ne vardı peki?
-
-
Arkadaşlar Ecmwf Ocak ilk haftasında 10 hp de yer değiştirme tespit etti umarım gercekleşir neden 2004 2006 2003 vb gibi kış şartları olmasın...
Hem yer değiştirme diyor hem Avrupa kışı diyor Ecmwf'de kafalar pırıl pırıl keşke biraz dinlense çok başarısız sezon başından beri.
-
_kermozcn profil resmini anlamlandırmaya çalışıyorum yok mantık bulamıyorum
-
Vay arkadaş ya en sonunda alarm kurucam yeter artık hep mi unutulur
-
Deniz sıcaklıkları ne durumda son soğuklardan sonra istenilen seviyeye yaklaştı mı?
Geçen hafta siklonun geçtiği rota net belli oluyor.
-
External Content www.youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Beşiktaş 2-2 Fenerbahçe
-
External Content music.youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Ava katılacak arkadaşlara başarılar dilerim bugün yokum rahatsınız
-
Kış bitti kışşş.Hala sistem kovalıyorsunuz be.
Her son bir başlangıçtır
Saygılarımla
Gri Çocuk
-
Öncelikle sorduğunuz için teşekkür ederim
Şuanlık bir sıkıntı yok hocam Geçen hafta 3 gün hastane yatırdılar tümörden parça alıp iyi huylumu kötü huylumu diye bakacaklardı ona göre tedavi yöntemi belirliyeceklerdi ama son onda oğlum rahatsızlandı ateşi yükseldi bu yüzden ertelemek zorunda kaldılar haftaya iyi olursa tekrar dan hastaneye yatıracağız gerekli işlemler yapıldıktan sonra parçanın sonucuna göre belli olacak herşey
Çok geçmiş olsun hocam acil şifalar dilerim
-
Görüntü kalitesi fazla iyi hangi bilgisayar kaldıracak bakalım
Bu arada 2024'te çıkmasını beklerdim heralde oyun 5000 TL olur 2025'e kadar
-
Belli ki Sibirya'dan kimseye yarar yok arkasından inecek İskandinav destekli Polar Atak kovalayacağız
-
Dün de çekiliş varmış sanırım bugün haberim oldu gölgedeyim bekliyorum
-
GEM in beni kırdığını gördünüz mü.İmansız GEM😂
Gem seni kırmıyor belki ama parçalıyor kış bitecek sistem indirene kadar
-
Her Aralık aynı muhabbet dönüyor, Orta Asyaya gidiyor bu tarihlerde bu tur soğuklar anormal değil, ilk kez de olmuyor.
Ancak bir fark var aralık ayında kaçırdığımız sistemler polar atak oluyordu bu defa Sibirya gitti erken dönemde bu denli güçlü bir Sibirya ender görünür en sevdiği ay şubattır çünkü karasal yüksek basınç enerjisini anca toplamış oluyor o yüzden kışın ikinci yarısını merakla bekliyorum soğuk sektör Amerika'ya kaymazsa enteresan şeyler göreceğiz
-
Zonal rüzgarlar Sibirya'nın gelişine izin vermiyor bazı kafası karışık senaryolar olsa da hakim düşünce Sibirya'nın batıya yeterince ilerleyemeyeceği yönünde