sollardı hocam böyle gelse
O sistemde Atatürk Havalimanı'nda 45 cm kar ölçüldü 1987'den sonraki en yüksek kar tutmasıdır bu arada. Sollar demek ayıp olur
sollardı hocam böyle gelse
O sistemde Atatürk Havalimanı'nda 45 cm kar ölçüldü 1987'den sonraki en yüksek kar tutmasıdır bu arada. Sollar demek ayıp olur
Abi -10 varsayalım şimdiki güncellerdeki 500 le yetmez mi her yere? Benim bura hariç tabi
-12 bir gece girmiş sadece ertesi gün -8'e kadar düşüyor yağış da keser büyük ihtimalle sence yeter mi? Acayip bir erime olmaz ama gündüz muhakkak şıp şıp su sesi duyulur
Sağa gidiyor samsun,sola geliyor samsun.Hadi yine iyisiniz
Samsun yağış konusunda sıkıntı yaşamaz Kıbrıs aktif çünkü ama sıcaklığı bilemem
EfeGnc00 İle dik karayelle anlaşmayı imzalıyorum o zaman
Hele bir şu sistemi hayırlısıyla getirelim de daha bunun makarısını çok yapacaz
Batı karayel estikten sonra gelen pişmanlık hissi
Gem o kadar güzel ki sinoptik olarak alakası yok ama güç olarak 17 Şubat 2015 sistemiyle kapışır keşke böyle gelse
Sistem dediğin Gem gibi olur
Kimseye iftira attığım yok, gün içinde gayette rabbena hep bana gibi gibi hoş olmayan lflar yapılıyordu, gözünüzden kaçmış demek ki sürekli bakıyormuşsun ya
Kendi konularında laf attılar mı ya da model konusunda? Laf attı mı diyorum bak biz coştuk Karadeniz ağlasın gibi bir şey.. Ayrıca ben şuandan bahsediyorum gündüz ne oduysa oldu raporla geç çok zor değil
Hala yazıp ediyolar ya
kim bilir kendi konularında nasıl sallıyorlar 😂
Sallama durumu yok iki konuya da bakıyorum iftira atmayın kimseye görürseniz raporlayın
Olum pideyi sen söyleyeceksin parayı ben vereceğim
Saçma oldu böyle
Gem'e kim kötü dedi ya da biri kuyuya taş mı attı nesi kötü deli misiniz siz
De ona Gréyabi rex blokajı peşinde koşmayı bırak da ilk önce pideyi söyle😂
Kumar sevmiyordun günah diyordun bugün kandil püü sana
ne hocam?
Rex blokajı
Ull değil bu
Hocam o işmöyle değil üstten inen akış faLa göbek yapıyor ben tam olarak yorozdan doğuya sahil dibimiz için kırılgan geldi bana çok sevemedim daha dikine olmalıydı sıkıntılı görün bakın en iyi ihtimal akçaabat trabzon sahili 10 cm alır fazlasını beklemeyin burası için ancak rakım arttıkça kar artar o ayrı
göbek yapıyorsa ondan korkarım sizde korku bu dediğim mevki için ama
Haklısın bu arada bu örüntü riskli bırak Trabzon'u tüm Karadeniz sahili için risk var rüzgarı tamamen batıya döndürebilir veya batı karayele Rize-Artvin dışında herkes ağlar burada.
Uzun soluklu bir soğuk hava dönemine giricez gibi görünüyor Umarım kazasız belasız güzel bir süreç olur inşAllah.
şubat ayı komple soğuk geçti desek yeridir ocak beklediğimiz havaları şubatta yaşıyoruz. Zoru başarırız imkansız zaman alır
Icon'a göre pazartesi akşamı Sinop'tan başlayarak sırayla Samsun-Trabzon arasına -8 girişi var yağış iyi görünüyor cephe yağışıyla kıyılar kar görecek iç kesimler 10-20 cm kar ekleyecek sürprize açık
Gfs bağlantıyı yine geç kopardı o yüzden soğuklar zayıflıyor ama bu da kötü sayılmaz diğeri ekstra oluyor zaten
Analiz işini azaltmak lazım heyecanı kalmıyor
Şu sarılık ne ya? Elle çizilmiş gibi. Sebebini bilen açıklayabilir mi merak ettim.
Karayel etkisi Bafra Ovası ve gerisindeki dağlar Samsun merkeze gidecek kütleleri kesiyor rüzgar yönü nedeniyle denizden beslenemiyor Tekkeköy'den itibaren kuzeybatı tarafı yine denize dönük yağış artıyor