Samsun boşluğu yükleniyor...
Samsun boşluğu yükleniyor...
Trabzon'un iklimi
Kalemine sağlık üstad
Dört gün kala böyle bir çıktı vermesi ciddiye alınası bir şey olmaz mı ?
Model ciddiye alınacak bir model değil
samsun istasyon neredeyse 45 gündür (daha fazlada da olabilir) 30 derece üstünü görüyor bunun sebebi denizin bu kadar cok sıcak olması mı daha önce böyle düzenli devamlı hergün 30 derece üstü sıcaklık hatırlamıyorum
Hata var büyük ihtimalle çevre istasyonlarda düzenli olarak böyle değerler görülmedi
Bahçelievler yağmur başladı
Bugün aralıklı yağmur olacak öyle bütün şehri etkileyecek büyük bir yağış beklenmiyor
Bu Montella garip adam tam umudu kestiğimiz zamanlarda takımı çok iyi oynatıyor
Samsun'da istasyon dışında her yere yağdı herhâlde çok ilginç bir lokasyonu var inatla yağmıyor oraya
Samsun kuraklık hastalığına bir yakalandı mı 100 mm veren sistemde bile sıfır çeker geçen sefer gördük zaten şans eseri ertesi gün amorti vurdu. Ben 2024'ün sonuna kdar bu döngüden çıkamayacağını düşünüyorum bugün bile yağmıyorsa daha ne zaman yağacak ki? Ay ortasındaki Balkani sistemden de pek umut beklemesin bölge yine ortalamanın altında kalır benden söylemesi..
İkinci parti yağışlar da birkaç saate dövmeye başlayacak şehri
İki kütle aldık peş peşe ve radarda tren oluşmuş durumda üstüme üstüme geliyor bu sabah
Samsun'a içmesuyu sağlayan Çakmak Barajı'nı kuraklık kuruttu, Kavak ilçesi ve civar mahallelere su verilen, Güven Göleti'nde ise 15 günlük su kaldı.
SAMSUN HABER
06 Eylül 2024 - 12:02
Ay ortası gerçek sonbahar mı olur tartışılır sanki anca ortalamalara çekebilirmiş gibi geliyor bana Ya da gerçekten 15 derece inecek kadar serin olacaksa vur-kaç yapacaktır tahminimce böyle uzun süreli bir serinlik şu an zor görünüyor İzlanda'nın kıtaya hamlesi olacak çünkü
Bu kadroyla ilk 8'e girersek sürpriz valla benim için. Çoğu mevkide yedeğimiz bile yok kanatlar ve beklerde biri sakatlansa ya da cezalı duruma düşse yerine koyacağımız adamlar devşirme olacak çok gol yeriz ama atabilir miyiz soru işareti?
Rabiot'a bu kadar uğraşacağımıza Yusuf Yazıcı'yı alsaydık keşke o da boştaymış tipleri de benziyor hatta daha yakışıklı
Bugün transfer zor diyorlar Avrupa Ligi'ne büyük ihtimalle bu kadro ile gideceğiz Süper Lig için 13 Eylül'e kadar zaman varmış
Samsun kıyı çok beklentiye girmemeli rüzgar üst seviyede çok zayıf kütleler olduğu yerde dönüyor Gürgendağ tarafına yapışmış kütle heyelan haberi bile gelebilir.
Nem yüksek bugün