Etiler'de konumu gereği kar taneleri yağmurun arasında daha belirgin. Sıcaklık 2.5 derece gıdım gıdım zafere...
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Rüzgar hızlandı hafiften poyraz gelecek oluşacak 2 . Kütle kara çevirebilir çoğu yerde.
-
Maşaallah
Sıcaklıklara bak hele
Kıyı ilçeler bile 2/3 dereceye düşmüş şimdiden
Hem de yüksek ilçelerle fark kalmamış , işte Sürpriz budur
Akşamüstünü düşünemiyorum bile:/8103*
-
Olamaz ya. Sokak lambası da söndü. Off
-
dew point kaç ömer hocam
1 derece
-
Bu kadar yazdınız heyecan tavan yaptı Ferhatpaşa’ya geçiyorum orada yoksa bir şey gördükleriniz hayal olabilir:)
-
Kayaşehir araba termometresi 1 derece gösteriyor yağmur var kardan en ufak bi belieri yok
-
Maşaallah
Sıcaklıklara bak hele
Kıyı ilçeler bile 2/3 dereceye düşmüş şimdiden
Hem de yüksek ilçelerle fark kalmamış , işte Sürpriz budur
Akşamüstünü düşünemiyorum bile:/8103*
Hocam 500 hpa ın gücü 💪💪
-
Anlık bağcılar süper ara ara grupuel yagış aldık
-
Üst seviyedeki soğuma kuvvetlendikçe radardadaki kütleler giderek güçleniyor. Sarı/turuncu skalalı kütleleri yerel olarak görmek mümkün.
Bakalım akşama 500 hPa da -35 girdikten sonra neler olacak? Şimdi 500 hPa da -29 var.
-
Kar olması için ab’nin içindeyiz şuanda ab demek nem demek dew point bu yüzden 0 değil çoğu yerde.Sıcaklıklar 0.3 0 ı gördüğü yerde saf kar olur...
-
Beylikduzunde yaprak kimildamiyor derler ya aynen oyle neyse gideyim bi araba yıkatayimda bolge halki da bu kar yagisindan nasiplensin..
-
Gerçekten İstanbul il genelinde sıcaklıklar çoğunlukla 3 derecenin altına inmiş. Biz de Komşu il olarak Kocaeli'nde bekliyoruz bir şeyler ama İstanbul'u pek örnek alamıyor burası ,sürprizlere açık değil 😁❄
-
Üst seviyedeki soğuma kuvvetlendikçe radardadaki kütleler giderek güçleniyor. Sarı/turuncu skalalı kütleleri yerel olarak görmek mümkün.
Bakalım akşama 500 hPa da -35 girdikten sonra neler olacak? Şimdi 500 hPa da -29 var.
6 derecelik soguma napicak simdiden 1 derecelere dustuysek aksam ozellikle Catalca Silivri Basaksehir Arnavutkoy Sariyer ozellikle merak ediyorum.
-
Kar yağarsa anırırım diye twit atanı bulup şu sürpriz değerleri ve şimdiden yağan karı göstermek lazım 😀
-
Anlaşıldı kütleler silivriye dönmeyecek
-
buz gibi buzzzz :))
-
İstanbul adamı vezirde eder rezilde eder. Söz konusu İstanbul ise gerisi teferruattır.
Hava meraklısı Bu akşam günlerden Çamlıca diyorum.
-
anlık dew pointe nerden bakiyorduk itü'nün bi haritası vardı sanırım
-
anlık -4.7 var üzerimizde akşama -6 girerse saf kar kaçınılmaz olur https://earth.nullschool.net/#current/wind/…c=29.100,41.162
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!