Kuzeyimde geliyor konum Bağcılar
Posts by Karayel Hasan
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Geliyor iki gözümün çiçeği 😂😍
-
18 nisan kork aprilin 5 inden öküzü ayırır eşinden demiş eski büyüklerimiz dışarıdaki hava söyleme pek yakın bir hava değil ama kış havası hakim diyebilirim dışarıya konunun anlık 10 derece
-
-
Bölgemin adı boşuna Araf değil 😂
-
Ateş ediyoruz an itibariyle 🔥
-
Ecmwf diagram varmı hocam varsa atabilirmisin
-
Hocam bağcılar caddesi yıldıztepe tarafında mısınız
bende camlıkahvedeyim ama sistemlerde çok arafta kalıyoruz açıksası 90 rakımla. Önümüzdeki sistem icinde korkum fazla bakalım
slm hocalarım malta ışıklardan
-
GFS öğlen ana çıktı orta vade için güzel görüntüler veriyor. Hatta koşa vadeyi de ilimiz adına güzelleştirmiş
Merhaba üstadım gözümüz güzel yorumlarını aramıyor desek yalan olur tecrübe ve bilgilerinden daha çok yararlanmak isteriz
-
Ben bu diagrama ateş ederim
-
Anlık Zeytinburnu manzaraya gel
-
Al benden de o kadar abi kendi çalıyor Kendi oynuyor bu s**** model 192'den sonrası Hayal satıyor
-
Bakıyorum genel olarak yüzler gülüyor Rabbim soldurmasın inşallah hayatımda genel olarak bir şeye hemen sevinmem sevinmem ki sonunda hüsrana uğramayayım diye Hani içimde kıpır kıpır ediyor aman Gelo
gelo ateş
-
gfs model sonu 😂
-
Gfs de batılama mevcut sen nasip et yarabbim
-
yakınım hocam size aynı mahalle sayılırız ARAF power
Doğrudur hocam bir gün denk geliriz de birlikte ağlarız Belki şu bulunduğumuz duruma
-
hocam vallahi bağcılarda da sis yok sadece sabahları hafif pus oluyor istanbuldan bağımsız resmen ARAF bölgesi
Ben de Bağcılar yıldıztepe'deyim hocam siz benim bölgemde de olmuyor hakikaten tam bir araftayız
-
Deniz suyu sıcaklığı 19 dereceymiş
-
berkay_tuku diagram silinebilir aynı paylaşmışım
-
🤲 burada şükür