Şuan her türlü aksiyon yaşanıyor offff
Posts by SerKaN#
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Tarabya çok fenaaa
-
Bebek sahil tarafı çok fena yağıyor. Boğaz da görüş mesafesi çok düştü. Deniz kenarı ama kaldırımlar heryer tuttu
-
Feneryolu bile olmuş sayıyorum
-
An itibariyle altunizade den Kadıköy istikameti
-
Günaydın...
-
Şuan Üsküdar - Eminönü motorundayım güneyde harika şimşekler çalıyor. Açık alanda görmek harika.
-
Tarihi yarımada mis gibi serin şu saatte. Hava iyice karardı. Birde şakııırr diye döktümü
-
Üsküdar'da güzel yağmur var. Gecede bu sessizlikte ayrı bir güzel yağmurun sesi
-
Altunizade 9 derece
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Sevgili adminim , ısınsın artık diyorum. Deniz sezonu yalan olacak valla :D2
-
Bugünün 30 Nisan olduğuna kimse inanmaz yemin ederim. 13.5 derece nedir yahuu :gun_bandana:
-
Şimdi Göztepe'ye geldim, şaka gibi ama 7 derece sıcaklık var. 2022 kışı resmen direnmeye devam ediyor :/8103*
-
Uzun süreli soğuklara yiyince herkes nasıl bir yaz sever olmuş
Not : kendimde dahil
-
Feneryolundayım şuan burada bile yoğun kky var. Bitmeyen kış Sıcaklık 4 derece :gun_bandana: :gun_bandana:
-
Hamilton çok ballı ya.
Adam yine podyumda.
Perez ve Verstappene üzüldüm.
Ben bir arar korktum bile. Yalandan podyuma çıktı
-
-
Yes beee ferrari 1-2 ye gidiyor
-
Sainz ın biraz daha zorlamasını beklerdim. Bakalım belki son turlarda yapacaklardır. Şöyle ferrari 1-2 olsa tadından yenmez
-
Çok güzel yarış oluyor ferrarinin bu kadar güçlü durabilmesi çok sevindirici ( ferrari tarartarı olarak)