Tarihi yarımada mis gibi serin şu saatte. Hava iyice karardı. Birde şakııırr diye döktümü
Posts by SerKaN#
-
-
Üsküdar'da güzel yağmur var. Gecede bu sessizlikte ayrı bir güzel yağmurun sesi
-
Altunizade 9 derece
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Sevgili adminim , ısınsın artık diyorum. Deniz sezonu yalan olacak valla :D2
-
Bugünün 30 Nisan olduğuna kimse inanmaz yemin ederim. 13.5 derece nedir yahuu :gun_bandana:
-
Şimdi Göztepe'ye geldim, şaka gibi ama 7 derece sıcaklık var. 2022 kışı resmen direnmeye devam ediyor :/8103*
-
Uzun süreli soğuklara yiyince herkes nasıl bir yaz sever olmuş
Not : kendimde dahil
-
Feneryolundayım şuan burada bile yoğun kky var. Bitmeyen kış Sıcaklık 4 derece :gun_bandana: :gun_bandana:
-
Hamilton çok ballı ya.
Adam yine podyumda.
Perez ve Verstappene üzüldüm.
Ben bir arar korktum bile. Yalandan podyuma çıktı
-
-
Yes beee ferrari 1-2 ye gidiyor
-
Sainz ın biraz daha zorlamasını beklerdim. Bakalım belki son turlarda yapacaklardır. Şöyle ferrari 1-2 olsa tadından yenmez
-
Çok güzel yarış oluyor ferrarinin bu kadar güçlü durabilmesi çok sevindirici ( ferrari tarartarı olarak)
-
Üsküdar’da kar orta şiddette yağmaya başladı rk23_kgigf-123
-
Çok güzel bir gece oluyor gerçekten. SON DEM! uzays3271653126
-
Üsküdar 41 kere maşallah. Şu ana kadar ki en iyi ve en uzun süreli yağış. Her yer bembeyaz oldu rk23_kgigf-123
-
Üsküdar caciki
-
Oh bee ferrari geri döndü. Bu sene f1 çok keyifli olacak👊
-
dekin geliş anı
Gel artık zalım. Gel ve 3 saat gitme. Radarada bakmak istemiyorum. Belki bant uzundur
-
Kütle geldiğinde çok etklili gerçekten. Ama çok kısa maalesef. Biraz uzun bir bant yakalansa ihya eder.