20 Şubat ve sonrasına odaklanalım en iyisi İstanbul 2'dir yağış sorunu çekiyor. 3. seferde döngü kırılır umarım
Posts by Karkolik Sancaktepeli
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
İstanbul'un 300-400 rakımlık tepelerine kar yağması için 850 hpa'de kaç girmesi lazım ?
-
Mart kendini Ocak yada Şubat sanıyor galiba bu ne çok ekstrem koşullar bizi bekliyor gibi görünüyor
-
Kışın göremediğimiz tabloyu Mart 2. yarı görüyoruz resmen ama ağaçlar falan çicek açtı tarima zararlı olacak gelirse baya...
-
Anadolu yakasinda barajlar neredeyse full dolmak üzere Ömerli %95 , Darlik %97, Elmalı ise %88 doluluk oranina sahip
-
Sancaktepe kopuyor efsane oraj var siddetli lodos,kuvvetli yağmur,Gokgürültüsü şimşek özlemisim oraj sezonuna bomba gibi girdik 🌩⛈☈☇😻
-
Mesela Beylikduzu de asiri guneyde bir ilce ama her sistemde en cok kari aliyor.Rakim en buyuk etken.Kuzey sahillerinin ben guney sahillerden inanilmaz fazla kar aldigini sanmiyorum orada oturan yok ama.Sonucta rakim 0.
Orası Trakya'ya yakın onun avantajı var
-
Bende sizleri anlamıyorum. 30 senedir Pendik te ikamet ediyorum. Birkaç sistem dışında bariz fark diyebileceğim hiçbir sistem yok. Sahilin dibinde oturuyorsan belki anlarım. Ancak büyük kışlarda diğer yerler ne aldıysa pendikte onu aldı. Hele bu sistemcikte dün gecenin en güzel örtüsünü alan yerlerden biriydi. Özellikle yüksekleri.
ne ? İstanbul"un güney sahilleri her sistemde en az karı alan nokta oluyor Kadıköy-Maltepe-Kartal-Pendik-Tuzla sahilleri şanssizlar her konuda özellikle e5 civarı ve güneyi ayri birşey Akdeniz iklimi gibi
-
Sıcaklık en fazla -1.8 oldu kuvvetli buzlanma var bu gece hava açarsa cok sert bir ayaz olacak sabaha karşı dün gece -4.1 olmuştuk bakalım bu gece kaç olacak 🤔 (Sancaktepe/Yenidoğan)
-
Yenidoğanda şov var ama bakılırsa radara,uzun soluklu değil gibi
aynen kardeşim -2.8 dereceyiz anlik yağan kar tutuyor direk rk23_kgigf-123rk223_kgigf-12351:gun_bandana:
-
Yenidoğan/Sancaktepe"de yoğun kar var anlik ve yagan kar tutuyor direk anlık sıcaklık -2.8 derece ❄
-
Yalniz olayin absurtlugune bakin. -13 girmis hala 0i zar zor goruyor istanbul... Ve sabah...
benim konumum -3 derece anlık
-
Buralar apaçık kütle vurmaz tahminimce
zaten dek'in olayı o 😂
-
bu sistemden sonra denizler bir-iki tık soğuyup mevsim normallerinin altına inecek.. Dek mekanizması biraz tehlikeye gircek yani keske bu sistem güzel dek alabilseydik...
-
cm olarak sınıfta kaldı baya kimse bu kadar az beklemiyordu 24 Şubat'ın yanına bile yaklaşamadı... neyse bunada şükür en azından kar gördük ve yerde örtü oldu
-
Ah ah şimdi bu kütleler poyraz yönlü olacaktı B.Karardeniz'e gideceklerine İstanbul'a gelirlerdi... İstanbulda işte hafif-orta deklerle mahkum suan üzerimde dek var ama hafif kar disinda birşey birakmadi mevcut örtüye faydası olmayacak gibi cephede ne aldiysak o kâr oldu 24 Şubat'ın yanından bile geçemedi bu sistem İstanbul adına ... 🙄
-
Yok mu şöyle bir 3-4 günlük sistemimiz? Bu sistemler gerçekten bayat ve keyifsiz.
aynen öyle bu sistem kesmedi...
-
ne anadolusu dostum silivri çatalca 10 cm olan yerler var. oraları anadolu yakası geçemez radara göre
deklerde göreceğiz ki cephevAnadoludan daha geç çıkacak
-
Tamam yagis devam edecek anadolu yakasinda ama kartal sahil falan tırt yine bu sistemde. Bi çatilar, arabalar falan tuttu gibi azicik. Yarisi tuttu yarisi tutmadi falan.. Soguk mu yetersiz nedir niye boyle oluyor artik kafayi yiyecegim
Kartal şanssız noktalardan biri malesef ...
-
Yenidoğan/Sancaktepe'den kar manzaraları ;