Tebrikler. Fenerbahçe kendini 2015 gibi bitirdi. Artık bir daha şampiyon olamayacağını çok geç anladık ama anladık. Fenerbahçe bu ligde şampiyon olamaz.
Posts by Boeing 777
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gol kralı attı
-
4 gündür hava sabah kapalı, akşama doğru açıyor. Sonra diğer gün yine sabah kapalı oluyor akşam yine açıyor. Enteresan
-
İrfan Can 90'a giden topta Neuer,Alisson Donnarumma stili inanılmaz bir kurtarış yaptı. Bence yılını kurtarışıdır.
-
Galatasaray bu maçı 1-0 alır.
-
Hava cayır cayır yanıyor. İstanbulun Batı kesiminde kararsızlık fena bir şekilde arttı. Hallaçlı Beyciler Büyükçavuşlu taraflarında Mor kütleler görülebilir. Gök gürüldüyor.
-
3 puan farkı artı ikili averaj var arada.Üstelik Fenerbahçe’nin günü gününe tutmazken Galatasaraylılar rahat olmalı
O olay biraz karışık. Hükmen maçlar sayıldığında Şu anki durumla puanlar eşit oluyor.
-
Fenerliler burda korna falan çaliyo kutlamalara başladilar
Beşiktaşlılardır onlar. Hocam unut o işi Fenerbahçe şampiyon falan olamaz Galatasaray Başakşehire 6 tane sallar.
-
Şampiyon fenerbahceyi tebrik ederim. Biraktik şampiyonluğu. Bu sene de olmadi. Bu kadroyla olamadiysak 100 yil olamayiz.
Fenerbahçe nereye şampiyon oluyor hocam top oynamıyorlar.
-
Goollllll
-
Galatasaray sadece 1 şut çekmiş. Enteresan.
-
Arkadaşlar gelmişsiniz Ali Şaşal falan filan yakışıyor mu size Fenerbahçe Ali Şaşala para mı verdi yani? Her maça da bir bahane bulmayın adamı zaten değiştirdiler formunda değil demekki.
-
Fenerbahçe 3 tane atmış rüya mı görüyorum
-
Fenerbahçe artık kapatılmalı, bir işe yaradığı da yok. Ali Koç geldiğinden beri bu takım artık futbol şubesinde çöküşe başladı. Yakında çöküş biter takım da tarihe gömülür.
-
Adam 85'den beri top çeviriyor. Ulan gerizekalı herif takımı öne çıkarsana belki 1-2 gol daha bulup maçı bitireceksin. Bu Jesus yemin ederim gerizekalı herifin teki. Fenerbahçe 3-2 de geriye yatacak takım mı
-
Hocam, yemin ederim totem yapmadım. Ben fenerin geri dönüş hikayelerini takdir ettim. Kac maç böyle oldu. Euro 2008 milli takimi gibi. Ben böyle hikayeleri hep takdir ettim. Sizleri üzdüysem affola.
Estağfurullah hocam ben ondan demedim ne üzmesi. Fener bizi yeterince üzüyor zaten amacımız şaka yapmak
-
Erdi hocam totem yapa yapa maçı döndürttü. Bu maç da burdan hayatta dönmez
-
90+8 de 3 3 olur bu mac.
Geri de dönmez.
Öyle olacak abi
-
Pedro gecen hafta 30 haftalik gol atti dahada atmaz:)) adam safi zarar, defans desen evlere senlik, bosuna demiyoruz bu takim sampiyin filan olamaz diye, her hafta ite kaka nereye kadar?
Hocam bir daha desene bir şey deneyeceğiz
-
Samet safi zararsın bi git kardeşim ya rezil rüsva herif