Cumartesi squall line ihtimali var.
Posts by Boeing 777
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kırk ikindi yağmurları çünkü bunlar. İç bölgelerde olur. Isınan hava yükselir yükselirken soğur. Yükselim yağışlarıdır bunlar. Öğle ikindi saatlerinde gerçekleşir. Konveksiyoneldir yani şimşek dolu vs. gözükür. İstanbul cephe yağışı alır.
Konveksiyonel yağışlar trakyada olduğu kadar İstanbulda da görülüyor normalde. 2017 2020 2018 2021 vs..
-
1 saatte 4 derece düştü
-
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Ben olaylardan çok uzağım siyaset sayfasında ne yaşandı bilmiyorum. Sadece eski olaylardan haberdarım. Ama son zamanlarda yaşanan görüş ayrılıkları,forumda eski takip heyecanının olmayışı,forumda yorumlamaların eskisi gibi tat vermediği bir ortama dönüşülmesi,çok değerli hocalarımızın görevi bırakmaları olsun tüm bu yaşananları derin bir üzüntüyle karşıladım. Asıl olan her zaman HavaForumdu hala da öyle. ancak gelinen noktada gerçekten eski huzurlu günlere geri dönebileceğimiz konusunda şüpheliyim. Zira artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Herkese mutlu forumlar. Umarım herkes birbiriyle kardeşçe barışı sağlar.
-
Üzülerek söylüyorum ama umarım 3 derecenin altını görmeyiz. Hububatlar ve ağaçlar için çok sıkıntılı bir süreçteyiz. Şahsen artık kar yağmasını pek istemiyorum. Onca emeğe yazık olmasın.
-
Ferhatpaşa 6.5 dereceden 4 dereceye indi sadece 1.5 saatte beklemedeyim. İş çıkışına birkaç tane görürsem öper başıma koyarım.
Silivri 195 rakım bile 3.8 derecede
Çok zor gibi artık kar görmek
-
Hava 5 derece
3 saat önce 20 dereceydi
-
-
Hocam kuşbaşı mı yoksa ince taneli mi?
Orta
-
-
-
Modelleri umursama seviyesi
-
Şu anki GFS çıktısında havada kar için şartlar oldukça iyi. Tutunma çok çok zor .Daha fazlası için bekleyeceğiz.
-
Temkinli olalım
-
SSW ile kış son sambasını yapmaya hazırlanıyor
-
GFS 12z diyagram
-
Uzun süre dediğimiz 1 ay
-
Gece gündüz arasında 10 derece fark var bir sahil kenti için biraz fazla değişim oluyor birkaç gündür.
Bu arada hayırlı sahurlar Allah niyetinizi kabul etsin
14 derece fark oldu dün
-
Ifs zaten ecmwf.Ilıkçı olmakta suç değil aksine toplumun büyük kısmı havalar ısınsın diye kapıda bekliyor,ilk afrika atağında parklar dolacak.Şubat çok soğuk geçti 1 aydır yürüyüşlerim aksadı ama neyseki artık bizim havalar geliyor
Sizin havalar 1 hafta maksimum. Mart sonu Nisan başı senin yürüyüşler bir iki hafta daha aksar gibi
-
19 Mart sistemi bana öyle bir keyif vermişti ki, 10 Marttan sonra 9 gün sonra yine gökgürültülü kar yağışı deli gibi fırtına görmüştüm. Öylesi gelsin razıyım.