Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır diyelim mi yoksa bekleyelim mi
Yayını en geriden alın sanırım 10 metreden erimiş
Posts by ultrAs
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
GİRESUN BEKTAŞ YAYLASI CANLI YAYIN CAMERA 3GÜVENLİK KAMERASI İHTİYACINIZ İÇİN ÇÖZÜM GİRTEK BİLİŞİM(KEY-SMART) 0553 583 40 53Kanalımıza Abone Olunuzwww.youtube.com
Şunun %5i ni alsaydı bütün istanbul yeterdi bize.
-
Yarın okullar tatil olma durumu olur mu büyük ihtimal gece heryer buz tutacak
-
Konumum adına son 30 yılın en kötü sistemi gece yağmasa kar topu yapacak kar bile yağmadı malesef.
Buna da şükür.
-
Bahcesehir de gök mü gürledi uçak mı oha gök gürledi sanırım
-
-
Ben Godzilla, GELİYORUM!
Belki arşivlerde vardır.
2022 vorteks sabahı iş e giderken bahçeşehir de ciddi anlamda godzillaya benzeyen bulutun fotosunu çekip atmıştım. Sonrasını hepimiz biliyoruz
-
Avrupa yakası için mola vakti ama yukarısı dolu gelmesini bekleyeceğiz artık bu saatten sonra kütleyi yakalayan yerler direk beyazlamaya başlar şartlar iyiyse organize kütle yakalarsak efsane yağış alırız.
Valla hocam konumum için açıkcası içler acısı deyimi bile az kalır hayırlısı artık kutleler organize olmuyor malesef geceden beri takip ediyorum gece 3 de bir kutle yakaladım beyazlatti sabahtan saat 17 ye kadar tek bir damla yağış alamadık. Mangalı yaktım 10 15 dakikalık bir yağış oldu başka da birşey yok geceyi bekleyecegiz artik
-
Karda yapilan en guzel aktivite
-
Bu geceyide boş gecersek yazık olacak inşallah güzel kütleler yakalarız gece 3 gibi guzel kutle yakaladık sabah kalktigimizda yer de kar bile yoktu..
Konum bahçeşehir 1.kısım
-
Akşam şezlongları bizim üstümüze atıyorlardı Günay olmasa
Attılar fazlasiyla...
-
Şezlomglari attık güneşleniyoruz :))
-
Bahcesehir de öyle bir yağış var ki koca tem kayboldu :))
-
Birsey demiyorum kismet....
-
Ben linki aldım, ara ara girip bakıyorum
Reis 5 metreye gidiyor şaka gibi :))
-
Arka sayfalarda giresun bektaş yaylası canlı yayını var kendini seven açmasın çok üzülür...
-
İkitellide şezlongu attık hava gayet güzel güneşlenmek için
-
Arkadaşlar attılan youtube canlı yayınları giresundur YAYLA diye tabir ettiğimiz yerler
Bektaş Yaylası Rakım 2300 m
Kümbet yaylası Rakım 1600 m
Kulakkaya yaylası Rakım 1700 m
Buralarda yazın dahi dağlarda kar olur güneş eritemezSeyir zevki çok yüksek olduğundan paylaştım, arkadaşımız da bektaş yaylasını atmış
şuan uzungöl'de bembeyaz mesela,
Yazın dahi üşürsünüz buralarda bu kar yağışları o bölge için normal
Zigana zirveden arkadaş fotoğraf attı bildiğiniz boy veriyor sanki deniz de adam
İstanbul'umuz yarınısı verse bize yeter ihya oluruz yeminle
-
şaka mı buDeğil kardeşim
hersene bektaş yaylasındayız şükür
ama yazın
-
videoyu geri aldım 11 saattir aralıksız yağıyor mükemmel
adamlar kar motoruyla geçiyor şimdi