yine bizi sıyırıp giden bi sistem olursa çıldırırım her yaz aynı senaryo
Bu sistemin konusu istabul değildi ki zaten, sadece avrupa yakasının batı kısımları için bir ihtimal doğdu. Önümüzde koca yaz var , aceleye mahal yok
yine bizi sıyırıp giden bi sistem olursa çıldırırım her yaz aynı senaryo
Bu sistemin konusu istabul değildi ki zaten, sadece avrupa yakasının batı kısımları için bir ihtimal doğdu. Önümüzde koca yaz var , aceleye mahal yok
Yeni spikerlerin seslerine alismak zaman alacak.
Cok keyif alamadim ilk izlenim olarak.
İstanbul baraj doluluk oranı %62.59 seviyesine yükselmiş.
Bu yağışlardan değil galiba. Melen den beslenmemiz kaynaklı ana barajların suyunun çok fazla verilmemesinden kaynaklıydı yanılmıyorsam.
Seyirlik açıdan yeterli bir yağış
Cumartesi günü için verilerdeki yağış rüzgar olmadan şiddetli olarak yağacak o zaman doğru muyum ?
Radara göre şuan konumumda yağış olmalı. Öyle çiseleme falanda değil standart bir yağış görünüyor.
Ama yağmur hiç yok şuan
anladım hocam
Hocam bu arada benim alıntım sana değildi, yanlış anlaşılma olmasın İsmin arada kalmış sadece.
Darknesspower kardeşim sabah akşam benim konumum su kadar derece, yok montumun rengi bu ,ay çok güzel duruyor hemen şunu dikkat çekmek icin kameraya alip bölge konusuna atayim vb anca bu durumlar yasaklandi çünkü flood şeklinde her gün sabah ve akşam atiliyor ve konunun kalitesi bozuluyordu. Tamerim yoksa sizin arada böyle paylaşmanizda sakinca yok tabikide
Berkay floodçulara özel uyari yapmişti.
Ben açıkçası hiç girmiyordum İstanbul Konusu ' na. Zaten müthiş bir hava olayı yok yazılanların çoğu fotoğraf-sohbet amaçlıydı diye.
Umarım bu karara uyulur.
Kuzey Cevre Otoyolu bitmis durumda..
Beylikduzunden baktigmizda Avcilar tarafinda cok buyuk bir isik patlamasi gorundu az evvel. Maras Depremindeki isik gibiydi. O taraftan bilgisi olan var mi ? Acaba ambarli liman tarafinda elektrik kaynakli bir sikinti mi oldu ?
2014'de yüzde 20 daha azmış bu dönemler. O zaman dayandıysak yine dayanırız. Ama kuraklık ocak-subata kadar sürerse kesintiler başlar.
Nufus farki ve sehir yapilanmasi goz onune alinirsa suan durum daha da vahim olarak degerlendirilebilir. resmi kayitlara gore artis 2.5 milyon gibi gorunuyor ama gercek bunum cok daha uzerinde. Maalesef aci ama gercek bu.
Anlik starlink gokyuzunde
Çatalca yarım adasını saatlerdir kırmızı ve mor kütle vuruyor. Keşke o bölgede bir baraj olsaydı
Uzun zamandır söylemek istediğim, aklımda olan bir detay vardı. Yeri gelmişken eklemek isterim.
Ben yönetimin yerinde olsam " Barajlarda X oranda artış oldu" veya " X günü yağacak yağışla barajlarımızın Y seviyesine gelmesini bekliyoruz" gibi paylaşımlar yapmam.
O kadar garip bir kitle var ki, umursamazlıkları had safhada olan. İşte bu tip insanlar böyle "BARAJLARDAKİ ARTIŞ" twitlerini, "Bak gördün mü hiç bir şey olmaz barajlar doluyor" yada " Rabbim bizi susuz bırakmıyor, barajlar doluyor maşallah" algısıyla yorumluyorlar. Çevremde bile var bu tarz insanlardan ve hiçte azımsanmayacak sayıdalar.
Benim şahsi fikrime göre "Barajlar Yağış Alıyor" şeklinde twit atmaktansa , su tasarrufu ve kullanımını bilinçlendirmeye yönelik paylaşımlara ağırlık verilmesi mevcut durumu gözler önüne sermeye daha çok yardımcı olacaktır.
Yönetimin art niyetli olmadığının farkındayım, fakat yağış alıyor olmamızı bir çok insan maalesef vurdumduymaz seviyede su kullanabiliriz şeklinde yorumluyor
2 haftadır Hollanda ' daydım. İlk defa bir ülke için " Ne kadar şanslılar, hergün yağmur yağıyor" diye hayıflandım ki böyle bir cümle kuracağım aklımın ucundan geçmezdi
Umarım bizde de yaz gelmeden günlerce sürecek yağmurlar gelir.
Kahramanmaraş' taki arkadaşım ile görüştüm. Evet doğru. 10 Saniye kadar sürdü dedi. Sabaha karşı olan depremden çok çok daha beterdi diyor.
Yıkılmayan bir iki bölgemiz kalmıştı onlarda gitti dedi.
İstanbul 'dan hissettik ama ihtimal vermedik arkadaşlarla.
Fakat merkez üssü neresi 7 üstü mü bunlar şuan muamma.
Beylikduzu yine cosmus durumda