Bursa'da karada kütle gelişiyor, kar atıştırmaya başladı.
Posts by Yakuphan
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bursa'da 16 saattir kütle vurmuyor fos oldu
-
istanbuldaki tren bodozlama Bursaya geliyor sanirim? 1 saate kalmaz gomulecez gibi.
Evet öyle gibi. Ben yıldırım dayım bizi siyiracak gibi daha çok şehrin batısını etkileyecek gibi görünüyor. Vurduğu yeri inletecek ama🙂
-
Bursa. Tam fosladık.
-
Arnavutköy Sultangazi yolunda 1 saattir mahsur kaldık yol tamamen kapandı
-
Arnavutköy de sokak lambaları dahi yok oldu
-
Arnavutköy ne durumda olur etkilenir mi
-
Bursa yıldırım kartopu yağıyor 😍
-
Cumartesiyi Pazara bağlayan gece ile pazar öğlene kadar Hem İstanbulda hem de Bursada eşit derecede deklerden etkileneceğini düşünüyorum. İstanbul için ekstra olarak öne çıkan faktör ise Pazartesi günündeki özel durum. Bursa da siklonu iyi geçirme ihtimali var bugün. Bende karar veremezdim, zor
Evet gerçekten kafam karıştı 😂 pazara kadar Bursa'da kalıp pazartesi günkü özel durumda İstanbul'a gideyim bari %50 - %50 😃
-
Bursa'da mi kalsam İstanbul'a gitsem acaba neresi daha fazla örtü alır, Sultangazi'de oturuyorum güzel dek vuruyor tahminimce orası yine hatrı sayılır örtü yapar geçen sene 1.5 metrelik kardan adam yapmıştım 🙂
-
Bursa'da mi İstanbul'da mı daha çok birikim olur ona göre İstanbul'a geleceğim
-
Dostlar Bursa'da mı İstanbul'da mı daha çok birikim olur? Bursadayım ona göre döneceğim memlekete. MGM son güncellemesi Bursa adına beni işkillendirdi.
-
18-19-20 sinde bursa ne olur arkadaşlar
-
Yıldırım 4.8 derece yağış olursa da yağmur yağar artık anlaşıldı kar falan yok
-
Ah ah o rüzgarın sesini bile öyle özledim ki.. Okul için Bursa'dayım ve ne yazık ki şehrimizin o meşhur rüzgarından mahrum kalmış durumdayım. Şimdi İstanbul'da cam kenarında sıcak çikolata ile o rüzgarın sesini dinlemek vardı. 😌😌
-
Bursa ne olur arkadaşlar bu haftaki sistemde?
-
Haklısınız dostlar resmen kaplumbağa hızındalar
-
Yalova ve Yalova açıklarındaki kütleler Bursa'ya ulaşabilir mi? Son 1 saatlik radar görüntüsünde kütlelerin büyüdüğü ve buraya doğru geldiği görülüyor.
-
Bizim üniversitenin bahçesi tutmaya başladı. Dersim olmasa bitene kadar izlemek istiyorum. Bursa'da kar görmek de nasip oldu..
-
Bursa'dan selamlar herkese... Memleketimi öylesine özledim ki hele sabahın karanlığında okula giderken esen o kuvvetli poyrazı. Siz anlatınca içim gitti.. 😢