- Official Post
karminator başınız sağolsun...
karminator başınız sağolsun...
Sanırım gelen tepkiler yüzünden bant sınırlamasını kaldırdılar? VPN'siz TT mobil internet ile telefondan Twitter'da ulaşabiliyorum sıkıntısız.
Ben de girmeye başladım hocam zaten ülkede işler kamuoyu tepkisiyle yürüdüğü için normaldir şaşırmam.
7 yakınımız daha vefat etti.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah..Allah sabır versin😞
karminator başın sağolsun hocam
karminator Başınız sağolsun.
karminator başın sağolsun hocam
7 yakınımız daha vefat etti.
Başınız sağolsun.
Kaldırıldı kısıtlama 👌🏻
Sanırım gelen tepkiler yüzünden bant sınırlamasını kaldırdılar? VPN'siz TT mobil internet ile telefondan Twitter'da ulaşabiliyorum sıkıntısız.
Böyle diyince vpn i sildim hala aynı bende giriş yapamıyorum
Kaldırıldı kısıtlama 👌🏻
Hala giremiyorum
karminator hocam başınız sağ olsun. Allah mekanlarını cennet eylesin.
karminator hocam başınız sağolsun Rabbim mekanılarini cennet eylesin geride kalanlara sabırlar versin. 😢🤲
Ah yavrum ah canım gözlerinde ki o korku... Travman... Allah'ım daha çok böyle haber duymayı nasip et bize..
karminator Hocam başınız sağ olsun. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.
Ablamın Çok Sayıda Hakim Savcı Arkadaşları Ve Aileleri Vefat Etmiş
Onca insan kurtarıldı sosyal medya sayesinde. Onca yardımlar yapıldı, toplum diri tutuldu.Varsa inandıkları ciddi bir dezenformasyon ki çok da öyle olduğu söylenemez.Onu da bi zahmet kapatmadan çalışsınlar,halletsinler.Tabiki tepki görürler
6 Şubat'ta bölgede meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde depremler nedeniyle başta depremden dolayı en fazla hasarı alan K.Maras,Hatay ve Adıyaman olmak üzere depremi hisseden tüm çevre illere başsağlığı dileklerimi,hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralananlarada acil şifalar diliyorum..🤲🇹🇷🇹🇷
Aykut53 bir tek bende mi var bilmiyorum ama konuya girince direkt en son mesaja atıyor.Eski mesajlarda nerede kaldığımi bilmiyorum,önemli bir bilgi kaçırmak istemem.
Valla bende vpnsiz açılıyor şuan türktelekom mobil, çok garip