Ne zaman 300'lü saatlerden sistem aldık? Ben yakın vadede hatırlamıyorum ne zaman 120H alırız o zaman konuşur hayal kurarız.
Gereksiz yerede insanlarda beklenti yaratmayalım tahmininiz varsada onun yeri belli.
Ne zaman 300'lü saatlerden sistem aldık? Ben yakın vadede hatırlamıyorum ne zaman 120H alırız o zaman konuşur hayal kurarız.
Gereksiz yerede insanlarda beklenti yaratmayalım tahmininiz varsada onun yeri belli.
Zaman çok hızlı geçiyor Allah mekanını cennet eylesin
Çamlıca tepesi yeni kar almaya başladı çok geç kaldık bu sistemde
Çamlıca Tepesinde serinlik oluşmaya başladı sabaha göre rüzgarda fazla
İstanbul Çamlıca tepesinde evim yataktaydim 2-3 saniye alttan güzel vurdu salladi geçmiş olsun
Boludaki bu depremi ben pendikten hissetmiş olabilirim yani tam o saate uyandım deprem oluyır sandım ama avize sallanmıyordu
Kadıköydeki arkadaşımda hissetmiş sizinde hissetmiş olmanız normal
İbb olası bir depremde yıkılması muhtemel ya da Ağır hasar alacak binaları belirledikten sonra bir data ile paylaşsa insanlar o evleri almasa ya da kiralamasa daha sağlıklı olmaz mı?
insanlar mecburen satılmayan ya da kiralanmayan evlerini yenilemek zorunda kalacak ya da kimse yaşamayacağı için sadece yıkım sırasında zarar verme riski olacak.
Ayrıca Devletin eli ile kontrol yapılması zorunlu hale getirilmeli kimse ben baktırmak istemiyorum diyememeli.
Umarım başımızdaki insanlar bizden daha iyi çözümler sunarak olası büyük bir depremden maddi manevi az zarar ile atlatacak duruma geliriz.
Ali Babacan:
Ben de bu sorunun cevabını bekliyorum