Gökgürültü yoğun kar, ilk defa canlı görüyorum
Posts by weather
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Skıron konumuma güzel yağış göstermiş inşallah yağar
-
Tam yerler beyazlıyor duruyor eriyor sonra
-
Başladı yine sıcaklıklar artmaya
-
Bir buçuk saattir kar yağıyor arabalar tuttu sadece tabi
-
Sıcaklık yine klasik en ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda yukarıya doğru ölesiye tırmanıyor
-
Şu sıcaklık artmak yerine bir düşüşe geçse güzel olacak
-
sıcaklıklar düşer umarım
-
Anlık 850 sıcaklığına nerden bakabiliriz
-
Dostlar sizden çok güzel fotolar bekliyoruz inşallah çok güzel sistem geçirirsiniz hayırlı olsun hepimize
Artvin de ki akrabalarımda dert yanıyordu eskisi kadar kar yok diye onlarda bir şaşırır Altayın gerçek gücünü görünce
-
Ya modeller gerçekten yetersiz ya da atmosferin dengesi gerçekten bozuldu artık, modellere kızıyoruz ama iş farklıda olabilir.
-
Klasik yine başladı sistem gelirken bozulmaya bazı modellere göre(değişebilir tabi hala) şaşmaz neyse 3 5 santim bile görsem yeter bana iklim değişikliği iyice her yıl etkisini göstermeye başladı.
-
Hakkında hayırlısı olsun hocam ne diyeyim
Ama bu sistemde bana göre çok daha şanslı konumdasın öyle söyleyeyim sana
Sağolun hocam inşallah hepimiz istediğimiz gibi güzel bir sistem yaşarız ama şu bir gerçek siklonsuz olmuyor hocam ,özletti kendisini özellikle Batı Marmara,Trakya ve Ege bölgesine.
-
Biga da kuru soğuk oluyordu genelde hocam Karacabey'de bizim akrabalar var foto atıyorlardı kıskanıyorduk tabi bizde
aile toprağına döndük kısaca.
-
Hocam sen Biga'da değil miydin ya
Taşındık hocam artık çok şükür.
-
kar haritaları sadece genel fikir için önemli yoksa çoğu sistemde sözde Karacabey az kar alacak olarak gösterildi ama Mustafakemalpaşa dan daha fazla kar aldığımız çok oldu.
-
Sabahtan beri 1 dereceyi çok geçmedik gelen her kütle kar olarak düştü tabi yerler beyazlamadı yağış kesip durduğu için
-
Abdullah Emin Eren Hocam sizden de özür diliyorum size karşı çıkmıştım bir kere önceden kusuruma bakmayın siz gerçeği benden çok önce görmüşsünüz herkesin önünde sizden özür diliyorum
-
Son bir söz söyleyeceğim berkeeldek hocam siz açıkçası gerçekten ışık saçıyorsunuz hobi veya ana iş kimseye aldırmadan yolunuza devam edin hocam bir gün döndüğümde inşallah sizi burada hakkınız verilmiş bir şekilde yazar olarak görürüm gerek verileriniz açıklamalarınız çok güzel uzun uzun anlattığınızda bile sıkmıyor ve zevkle okuyorum. sağlıcakla kalın tüm abilerim ablalarım dostlarım görüşmek üzere
-
Forumun Temellerinin atılmasında forumun canlarından olan abilerimin ayrılığı gerçekten çok üzücü bir durum keşke elimden bir şey gelse bu durumu atlatsak ama olmuyor giden abilerim umarım sağlıklı ve mutlu yaşam sürdürürler.Onlar olmayınca forumdan büyük bir parçanın gittiği o kadar belli ki görmezden gelemiyorum bir süre mesaj yazamayacağım bu vedalar moralimi hayli bozdu
bu hesabım 5 -6yıl ama başka hesabım vardı unutmuştum normalde 7 8 yıldır forumu takip ediyorum bu olan olayları kendimce daha zor atlatacağım ... lafı uzatmaya gerek yok iyi günler dilerim herkese