Günaydınlar HF..☁️
Posts by karsever ugur
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Çayırova 'da yaşıyorum hemen altımızda Darıca ile Yalova var ve oradan haritadan da görüldüğü üzere kırılmış bir fay hattı geçiyor..Fakat bölgede şu anda o kadar çok fazla eski binalar var ki çoğu 99 depreminde hasar almış ve yıkılmaya her an hazır gözüküyorlar maalesef.Yani kısacası burası bile böyleyse İstanbul genelindeki durumu düşünmek dahi istemiyorum asla..
-
Afad gönüllüsü olan varmı arkadaşlar e devletten açılmıştı başvurular
AFAD gönüllülük ekibine katılma başvurusunu kurumun şubelerine gidip yapman sana katılıma konusundaonay verilmesinde daha hızlı dönüş sağlayacaktır bence..Malum gönüllülüge katılma başvurularinda sitede ağır ilerleme yaşandığı için başvurulara geri dönüşlerde epey gecikmeler olması gayet normal..
-
Hayırlı Sabahlar.Bende deprem yaşandığindan bu yana ne foruma girip depremzedeler ve deprem hakkında yorum yaptim ne de hiç bir kimseyle tartışmaya girmedim..O nedenle bence hassas konuların sitelerde veya forumlarda kısıtlı kalması şu anda en mantıklı karar kesinlikle.. Çünkü ülkede yeniden düzen ve sükunet sağlanana kadar hepimiz adına susmamiz daha uygun olacak artık..👍
-
6 Şubat'ta bölgede meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde depremler nedeniyle başta depremden dolayı en fazla hasarı alan K.Maras,Hatay ve Adıyaman olmak üzere depremi hisseden tüm çevre illere başsağlığı dileklerimi,hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralananlarada acil şifalar diliyorum..🤲🇹🇷🇹🇷
-
Hayırlı Günler Dilerim HF..🖐️
-
Hayırlısı Olsun diyelim inşallah Şubat ayı kar alamayan yerler adına daha verimli geçer umarız..🤲👍
-
Doğum günün kutlu olsun
@ Enes Güleç(17)🎂👏
-
Ecmwf 500 hpa sıcaklık verisi en son güncellemesinde sistemi 4 Şubat gibi Balkanlar yönünden vermekte ısrarlı..Özellikle beklenen kar yağışlarinin Trakya çevreleri,Güney Marmara ve İstanbul'un yüksek kesimlerinde daha yoğun olacağı gözümuze çarparken İstanbul bazında Avrupa Yakası tarafının şu an için kar ve örtü birikimi olarak daha şanslı olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz artık..👍❄️☃️
-
İyi Geceler HF Allah rahatlık versin..🙏
-
Yakışmış maviler. Şimdi sıra havada
👍
-
Hayırlı Olsun Havaforuma ve tüm üyelerine,takipçilerine..👏👏
-
Hayırlı Kandiller HF.🙏
-
İyi geceler forumdaşlar.
İyi Geceler..
-
Hayırlı Akşamlar Dilerim HF..🙏🖐️
-
İzlanda Ocak sonuna doğru ülkemizin biraz daha yağış almasina izin versede bu saatten sonra Ege veya Akdeniz atmosferde çalışmadığı sürece uzun soluklu alçak basınç desteği vermeyen Balkanlar ile Sibirya'dan gelecek yağmurların ya da karın bölgelerimize faydası olacağını zannetmiyorum artık..👎
-
Hayırlı Akşamlar..Bende forumda 10 seneyi devirdiğim halde sürekli Instagram ve Facebook'ta paylaşım yaptığım için sitede pek aktif olamadim nedense..Neyse yinede buraya geri dönmek benide mutlu etti şu anda..
-
Ay sonu sistemi iki parça halinde gelecek gibi görünüyor...İlki 29-31 Ocak arası,digeride Şubat başı başlayıp ucu bucağı belli olmayan bir soğuk salınım bölgemize doğru giriş yapacak.. Neyse senaryo şimdilik bu şekilde ilerliyor ama her anda değişebilir yine..
-
sevgili patronumu ve aile dostumuzu dün toprağa verdik 😔
Başınız Sağolsun,Allah rahmet eylesin..🙏