Deniz yükselmedi, faylar kırılınca kara çökmüş olabilir bölgede.
Denizin tabanı olabilir mi hocam?
Deniz yükselmedi, faylar kırılınca kara çökmüş olabilir bölgede.
Denizin tabanı olabilir mi hocam?
Bu afette her yere yetişme şansın yok. Bu imkansız. Ancak ilk andan bu yana tam bir kaos hakim. Allah'tan sosyal medya var, iletişim var da herkes sesini duyurmaya çalışıyor. İnsanlarımız çabalıyor. Ancak Görüyoruz ki kriz yönetimi falan hiçbir hazırlık yapılmamış. İlk 24 saat çok önemliydi.
youtube da cüneyt özdemirin yayınını takip edin en temiz en doğru bilgiyi veriyorlar
youtube da cüneyt özdemirin yayınını takip edin en temiz en doğru bilgiyi veriyorlar
Aynen öyle . Dün baya izledim ama sonlara doğru dayanamadı artık gözlerim ağlamaktan kapattım :
Abi en başından beri bas bas bağırıyorum burada. Yine bağırıyorum. Devlet her yere yetmez. Böyle bir imkanı yok yok yok. Depremin etkilediği alan çok büyük. Bunu neden ısrarla anlamıyorsunuz. Ben ekipler her yerde demiyorum. Görüştüğüm konuştuğum insanlar olayın büyüklüğünü anlatıyor bana. Allah aşkına dünyanın süper gücü Amerika bile böyle bir afete güç yetiremez. Arazi ve hava şartları aleyhimize. Yanlış anlamayın ama bu kadar büyük bir coğrafyada nasıl yetişecez her yere. İnsanların canı yanıyor anlıyoruz biz de aynı acıları yaşadık ama mantıklı düşününce çok büyük bir lojistik ağ kurmanız gerekli. Bunları sevk ve idare etmek kolay değil.
şimdi bana bi fotograf geldi atayim mi buraya şu konuyu takip eden herkesi hüngür hüngur salya sümük ağlatım mi.
Neymiş gelmişmişler telefonu kendime sokucam sinirden.
ALLAH BELANIZI VERSİN. Daha da birsey demiyorum ALLAH BELANIZI versin.
Deprem bölgesine en lazımlı olan şeylerin listesi bunlardır arkadaşlar
Su yükselmesiyle ilgili yorumum şu, daha önce yazan oldumu bilmiyorum, bu bir su yükselmesinden çok levhanın su seviyesinin altına inmesi olarak düşünüyorum buradaki fay sıkıştırmasını akdenize doğru yapmakta dolayısıyla böyle bir durum olmuş olabilir. Tsunami olmaz genelde tsunami olacağı zaman su çekilir sonrasında su yükselir.
Foxtv canlı yayında bir anneyle kızı sağ olarak çıkarıldı enkazdan.
Cnn az önce anlık olarak bahsetti iskenderundaki duruma deniz seviyesinin yükselmesi dedi. (Cnn in yorumudur)
şimdi bana bi fotograf geldi atayim mi buraya şu konuyu takip eden herkesi hüngür hüngur salya sümük ağlatım mi.
Neymiş gelmişmişler telefonu kendime sokucam sinirden.
ALLAH BELANIZI VERSİN. Daha da birsey demiyorum ALLAH BELANIZI versin.
At kardeşim herşeyi bilelim görelim ogrenelim
Seferberlik ilan edilmemesi ihanettir. Bölgede 2. güne doğru gidiyoruz ve hala daha dokunulmamış yüzlerce enkaz var. Neyin gururu bu, neyin akıl tutulmasıdır bu
Şu saatten sonra enkaz altındakiler için seferberliğin bir anlamı kalmadı maalesef.En azından sokaktakiler için bir şeyler yapılabilir.
Şu saatten sonra enkaz altındakiler için seferberliğin bir anlamı kalmadı maalesef.En azından sokaktakiler için bir şeyler yapılabilir.
Lojistik ağı, asayiş ve koordinasyon bile sağlanamamış durumda. 13 milyon kişiyi etkiledi. Ne kadar insan gücü olursa bölge de hizmet edecek en azından dışarıda kalanları sağlama alabilecekler. Dün geceyi çoğu kişi sokakta ateş yakarak geçirdi.
Lojistik ağı, asayiş ve koordinasyon bile sağlanamamış durumda. 13 milyon kişiyi etkiledi. Ne kadar insan gücü olursa bölge de hizmet edecek en azından dışarıda kalanları sağlama alabilecekler. Dün geceyi çoğu kişi sokakta ateş yakarak geçirdi.
Onlara sahip çıkmalıyız en azından,kış şartları olmasa daha umutlu olabilirdik.
Bakan Süleyman Soylu:
“Sadece Kahramanmaraş'ta 941 bina tamamen yıkıldı. Ağır hasarlı ve hasarlılar buna dahil değil."
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!