Kazandıkları masa yok maşallah.
Allah nazarlardan saklasın.
Fener bu akşam yine bir yerlere kaybetti. Cüğaramı yakayım 🚬
Kazandıkları masa yok maşallah.
Allah nazarlardan saklasın.
Fener bu akşam yine bir yerlere kaybetti. Cüğaramı yakayım 🚬
yaklaşık 10-15 milyon arasında ki nüfus oranı ile büyükşehir olmayı çoktan hakeden başıboş it dostlarımızı kutluyorum.
bu itperest conconlar yüzünden daha çok insanımız hayatını kaybeder. Her kim bu itlerin itlafına karşı çıkıyorsa Allah belasını versin.
Siyasi görüşüm olmayacak zamlar olmayacak put gib girer çıkarım ekonomiye ok mi arkadaşlar beni şikayet edenler raporlayanlar tamam mı ?
abla sen neden her şeye alınıyorsun ki ?
Forumun belli başlı kuralları var. Uyarsan sıkıntı çıkmaz uymazsan sıkıntı çıkar. Bu kadar basit. Yıllardır buradayım yüzlerce mesajım silindi kaç tane konudan ban yedim haberim yok daha kimseye gıkım çıkmadı. Her şeyden bu kadar alınmayın ya hu . Kafanıza göre takılın tadını çıkartın
antonov mu abi o ? Rusya vurmuştu bir ara
Allahım ben ne günah işledimde veriyorsun bu gün ya sabır 😎
neye ya sabır çektiniz ? belediye su borusu falan mı patlattı evin önünde
Hocam yanlış anlamayın ama siz biraz hani çocuklar için hiperaktif derler ya bana öyle gibisiniz geldi. Yani yerinde duramayan, devamlı ordan oraya koşturan çocuklar için yaramazlık yapma deriz ya öyle. Siz forumda herkesten fazla aktif görünüyorsunuz, haliyle devamlı paylaşım yapınca ister istemez beğenen de oluyor beğenmeyen de. Bunu dikkat çekmek için yapıyorsunuz demiyorum ama daha sakin kalmanızı öneririm. Çünkü daha önce de böyle arkadaşlar olmuştu ya kendilerine zarar verdiler ve ayrıldılar. Ya da forum yönetimi kendilerini uzaklaştırdı. Saygılarımla...
ben kendi kendimi banlattım
Demirbaşlara açılıyor ekodan anlamayana yok 😎🤣
ben de demirbaşım ama bana da kapalı . ömür boyu men yedim hemde
Süreli açılıyor artık , öyle süresiz falan yok , millet sırada bekliyor açılsın diye
![]()
sis atmak serbest mi
ondan sonra 'masa beşi yarım saat uzat'' demek yok ama
Özelden zamları at etiket değişelim
sigaraya zam gelecek mi ? haber ver de stok yapalım
Özelden sabaha kadar konuşabilirsiniz. Ülkeyi kurtaracakmış gibi cümlelere gerek yok.
ya olum yapmayın böyle şeyler. bu arada soda 6 lira olmuş
bütün ülke bir olduk İstanbul'u beslemek için kırk takla atıyoruz
benim gibi ekonomi ve siyaset sayfasından kaçın kafanız rahat olsun
Sen sevinme diyorsun yani, olsun kardeşim, seviyorum seni
abi isminde 61 varken elim gitmiyor seni tebrik etmeye ben de seni seviyorum abim
Yigit61 abi seni tebrik etmiyorum
Günaydın kardeşlerim, hayırlı sabahlar
abi simidi fazla kaçırdım bu sabah . bi maden suyu yolla da midemiz hazmetsin be