Posts by haritaci6741
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Bayrampaşa da yıkılan bir iki bina varmış galiba . Hanımın teyzesinin kızı Bayrampaşa da oturuyor. Burada bir iki yıkılan binalar var demiş 5 dk önce tlf la konuştuğunda. Yıkılmış mı hasar mı almış abarttı mi bilmiyorum tabi ama inşallah az hasar vardır
-
İki teori vardı galiba öyle diyorlardı... Ya 6 üzeri birkaç depremle atlatılacaktı ya da büyük deprem olacak deniyordu umarım ilk seçenekteki gibi oluyordur
-
-
-
-
https://www.kastamonugazetesi.com.tr/kalinligi-2-me…yati-felc-etti/
Bı de böyle bı haber çıkmış. Kastamonu Küre ilçesinde 2 metre kar varmış. Abartı değilse Bitlis falan hikaye. Türkiye'nin en çok kar alan yerleri Karadeniz'de
Abartı değil hocam kuzen var ocakta. Fotoğrafları atmıştı geçen inanamadım. 1,85 boyu var normalde. boynuna kadar karda yürümeye çalışarak WP den konuştuk
Daha zemine basmıyorum bunun altında 30 40 cm daha var var büyük ihtimal sertleşiyor bastıkta diyordu
-
Hocam nadir ara veriyor genelde yağış sürekli etkili bazen hafif bazen yoğun.
Orası şuan acayip bir yer oldu 🤣
-
Zonguldak merkez 50 cm yi çok rahat geçti şuan itibariyle
-
Hocam bu Bartın da dün geceden beri kar hic durmadı galiba ?
-
Hocam denizin dibinde oturuyorum yeşilmah. uzunkumda ben yazdığımda o kadardı ayak bileklerimi biraz geçiyordu sonradan üzerine bayağı yağdı ayrıca biraz da denize uzaksınız anlaşılan sahilde 35 40 cm yok çünkü
AKM nin hemen üstünde amele birliğinin orada oturuyorum hocam
ama evet sahil ike 5 10 cm fark olabilir bir şekilde mesafe çok olmasada
-
Zonguldak merkez sahile yakın kesimler 15 cm i buldu geçecek gibi dek lerle ara ara yoğun şekilde devam ediyor
Ne 15 i hocam şuan 35 40 cm arası kar var
-
Zonguldak merkez rakım 25 .. ortalama kar derinliği 35 cm.
-
batıkaradeniz olarak bugün hafif kar yağışı görüyoruz zaman zaman çıkan güneş ardından görsel olarak yağışlar görmek mümkün. yarın tüm günü boş geçiyoruz geceye doğru tatmin edebilecek yağışlar görebiliriz. cumayı cumartesiye bağlayan geceden başlayıp pazartesi akşam saatlerine kadar aralıklarla kar yağışları olacak gibi. gönül isterdi ki geçen hafta modellerin vaad ettiği oranda yağışlar alabilseydik. buna şükür
İcon,arpage gibi yağış takip edilecek modeller gayet güzel yağış veriyor hocam cuma akşamdan itibaren. 30 cm vs ki bazı yerler yerine göre 30 50 artı bile yapabilir gibi .
-
Bu sabahki güncel kar haritalarında Bartın-Zonguldak boşluğu dikkat çekiyor.Bu haritada DEK ile alınabilecek yağışlar da dahil mi acaba?
Maalesef yatık karayel olunca ve bir de şu ull mudur mezo mudur her ne karın ağrısıysa konumlandığı yerde böyle olunca maalesef her şey aleyhimize döndü..
-
Çok güzel görünüyor be hocam 😁
-
Vay be acayipmis maşallah
-
Yarın Köroğlu na cıkacam cıkarsam fotoğraf atarım
Kar yağacak mı oralara yarın . Yarın mı başlıyor?
-