Samsunda siklonun karaya çıkış zamanıyla alakalı tahmin bir aralık var mı ?
Gece beklemeye değer mi. Yoksa sabaha doğru mu
Ben de beklemedeyim bu gece Abdullah abi. İnşallah bir gün çayını içerim abi
Her zaman beklerim hocam hatta yakın zamanda bir buluşma organizasyonumuz olacak senide bilgilendirelim
Tarihî görüntü gerçekten cm tahmini yapamayız bu arada çünkü hiç böyle bişey görülmedi ne desek boş ben desem Trabzon sahil 30 cm siklon yapar 1 metre veya derim 1 metre siklon yapar 10 cm veya boş geçer kısaca çok garip anlara tanık olacağız biraz korkutucu...😨
Benim bura yıkılıyor
Denizde daha açıkdan gelen kütle var o da iş yapar
Yeni oluşan kütleler en güçlü darbeye vuracak tahminlere göre o yüzden kesinlikle beklemeye değer
Her zaman beklerim hocam hatta yakın zamanda bir buluşma organizasyonumuz olacak senide bilgilendirelim
Güzel olur, katılmak isterim.
Gréy hocam az buraya da gelsin bu kütleler Bafra uçtu resmen bura aşırı ayaz oldu yav.😂😂
Dün gece daha iyiydik ama radar takibe devam o zaman
Yeni oluşan kütleler en güçlü darbeye vuracak tahminlere göre o yüzden kesinlikle beklemeye değer
Abi Saat Kaç Gibi Vurur
Hocalarım merak edilen bir soru soracağım
Samsunda yağış buraya kadarmıydı daha güçlenirmi
Mezosiklon olayı Atakumu etkiler mi
Ufak bir ara veriyoruz yine tren gelebilir radara göre
Trabzon Beşikdüzü çok fena rüzgar var bayadir ayak sesleri herhalde
Abi Saat Kaç Gibi Vurur
Kardeşim mgm radar açıp takip et kütlelerin gelişini
Bugünde uyku yok gibi neyse yeterki kar yağsın
beşirli ganita dalgalar pert edecek yolu bile trafiğe kapatırlar deniz içeri sık sık kuvvetli dalga bırakır bunu geçtiğimiz aylar vs yıllarda gördük ki bu onun babası.
-38-42 500hpa = kış= zaten soğuk olan yer seviyesi =-10-11 850hpa daha önce böyle bir örnek yok sanıyorum ilk kez tecrübe edeceğiz çok ciddi olay, 85 kışı hikayelerde bu da farklı kulvarda başyapıt , ilerde nasıl anlatacağız saatler kaldı, ulen kendimi amerikada hissettim acil anonslar sığınaklara mucurum kaçmaya yer arıyor , kardan ziyade 2025 kışının tarihte yerini alacağı olay
Dün gece daha iyiydik ama
radar takibe devam o zaman
Dün daha iyiydik ama 500 hpa sıcaklığı sadece kar kalitesini artırır. Dün böyle aralıklarla yağsa bu kadar kar almayabilirdik
Kardeşim mgm radar açıp takip et kütlelerin gelişini
Abi Mezosiklonu Diyom Gece Uyumak İçin Valla Afet Falan Diyolar Çok Merak Ediyom
Bugünde uyku yok gibi neyse yeterki kar yağsın
Zaten kış bitti dimi son zamanlarımız
Osman Akkaya bu devlet nezaman işe bakar biliyormusun o da dümenden her şey yaşandıktan sonra Ulam tarihte birr defa oluşabilecek bir hava olayı oluşacak onda bile bukadar sessiz olmaları akıl almıyor cidden. Gözün sağı soğu çok fena heleki bu kıyıya yaklaşırsa..
Zaten kış bitti dimi
son zamanlarımız
Mart ilk haftadan sonrası belli olmaz o iş diyor ama bakalım