2018 2019 2025

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Acı ama gerçek...
-
2018 2019 2025
Çöpler trilogy
-
Ecmwf son saatler de soğuğu yaklaştırmis bay ama bu 300 saatlerin sonu yok sürekli bi ihtimal gösteriyor habire oteliyor
-
Gem 240 güzel geldi yani ayın 25 i için ayın 20 sininde düzeleceğine inanıyorum aslında bu sabah ecmwf modeli 20 sini akşama göre biraz daha batılı verdi
-
Pozitif Endeks diye bağırıyor resmen. Bu yağış haritası. Bu veriye göre nasıl konuşuyorsun diyenler olabilir. Ama biz bu görüntüleri çok gördük. Ülkemizin kuzeyi hafif kurak demiş aylık bazında. Uygun basınç dizilimi yakalarsak sistem kaçınılmaz Şubat ayında. Kim bilir belki ocak sonu da olabilir:) -
Ayın 20 si bizim olacak inanın 😁
-
Şubata inanıyorum
-
Ecmwf son saatler de soğuğu yaklaştırmis bay ama bu 300 saatlerin sonu yok sürekli bi ihtimal gösteriyor habire oteliyor
Güzel bir kaç senaryo görsek kafi şu anda ama büyük ihtimalle -5 altı senaryo bile gelmez ecm en soğuk olur. Ayrıca 16-17 arasında memleketimde kar ihtimali var. 5cm'e okeyim inşallah yağış artar.
-
Gördüğüm en ayakları yere basan tahmin
-
Son yılların trendi uzun süre sistemsiz geçen zamanlar çok can sıkıcı oluyor. Tamam 850de hep -10 gelmez ama arada bir -3 -5 gelsin iç anadolu şenlensin ama o da olmuyor. Aslında problem sistemlerin güneye inememesi de olabilir
-
Son yılların trendi uzun süre sistemsiz geçen zamanlar çok can sıkıcı oluyor. Tamam 850de hep -10 gelmez ama arada bir -3 -5 gelsin iç anadolu şenlensin ama o da olmuyor. Aslında problem sistemlerin güneye inememesi de olabilir
Kesinlikle katılıyorum, sahile bir iki kar, iç kesimlere bol geçişler yeterli
-
Geçen tam o bahsettiğin blokaj oldu.Mübarek trabzondan doğu anadoluya yolda kar almayan yer kalmamıştı canlı şahit oldum.Nasıl bir bereketti mübarek.Allah tekrarını nasip edecek inşallah.Bu Böyle yarım kalmayacak:)
-
Geçen tam o bahsettiğin blokaj oldu.Mübarek trabzondan doğu anadoluya yolda kar almayan yer kalmamıştı canlı şahit oldum.Nasıl bir bereketti mübarek.Allah tekrarını nasip edecek inşallah.Bu Böyle yarım kalmayacak:)
Kasım sistemi değil mi? Ben asıl Bayburt'a yağan 70cm'de kaldım desem yalan olmaz. Elbet bir gün
-
17 ve 21 Ocak son tahminlerim. Tutmazsa benden de pes
Sen pes etmezsin dostum.Ama olur da yorulursan bayrağı elinden alır biz koşarız.Sen dinlen bizi her türlü yetişirsin:)Zira o tarihlerden sonra bizim mıntıkaya giriyoruz.:))
-
Kasım sistemi değil mi? Ben asıl Bayburt'a yağan 70cm'de kaldım desem yalan olmaz. Elbet bir gün
Yok daha yeni ya.27 aralık.
-
Bana bundan bahsetme ya
. Merkeze 10mm yağış düştü 10dk kar gerisi hep yağmur. Soğuğu biraz daha kuvvetli olsaydı keşke
-
17 ve 21 Ocak son tahminlerim. Tutmazsa benden de pes
Arkadaşım yorumlarından bilgili oldugun belli ama bı yerde bı eksiklik var sanki ,hodri meydan diyecek kadar gördüğünü savundun ama modeller oralı olmadı .
-
Bana bundan bahsetme ya
. Merkeze 10mm yağış düştü 10dk kar gerisi hep yağmur. Soğuğu biraz daha kuvvetli olsaydı keşke
Sende bir karar ver abi.Anadolu mu gümüşhane mi😂
-
Anadoludan dışlandık mı niye iki ayrı yol var
-