İsterse hiç kar dusmesin 20 sisteminde.Ben 8-10 gün önce şu cumleyi okudum " Cold efso denklemlerine göre 18-22 arası sistem olmalı " ve Diyagrama baktım bı numara yok ,vardır bı bildigi dedim .Şu an bu noktaya gelmiş hocam detaylari da tespit edecek halin yok 15 gün önceden .Mükemmel bir denklem süper bir başarı gerçekten .Kurlarım hocam.
Posts by erhan41
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Cold efso hocam tebrikler valla dün mesajlarinizi okurken iki model eksi 15 sokmuştu dedim niye olmasın risk diyor ama sonuçta model vermiş :).Sabah gördüm hakliliginizi ve bu konudaki donanımınizi..gfs de dediğiniz tarihe model sonuna vermiş coşkuyu .Bakalım balkanlarla cekiselim hocam gözüm orda artık . Başarılariniz daim olsun
-
-
-
-
Kar ihtimali,kar kovalamak ,kar gormek işin kreması bence .Sırf kar olayına kitlenmeyelim ,ihtimalin peşinden gitmek atmosferden keyif almak tadını çıkarmak en güzeli ..daha 20 gün öncesinde barajlar sos veriyordu yağmura hasret kalmistik unutmayalım..Çok şükür yagisimiz suyumuz var .Gerisinden keyif almaya bakalım..Cold efso mantığı da böyle anladığım kadarıyla,kar konusunda halk sıkıştıriyor ne zaman ne zaman diye sanki
-
Siyah topu niye orayı koydun diye kimse sormadı ya günlerdir , kafayı yiycem🤣
8 Aralık gibi sistem bekliyorsunuz diye yorumladım :)o yüzden sormadım
-
Cold efso ustadim önce sağlık her şeyin başı sağlık .İnşallah daha rahat stressiz günler bekler sizi .Dediğim gibi sagligimiz yerinde olsun gerisi hallolur bı sekilde .Havalara gelince 7_10 dönemini kaybettik artık 10 sonrası yağışlara ve olası suprizlere odaklanmaliyiz.Belli olmaz güzel bir sistem alabiliriz.10 Mart sabahı gfs artı 14 sokarken ecmwf eksi 4 lerde .Şimdi gel de 10 sonrası için havlu at .
-
Gayet güzel ilerliyor süreç cold efso hocam gıdım gıdım duzeliyoruz .Bugün itibari ile eksi 10 a inen senaryolar da belirmeye başlamış .Yukardaki canavarı indirmek için atmosferin bir hazirlik yapması gerekiyor sanırım.Oylece oyalanip duruyor ama gıdım gıdım da yaklaşıyor .Bu arada yorumlarını okumak büyük bir keyif eline diline enerjine sağlık ustadım.
-
Bursa ve Balıkesir için o gösterilen kar haritalari neydi ne oldu ? Burdaki karseverler için tam bir hayal kırıklığı .
-
46 yaşında kar sevdalısı biri olarak tarzınıza hayranım cold efso üstadım
-
Şunu anlamıyorum bu modellerin gösterdiği birebir olcak mı bakalım..içeri sokulur daguya kayar tam tersi batıya ..gfs ye gore sağlam kar var kocaelide
-
Bir de şu var modelde göründüğünden daha fazla sokulabilir .Oncekinde deniz ustunde tutuyordu modeller unutmayın.Yarin ilk boğazdan girip doguluyor İzmit'e kadar geliyor daha etkin olabilir göründüğünden .Gece ise ikinci bir giriş yapiyor modelde o da boğaz ve batısı gibi ..o ikinciden bana birşey çıkmaz (izmit)
-
Girdikten sonra hareketi nasil
-
Ecmwf kaldı tek .Doğu msrmara olarak değişmesini bekliyoruz
-
İcon öğle toplam kar atabilirmisiniz
-
Cissenin pozisyonu faul değil ..o ayak yüzüne tehlike olacak yerde degil..cisse kafasıyla topa midahele etmek yerine kendini sağ tarafa çekiyor ..o zaman rivasata yapıyor adam defans izlerse gol olur ..darbe yok ayak da yüzü için tehlikeli degil..Erman Toroğlunun yorumu da bu...FB boşuna hakem falan demesin..yukarda yazılmış tek tek pozisyonlar ..hakeme bahane verileceğine bı kamyon adam alıp bu durumdaki bjk ye nasıl yenildigini düşünsun fener teknik heyeti
-
Corona sayfası kalktımi bulamadım da
-
Ya halı sahalar ..bazı ilçelerde açık bazilarinda kapalı
-
Arkadaş rahat 40-42 var Gölcük'te hava sıcaklığı
Aynen ya çok sıcak bugün..Çarşamba pazarina gittim..felç geçirdim resmen