3 Şubat bir güneşli ilkbahar öğlen saatlerinden pardon kış ayından iyi hafta sonlarınız olsun. 😁

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
bu kışın trendi galiba -10 un üstüne çıkamayan soğuklar
-
Galiba kar sever olmaktan vazgeçmek lazım
İstanbul ılıman bir şehir olma yolunda ilerliyor
-
feda ede ede 3 şubata geldik DoquKaradeniz28 usta
-
Gfs sonunda görünen tablolar hayal olmaya bilir. Kaybedecek pek bir şey yok zaten şuan.
-
- Official Post
-
Gfs kontrol böyle bitti 15 20 Şubat civarı aslında bir hareket var ama o kadar kazık yedik ki insan umutlanamıyor .
-
-
3 Şubat 2024. Bilmeyen 3 Nisan ya da Mayıs sanır.🥹
-
240 li vadelerde ısrarlı modellerde kar ihtimali 120 li vadelerde kirpilma. Karayel olursa örtü oluşur entryleri
96 li vade bir kirpilma daha... 36 saatte kuş olan sistem ☺️😄
-
Son üç güne kadar isterse - 20 girişi göstersin. Yine geleceğinin garantisi yok. Sıfır umut beklentisi ile hareket etmek en iyisi. Gelirse gelir.
-
feda ede ede 3 şubata geldik DoquKaradeniz28 usta
Valla elden gelen birşey yok maalesef. Ben en olmayacak yerden nasıl koparırız peşinde koştukça, atmosfer işimizi imkansıza soktu. Nasip böyleymiş
-
Şubat 10-15'ine kadar olan süreçte bir hareketlilik yok gözüküyor. Bu süreçte hava sıcaklığı mevsim normallerinin epey üzerine çıkacak.
-
-
Pazarda adamın biri; Sibirya bunlar, sibirya, sibirya, sibiryaaaa diye bağırıyordu. Kimdi acaba çıkartamadım. Benim gibi delinin biriydi galiba dedim.
-
Şubat 10-15'ine kadar olan süreçte bir hareketlilik yok gözüküyor. Bu süreçte hava sıcaklığı mevsim normallerinin epey üzerine çıkacak.
Sürecin sonunda bir sistem olacağını bilsek hiç sıkıntı değil. Kış aylarında dönemsel ısımalar hep olmuştur.
-
Sürecin sonunda bir sistem olacağını bilsek hiç sıkıntı değil. Kış aylarında dönemsel ısımalar hep olmuştur.
Onun da netliği yok gözüküyor. Sistem ihtimali çıktığı zaman takibe alacağız.
-
İyi tarafından bakalım haftaya piknik havaları var.
-
Bu böyle gelsin 15 gün ısınmaya razıyım 😊🤣
-