GülşenD’ doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara hocam 🎂🎂🎂🎂 sanırım doğum gününüz dündü dün foruma fazla girmediğim için görmedim
Hocam çok çok teşekkür ediyorum, çok sağolun.🫶🏻🙏
GülşenD’ doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara hocam 🎂🎂🎂🎂 sanırım doğum gününüz dündü dün foruma fazla girmediğim için görmedim
Hocam çok çok teşekkür ediyorum, çok sağolun.🫶🏻🙏
GülşenD’ Allah ömrünü bereketlendirsin kardeşim.Ailenle birlekte sağlık huzur dilerim.
Sedat abi çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. 🙏🫶🏻
Samet, MeteoMeraklisi, Timur, Cagatay17, muratT hocalarım çok teşekkür ediyorum,çok sağolun.. 🙏🫶🏻
GülşenD’ Doğum gününüz kutlu olsun, nice yıllara
Hocam çok teşekkür ediyorum. 🙏
Benden sana GülşenD’ 😁🎂🎈🎊🎁
Teşekkür ederim ablam benim. 🎂🥳🫶🏻
Sağlıklı mutlu seneler. GülşenD’
Çok teşekkür ederim Aykut hocam. 🙏
Her dua nasibine,
Her nasip vaktine esirdir.
Bir süreliğine mola…
Yeni sezonda görüşmek üzere..👋
Toplumumuz iyice ahlaksızlaşmaya başladı aileleri bunlara nasıl izin veriyor anlamış değil
Bilsem, bilmiyorum nasıl bir kafa yaşıyorlar bilmiyorum gerçekten. Bana gelip soracaklar oğlunuza etek giydirip peçe takıp okul bahçesinde gösteri yapacağız diye giderim direkt şikayet ederim o okulu. Maalesef herşey ailede bitiyor. Soruşturma açılmış okul müdürü ve öğretmen hakkında.
Öğretmen demeye bin şahit ister bunlara!!!! Siz öğretmen olup bu çocukları eğiteceksiniz güya! Hele buna izin veren ailelerine ne demeli! Bir öğretmen kız öğrencisini taciz eder, birileri bu rezilliğin yapılmasına neden olur! Okula, öğretmenlere güvenemeyeceksek çocuklarımızı okula nasıl göndereceğiz. Sabah sabah sinirimi zıplattı şu haber!!!
Günaydın herkese iyi haftalar. 🍀
Güzel yağış var şu an hemen hemen her iki yakada da. 🌧️
Dünkü maviliği.. 💙☁️
Bugün grilikler aldı. 🩶☁️