ciddi ciddi kar topluyor,ulasım aksamaz umarım
Posts by Snowball13
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Harika bir hava var sahillere inmelik..
bütün kış zaten sahil havası vardı
-
Çamur yağıyor.
bi kar yağamadı şu şehre
-
Açıkçası sabah bayağı moralim bozulmuştu ama modellerin hepsine tek tek detaylı inceleyince soğuk havayı indirmesi beklenen Y. B sistemi çevresini çok fazla mayın gibi etrafını dolaşan A. B var. En ufak değişimler bile sayıca fazla ve farklı alanlarda olması nedeniyle 96 saat sonrasını bile değiştiriyor. Açıkçası üstadlar yoğun ya da foruma küstüler hiç yorum gelmiyor. Kuzeyimiz şampiyonlar ligine dönmeye az kaldı. Aşırı soğuk ve büyük bir kitle kıtamıza yaklaşıyor giderek. Zaten 168 saat sonrası kopan parçaları görüyorsunuz. Bizim enlemlere inmesi zor tabii ama mucize değil. Niye kimse yazmıyor birşey çok tuaf.
Belirttiğiniz gibi modeller çok değişken,saati saatini tutmuyor ve kimse o yüzden yorum yapamıyor,yada saat başı yorum yapmaları gerekiyor,yani çok yorucu bi durum
-
öğlen run up güncellemelerini hiç sevmiyorum,hep abuk subuk senaryolar
-
BU model gecen sene çok tutarliydi bu sene nazar değdi 🤣
acaba neden
-
Eyvah eyvah,yine cmc lere kaldık desene 😂
-
Hep senin beklediğinin tersi oluyor
-
o ull japonya ya kadar gider,fakat türkiye ye gelmez
-
O zaman kepenkleri kapatalım
-
Mart ayının başında bir şeyler yakalarsak örtülük kar olabileceğine inanıyorum. Ay sonu fena gözükmüyor. Açıkçası aşırı bir ısınma olacağını düşünmüyorum. Yağış öncesi 4-5 gün sıcak tarafta kalıp 15 - 20 derece arası maks olur. Mart ortasına kadar kar takibine devam.
Mart sonrası için ılık severler için iyi olmayacak. Evet kar sezonu bitecek ama Malesef evren ve doğa denge üstüne kurulu. Özelikle Nisan ayı mevsime göre soğuk ve 10-15 derecelerde olma ihtimali yüksek.
son güncellemeye göre kuzeyimizde adam gibi soğuk yok
-
bizim karadenizdeki kır evin oralara geçen kasım ayında 30 cm kar yağmıştı,geçen haftalardada örtülü kar yağışları vardı,keşke orada olsaydım
-
2 hafta lapa lapa kar yağışı alsaydık ne hoş olurdu
-
hep bi tarihler ortaya atılıyor,o tarihler gelince başka bişey hortluyor ve yine hüsran,bu kışın özeti,olmayınca olmuyor işte,
yok azor,yok parazitler,yok zonal rüzgarlar,
OLMUYOR
-
Dün böyleyken papatyalar felan 😆
Bugün gri hakim 😵💫
bi bakmışız,papatyalar kar altında kalmış ❄
-
240 saat fantezi artık ama ihtimal bile olması muhteşem. Gem efsaneye yakın bir yerleşim yapmış. KUTBi Y. B + AZOR demiş. Bakınız efsane soğuklar ne kadar yaklaşmış.
size zahmet paylaşabilirmisiniz
-
azor uyumasa sabah gfs güncellemesi güzel olacaktı 😴
-
soğuklarda daha değisim olur, yeterki azor istikrarli yükselsin diye düşünüyorum
-
Gelecegini kesin bilsek te varsın otelensin ama kesin gelsin bir kar soğuk gorelim demi😉
2 aydan beri bekliyoruz zaten
-
Yaa....hep öteleniyor