istanbul kar beklentisi en yakın ne zaman görünüyor
Orta vadede öyle bir beklenti yok.
istanbul kar beklentisi en yakın ne zaman görünüyor
Orta vadede öyle bir beklenti yok.
20. kattayım plazada. Küçük bir sallandım. Ataşehir.
Kozyatağı Ataşehir arası sıkı sağanak var. Günler sonra evden çıkmadan kombiyi açtım. 😆 Herkese iyi bir hafta diliyorum..
Bahar tadında bir Aralık haftasonu. Kombi kapalı 2 gündür ev 23.5 derece.
Pazartesi tekrar mesaiye başlar. 30 yaşındayım ve İstanbul'da Aralık ayında 1-2 kez tatminkar kar gördüm o sebeple Ocak ve Şubat ayı dışında büyük bir beklentileri girmiyorum. Ilık ve yağışlı gitmek daha makul kuru soğuk yerine. Herkese iyi hafta sonları.✌🏻
İlk 20 dk 2-0 Manu karşısında geriye düşüp sonrasında da 3-1 iken 3-3'e getirmek kolay iş değil. Nefis oldu. Onana'da kaleci olmadığını kanıtladı bu arada. 🤣
SON DAKİKA | İstanbul Valiliği: Etkili olan sağanak yağmur ve fırtınada direk devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
Hava 20 dereceye çıkacagi için 850'nin 0'a yer seviyesinin 9-10 derecelere inmesi sağlam bir hamak gibi gözüküyor.😁 Aralık sonundan önce İstanbul'a tatminkar örtü çok zor duruyor geçmiş tecrübelere bakınca. Yağmur olarak ne alırsak kardır. Sonrasında gelen sistemlerin potansiyeli daha yüksek olacağı için heyecanımız da artar.✌🏻
bu kış ılık geçecek açıklaması yapmış meteoroloji haberi gördüm doğru mudur?
Ortalama olarak mevsim normalleri üzerinde geçirmek hiç kar yağmayacak değil tabii. Yağışlı bir kış olsunda gerisi çok önemli değil bence
2-3 Aralık hafta sonu açık hava etkinlikleri ve zaman geçirmek için güzel bir fırsat gibi duruyor.
Önümüzde ki en az 10-12 günün en soğuk günü. Soğuk severler tadını çıkarsın, benim gibi kuru soğuk yemeyi sevmeyenler dişini sıksın.😅Salı gününe kadar. Aralık başında 20 dereceleri zorlayacak gibiyiz yine.
Özellikle 3 ile 6 arası çok şiddetli fırtına vardı. Uzun süredir bu denli kuvvetli rüzgar hamleleri görmüyorduk. Sıcaklık 8.9 dereceye indi Bostancı'da. Kuru soğuk yiyeceğiz bugün ve yarın. En sevmediğim.😅 Salı günü tekrar 14-15 dereceler bandına çıkıyoruz.
Hocam ben foruma ara vermek amacıyla kendimi banlatmıştım. Ayrıca o kadar da mesaj attığımı sanmıyorum on binlerce mesaj atmış dostlarımız var...
Selam. Daha dün 1 bugün 2. Zamana yayilarak atıyorlar. İşin esprisi bakma. Ben engellediğim için içeriğini görmüyor ve rahatsız olmuyorum. Esen kal. ✌🏻
Yiğit reis 2-3 güne yine yüzlerce mesaj yazmaktan ban yere 1.02 veriyorum oran olarak.😊
Mgm yarın açıklama yapıyormuş birde. Yanlışlıkla oldu diye.. Basında fena linç yer
Kesinlik içermiyor ki.6 gün sonrası için yapılan bir tahmin.
Şile 'de okullar 1 gün tatil edilmiş.
Rüzgar tahmini büyük patladı bence 2-3 konum hariç. Onun dışında bu tarihte kar görmek güzel zira hafta ortası tekrar 16-18 dereceler göreceğiz. Bostancı bile 3 dereceye düştü ve kky görüldü. Yağmur 30 saattir aralıksız devam ediyor neredeyse. Ara ara hafifledi ama hiç durmadı. Güzel bir Pazar günü dilerim.✌🏻
Bostancı olması gerektiği gibi yağmurlu.😎🤣 Belki araya 2-3 kky karışıyor. Rüzgar namına bir şey yok ama etkili. Rüzgar işi yalan mı oldu bizim bu tarafı mi fazla vurmuyor?
30 mm oldu Kadıköy. Çok uzun süredir bu kadar sıkı sağanak görmüyordum. Böyle devam ederse 100 olur akşama kadar.
Çocuğu gezdirdim, arabayı kapalı otoparkta çektim. İzlenecek diziler birikmişti zaten.😄 Bostancı olarak rüzgar ve yağmur dışında havada değil gökyüzünde kar imkanı yok zaten ama evden izleyeceğiz aksiyonu.😄 Buralara kış günü zor kar yağıyor malum.🤣