NOAA Aylık sıcaklık anomalisi Kasım ayının normallerden soğuk geçeceğini ön görüyor.
Posts by Berkay34
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Selamlar herkese. Kasım ayı geldi çattı, zaman hızlı geçiyor.
Kış sezonunu yavaştan açıyoruz. Heyecanlı mıyız? Sezon başında burada olanlar bu mesaja gözlük ifadesi bıraksın.Bakalım kimler burada?
-
Mevsimine göre güzel sayılabilecek sistem ihtimali modellerde gözükmeye başladı. Yavaştan takibe almaya başlayalım. Şu haliyle gelmesi durumunda; Uludağ, Kartepe, Kartalkaya gibi kayak merkezlerinde güzel kar bırakır. İç Anadolu bölgesinde 700m civarı ve üstü rakım bulunan şehir merkezlerinde yılın ilk karı düşer. Sezonu açıyoruz, takipteyiz.
-
Evet.
-
Tek haneli sıcaklıklara indik.
-
Kışın şu sinoptik deseni İstanbul’da 850hPa değerleri -12/-14 civarı demek. İnşallah Ocak/Şubat ayında görürüz.
-
Tekirdağ üzerinden Güney Batı/Kuzey Doğu istikametinde kütleler oluşmaya başladı. Radarı takipteyiz📡
-
-
Tarihi anlar. Milton Kasırgası an itibariyle giriş yapmaya başlıyor. 948mb basınç değeri 209km/h rüzgar hızı var.
-
-
Görüş mesafesi 50m ye kadar düşen kuvvetli sağanak başladı.
-
Çok yakınlara düştü ⚡️
-
-
Müthiş çıkmış.
Fotoğrafı paylaşıyorum sosyal medya hesaplarımızdan.
-
Hazırda bekliyorum fena şeyler oldu 😄 Berkay34
Takipteyiz. 🙋🏼♂️
-
Sinan08 Adalar civarından yeni kütleler yolda. Kamerayı çekime alabilirsin istersen, ben buradan görüyorum ışıl ışıl şuan.
-
Adalar civarından yeni kütle giriş yapıyor. Kırımızı eko gücünde.
-
Göztepe/Ataşehir/Maltepe/Ümraniye hattınada kuvveti şimşek hadisesi var şuan yer gök inliyor.
-
Sezonu açıyoruz.
-
24 Ocak 2022 Arşivden.