27 Temmuz dolu fırtınasının yıldönümünde yağış geliyor gibi.
Hocam yağmur var yağmurcuk var 😅
Diyagramdaki yağış skalası bana bu skeci anımsattı 😅
Allah rahmet eylesin Levent usta Büyük adamdı
27 Temmuz dolu fırtınasının yıldönümünde yağış geliyor gibi.
Hocam yağmur var yağmurcuk var 😅
Diyagramdaki yağış skalası bana bu skeci anımsattı 😅
Allah rahmet eylesin Levent usta Büyük adamdı
Haziran ve Temmuz aylarının tamamen yağışsız geçmesi normal değildir illa barajlarda artış olmasına gerek yok Marmara Bölgesinde çiftçilikle uğraşan binlerce insan var su bekliyorlar dereler pınarlar kurudu hemen hemen her gün başka bir yerden ürünler yandı erken hasat ediyoruz rekolte kaybı var haberleri geliyor yağmur lazım.
Ay sonu bir hareketlenme var bakacağız
Hocam anlamıyorlar boşver bir kaç gün önce kural gidiyor dediğimde burda yaz mevsiminde yiz felaket tellallığı yapma diyen oldu 😅 biz sanki yazın İstanbul'da az yağışlı geçtiğini bilmiyoruz 😅
Mevsim normallerinin de en az yağış alınan aylar Haziran temmuz Ağustos olsa da az ile hiç arasında bir fark var
Ulan Afrika devesi seni de bir Bedevi yakalar elbet ☺️😅
Bu gece klasik İstanbul yazı gedelerinden ekstrem bir sıcak yok ama ben eşliğinde bunaltıcı rüzgar durgun ....
Yağış kısmı berbat ötesi berbat ve bir süredir böyle Mayıs dan itibaren başlayan kuraklık nereye kadar devam edecek? Yetkili kişiler durumun farkında mı acaba
Dilerim bundan sonra bu kadar sıcak bir atak gelmez 30 dereceyi özler duruma gelmeyiz inşallah 😎😅 bu gece Karayel devreye girecek 🙏
Güneş gören cephedeki oda cehennem kıvamında
Yaprak kımıldamıyor
Vallahi İstanbul'dan bakıyorum şu modellere gözüm korkuyor. Basra delirmiş vaziyette şu sıcaklık skalaları hiç normal değil
7 ve 12 Temmuzdaki görüntüler çok fena Basra+Afrika atağı birleşiyor hem nem hem Yüksek sıcaklıklar demek bu görüntüler gerçekleşirse hissedilen sıcaklık rekorları mümkün
Eski yaz sezonlarında kimi zaman Basra kimi zaman Afrika basıncı ön plana çıkardı fakat artık birleşip geliyorlar
Türkiye'nin yazları cehenneme dönüyor her yıl geçtikçe
Temmuzun 10'i gibi görünen sıcak ataklar umarım hayal ürünüdür
Denize girmediği evinde klima olmadığı halde gerçekten sıcak havayı seven kişiler olduğunu hatırlayınca
Yandım Allah bu ne ya
850 hpa da -38 neredeyse İstanbul'a dalış yapacak vaziyette ve tarih 11 Nisan
atmosfer bizim bildiğimiz gibi yaz/kış bilmiyorum kafasına göre takılıyor 😅 açıkçası örtü beklentisine girmeden sadece havada göreceğimiz bir kaç kar tanesine odaklanıp tadını çıkaralım
Karayel mi lan o 😎
Aboo bu nasıl diyagram ya 😅
Sanki Mart'tan Nisan'a değilde
Ekim'den Kasım'a geçiyormuş gibi
Ecmwf diyagramı paylaşılmış bende gfs diyagramını yolluyorum.
Nisan ayı çok hoşuma gitti ☺️
Çoğu kişi kışı kapatmışken, henüz bitmediğini ve bir kere daha kar gorebileceğimizi söylemenin gururunu yaşıyorum 😎☺️
Anı sıcaklık düşüşü ve yağışı depreme bağlayan da gördüm.. vay anasını diyorum
Dostum o tarz insanlar dünyanın düz olduğuna ve çocukları leyleklerin getirdiğine de inanıyorlar. Bence ciddiye alınacak değiller
Türkiye'nin en büyük sorunu eğitimsizlik...
Ana çıktı gene en sıcak senaryolardan biri