bu da kuş olurrr gider
Posts by sakaryalipolis
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
abi ay sonu bir şeyler gözüküyor gibi ama gözükmüyormuş gibi devam etcem valla moral bozuluyo sonra
-
yemin ediyorum konumumda lambada uçuşan küçük kar taneleri var (Eyüp Sultan) buna şahit olan var mı
-
çok kötü çok diyecek söz yok ...
-
Doktor bu ne ? 😵💫
Sibirya ayısı geliyorrrrrr sibiryaaaaa
-
20' sindeki sistem için düşünceleriniz neler nasıl gidiyor arkadaşlar bakamıyorum da
-
Bunu en son PAROL dostum demişti
sonrası malum
adamı küstürdüler konuşmuyor daha ben sonuna kadar arkasındayım valla hocam 😂
-
Ay ortasındaki salınım için düşünceleriniz neler arkadaşlar
-
bu kışın trendi galiba -10 un üstüne çıkamayan soğuklar
-
Orhan şen ''İstanbul' a kar yok, yağmayacak da.'' demiş...... 😎
-
Keyfine bakın,bikaç gün sonra ılık havamısa zaten kavuşacağız
valla hocam böyle kuru soğuktansa hafif sıcağı tercih ederim sahi sıcak demişken geçen yaz neydi ya üstümde üniforma 5lt su döküyordum her gün işteyken böyle sıcak görmedim ömrüm boyunca İnşallah geri gelmez tekrar
-
dışarısı buzdolabı gibi
-
konumumda 2-3 dklık bir kar geçişi oldu Eyüp Sultan
-
İstanbul a -12 yeterli midir kıyılar dahil güzel kar örtüsü için efsane yaşatır mı? 2017 sistemi - kaç soktu acaba bilgi verebilecek var mı
-
gerçek gfs gurmelerinin bileceği üzere bu sistemi 96h'ye kadar eritir sonra -7 -6 sokar
yıldızladım hocam😂
-
gfs şu -12 leri kafamıza bir indirseeee bir indirse şu hali ile gelse tarih yazar
-
siteye yorumlar için kalp emojisi lazım ❤️
-
Bugün bariz şekilde oluşan ve kesintisiz 35mm yağış bırakan Çatalca bandından sonra siklonik DEK (vortex) yağışımızı beklemeye başlamıştım. An itibariyle radarda görünmeye başladı. Bir kaç milibar derinlikteki AB alanın boğaza doğru ilerlemesiyle DEK'lerdeki "bant" görüntüsü bozulmaya başlamıştı. Şimdi ise artık görünür şekilde siklonik hareketini yapıyor.
Bu AB'nin dalışa geçmesiyle 24 Ocak 2022'dekine benzer şekilde, İğneada'dan Arnavutköye uzanan bir yay hattı görmemiz muhtemel gibi duruyor. Bunun yanında izobarların kırılmasıyla genel hattıyla izobarları turuncu renkte işaretlemeye çalıştım.
Alıntıladığım yazıyı okursanız bu AB'nin gelişimi ve yaygınlığı hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz
hocam peki bunu yağmur olarak mı kar olarak mı alırız acaba
-
eyüpsultan nasiplenir mi bu aksam ve gece