Posts by Benetton
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sistemin en etkili yağışlarını Başaksehir Arnavutköy civarı alıyor . Başaksehir 7.7 mm e ulaştı ve yağış sürüyor
-
Başaksehir de çok yoğun bir yağış var maşallah
-
-
Mart ayının ikinci yarısı yağış açısından verimli geçecek gibi görünüyor
-
-
valla kendi adıma bir sistem daha bekliyorum kışı kapatmadım. zaten gfs de göz kırpmaya başladı.
Mart ayını da bol yağışlı geçirelim kar yağmur fark etmez. Bence de bir sistem ihtimali var gücü belirsiz takip ediyoruz.
-
Aynen Benetton hocam sabahki gfs güncellemesinden bı resim bırakıyorum aşağıya;
Hocam o tarihler ciddi ihtimal dahilinde takip etmeye başladım
-
Siklonik sistemlerin bir kez daha canını yiyim
Sistem biraz batılı gelseydi deklere de doyardık. Çekirdek biraz uzak kaldı nasipten ötesi yok ama geçen yılı düşünecek olursak şükredelim.
-
Yarından itibaren bu sistemi yolcu edip 7 8 martta gelmesi ihtimal dahilinde olan sistemi takip etmeye başlayalım. Barajlar bu sabah itibariyle %71 oldu ama karların erimesi ile 5 6 gün sonra %75 i rahatlıkla aşar.
-
Sistem bitene kadar her gün işten çıkınca bi aksilik olmazsa orda olacağım efsane bi yer cidden 😎
Bu sistemin simgesi FuryBedeL
-
Başaksehir de kuruduk resmen dek kütleleri uğrasın artık
-
-
Bayrampaşa şuan için gayet güzel😊😎
Harika hocam Başaksehir de şuan bu kadar kar yok maalesef öğleden sonra bir aksiyon olacak gibi görünüyor
-
Efsane bir kış için kriter sert soğuk ve minimum 50cmdir istanbul 30 rakım için
Öyle tabi ama bence beklenenin çok üzerinde kar alacağız. Yüksek kesimlerin rahatlıkla 40 50 cm alacağını düşünüyorum.
-
Bu kışda galiba adını tarihe yazdıracak bir karlı sistem görmeden bitireceğiz İstanbul adına
Hocam 2017 den sonra en iyi kış olur Cumartesi kalın örtü almayan ilçe kalmaz. 2022 vortex sistemi Avrupa yakasını tatmin eden bir kış olduğu için onu saymıyorum . Bu sefer bütün şehir kara doyacak. Yarın sabah başlıyoruz inşallah
-
-
Mgm Başaksehir asıl şölen yarından itibaren diyor
-
Sistemin güçlü kısmı daha girmedi bile bu halde bile böyleyse Cuma Cumartesi kar şöleni yaşanır .
-
Herkesi memnun edecek bir Vortex lazım vurduğu yeri gömecek yarın gece veya cumartesi sabahı uygun görünüyor