ECM 240 doğulu , Gem 240 fazla batılı
Ne yapmaya çalışıyor sizce bunlar :))
ECM 240 doğulu , Gem 240 fazla batılı
Ne yapmaya çalışıyor sizce bunlar :))
GEM akşam güncellemesi model sonu
Modellerde azıcıkda olsa bi toparlama var ama yeterli değil. Bunun adı ggs olacak
Gfs’nin verdiği -20’li senaryodan daha gerçekçi
İşte Cold.EFso ‘nun balyoz Teorisi tam olarak bu
Altyapı kurulmuş ( 9-11 ) , kuzeyde güçlü soğuk var ve Azor diriyse , son aldığın soğuğun 5 derece daha soğuğuna talip olabilirsin
Ne demiştik sistemi sadece 9-11 olarak okuma
9-15 olarak gör çünkü soğuklar çok uzaklaşmıyor
Modellerde azıcıkda olsa bi toparlama var ama yeterli değil. Bunun adı ggs olacak
Güncellemeler başlamadan önce gidişatı tahminlerimizi yazdık
Gfs de Gem kadar olmasa da ilave balyoza kapı aralamış Şimdilik gem kadar bize yakın değil ama bu BİLE Gfs için başarı
Sonuçta 300 h öncesi Gfs için sıkıntı :))
Cold.EFso üstad yine yakaladı.Evet GEM ve ECMWF aynı fikirde aslında :))Günlerdir yırtınıyoruz.Kimsenin başı ağırmasın diye gittim içimi bölge konuma döktüm.Bu basınç dizilimi öyle kolay kolay pes edecek bir dizilim değil diyoruz.Ama sakal yok işte.Yok yok sakal var ama vazgeçmek yok.Pilav be kaşık hesabı😂
Ortayi bulmaya (Türkiye) çalışıyor
Gfs sana ana avrat sövesim var. Çok uzak vade de olsa avrupaya direk bodozloma indiriyorsun soğukları. Bizim tarafa gelince kem küm öyle mi:) modelde bir hasiyet şeref olur bırak şu avrupa yalakalığını
Şiniyleyimize hakim oluyoyuj
Şiniyleyimize hakim oluyoyuj
O şele bu şeleye hala gülüyorum😂
Gfs sana ana avrat sövesim var. Çok uzak vade de olsa avrupaya direk bodozloma indiriyorsun soğukları. Bizim tarafa gelince kem küm öyle mi:) modelde bir hasiyet şeref olur bırak şu avrupa yalakalığını
Güncelleme durdu sandım meğerse soğuklar Avrupa ya yapışıp kalmış.
Güncelleme durdu sandım meğerse soğuklar Avrupa ya yapışıp kalmış.
Modelin özeti bu oldu
Küfürsüzlük çok zor GFS...
karkolik furkan onur_altincekic.1999
izzet.crt Thomas55 Enes Mirza kuzeyin_oglu ve ismini yazamadığım değerli dostlar
çok teşekkür ederim çeşitli ve önemli katkılarınız için , inşaallah yaşadığımız bunca zorluğa ,çeşitli teknik ve psikolojik engellere rağmen başaracağız ( en doğrusunu yalnızca ve yalnızca Allah bilir)
Biz teşekkür ederiz hocam. Yalnız GFS'ye dikkat edin manyak mıdır nedir
Bizim icin 2 ihtimal varsa genelde hep olumsuzu oluyor hocam bak modellere avrupaya soğukları nasıl indiriyor kılçıksız şöyle bir süreçten havada kar görsek yeter diyenleri anlamıyorum tarihi soguklar var yukarida bana göre -10 gelse bile yetersiz bu soğuklar birdaha ne zaman gelir potansiyel o kadar büyük
Reis tamam potansiyel büyük de napalım tutup aşağı mı çekelim soğukları herkes olanı yorumluyor işte. Ben de kabullenmiyordum direk balyoz almak istiyordum fakat belli ki böyle olmuyor havada kardan balyozise yolculuk yapmak lazım bir sakin ol öyle bir negatif enerji pompalıyon ki gelen sistem de gelmez valla senin yüzünden
Bırakın uzun vade de istediğini yapsın. Uzun vade de güzel gösterip birden aleyhimize işlemeye başlayınca kötü oluyoruz kışa dair sorgularımız oluyor.