Bir kere hayallerimiz gerçek olsa aralıkta 1 metreye yakın kar alsak... Kar örtüsü bir hafta kalsa, kışın lodos yemeye razı olur muyduk 21 Aralık en uzun gece bir de fena mı olurdu? Cold.EFso
Posts by Enes Mirza
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
Kış tahminimiz yayında ! Youtube'da beğenip, yorum yapmayı lütfen unutmayın :)
İzlemek için buraya tıklayın...
-
-
22.15 te HF sunucuları
-
Telafisi olmasını içtenlikle temenni ederim
3 dkdır şöyle f5 e yükleniyorum
-
Kaç gündür Modellerin hepsi birden öyle bir altyapı kuruyor ki, burdan varacakları tek yer kaçınılmaz son olur.Bu vadeden bu ısrar beni korkutuyor:))
-
Bırak o gitsin kanzi
Öyle bir top Loading ki Cold.EFso bile şaşıp kalabilir
diyorsunuz yani hadi bakalım hocam
Şut ve gol
-
O topun gelmesi lazım buraya
-
-
Çayı püskürttüğüm yetmediği gibi bardağı da düşürdüm puhaaaa🤣🤣
Aman hocam ekipmanlara zarar gelmesin bize lazımsınız
-
Aralıkta İstanbul gibi kıyı illere kar yağar diyenler ,hala umudu olanlar gözlük
Hiç umudum yok , Allah kahretsin , ben pes ettim diyenler kahkaha🤣
Nötrüm, kafam karışık bana bulaşma kafam bi milyon diyenler domates emojisi lütfen
Yüzyılın en sofistike Anketini bir kez daha patlatalım , hadi yine bi gayret batmayan geminin anketi :))
Her ankette 10larca gözlük görünce Cold.Efso nun yazmak istediği
-
Domates emojisini bulamadım yüklemedik sanırım.
External Content youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
Patron
Bana İngiliz sterlini cinsinden ödeme yapar mısın
2 milyar son hocam
Kara paranızı aklamak ve vergi kaçırmak için yazabilirsiniz
-
Sizede teşekkürler ama çok oldu bu puan için biraz önce savaş vardı dağıtmayın böyle
External Content youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
-
Kim bu yakışıklı
Kim mi?
Tamam bu akşam zirvede bırakıp gidiyorum.
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Aykut sonuncu almışsınız şüphelendim
-
-
-
25 bilet nasıl 57 defa satıldı
biri el altından fazladan bilet mi ekledi markete
Fazla biletleri alan elemanı buldum
-
External Content youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
57 kişi
(arkada dönen olay)
-
Restarosyon bitsin oturacağım, şu an modellere çizgiynen anlatmak için ayaktayım
14 önemli, sistemi o altyapı getirebiliyor
External Content youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.