Yine sallandik izmit daha hafif
Posts by Enes Mirza
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
2019 İstanbul depremi, 26 Eylül 2019 tarihinde merkez üssü İstanbul'un Silivri ilçesi açıkları olan, 5,8 büyüklüğünde meydana gelen deprem. Depremde bir kişi kalp krizi sebebiyle öldü, çoğu panik sebebiyle 43 kişi yaralandı.[
2019 depreminde bunlar yaşanmış ayrıca İstanbul ve İzmit'te bildiğim okullar da tatil olmuştu
-
Deprem oldu kocaeli yatak ve avize sallandi
-
İzmit hala kar yağışlı
-
2.dalga geliyor az sonra
-
Az sonra uçuşa geçiyoruz Kocaeli
-
Kocaeliyi Seyret - Şehir Kameraları
Anlık güzel kar yağıyor
-
biraz eskiler hatırlar
-
Vehbi abim hoşgeldin seni çok özlemiştik tam zamanında geldin bir inişdibi içilir vallaha bu sabaha karşı
-
-
Nisan ayında -9 lar tepemizde
-
-
Selamlar iyi forumlar yeni gelmedik geri geldik
-
Soğuk atak olması kış ayında olduğumuzu göstermiyor ki hocam. Bahsedilen tarihte kış bitti. İlk bahar ayında bu mevsime göre çok sert bir atak geliyor.
Aynı şekilde kışın olan sistemde de ballandıra ballandıra paylaşıldı sonra özür dilendi ve geçen gördüğünüz gibi kar heyecanından bahsediliyor. Haber sayfaları havaforum x ve instagram sayfasından bilgi alıyor biraz daha temkinli olmasını istiyorum adminden
-
Forumda hocalarımız nisan 2. Haftası soğuk hava atağı olabileceğini söylerken havaforum instagramda veda ediyordu kışa
Şimdi kar var kış var diyorsunuz
-
bca0a72950795a4d8c9.jpgDeğerli abilerim ve dostlarım son zamanlarda forum iyice karışık bir hal almaya başladı yönetimdekiler görevi bırakan admini ve moderatorumuzu geri getirsinler buyrun üyelerimizde eski dostlarımızı tekrar davet etsinler sorun çözülsün herkes helalleşsin hatalı taraflar birbirinden özür dilesin konu kapansın çünkü son zamanlarda forum yukarıdaki fotoğraf gibi hissetirmeye başladı
-
Peki güzel kardeşim mesela bu olaylar dönerken hiç yönetimden birilerine yazdınmı bir üye olarak ne oldu ne bitti diye? Ben kendi adıma konuşuyorum moderatör olarakta değil üye olarak kabul et bu söylediklerimi, kimse kasti amaçlı veya sebepsiz banlanmadı, Bu konuda benim kimseye en ufak bir düşmanlığım yok kim gelir kim gider benim için problem değil. Ama birşey oluyorsa sadece üye tarafından değil yönetim tarafındanda ne düşünüldüğünü niye böyle yapıldığını anlamak sormak lazım. Velhasıl Aytaç adminle iletişime geçip sıkıntılarınızı öğrenmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim
Aytaç adminden cevap alamadım Samet adminde beklediğim barışçıl tavrı alamadığımı soyledim kendisine ve görevi bırakmayı seçti kendisinden yardım isterken. Ayrıca bu benim şahsi meselem değil sadece burayı sevdiğim için ortamı düzeltmek için çabalayan bir üyeyim
-
Bir üye olarak fikrimi belirtmek isterim.
Ekonomi ve siyaset konusu siyaset içermeden ekonomi konusuna çevrilebilir. Zam haberleri atılır, borsa vb bilgilendirmeler konuşulabilir. Tabii kimse rahatsız olmayacaksa dünya siyaseti de eklenebilir çünkü son dönemlerde çok hareketli ve ekonomiye etkisi büyük.
Futbol konusu ise sadece saha içi yorumlamalarına izin verilebilir. Yönetici düzeyindeki açıklamalar, camiayı hedef alan yorumlar yasaklanır ve sadece oynanan oyun konuşulursa bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Hocam madem bu kadar sorun oluyor bence direkt kapatılsın burası HAVAforumu meteorolojik olaylar ve diğer tartışma çıkmayan yan konular yeterli
-
Başka bir bölge konusunda berkay34 ve aykut53 ün banlandığını sanarak mı yazdınız? çünkü bu arkadaşlar banlanmadılar. İşimi layıkıyle yapma meselesine gelince bu konuda gönlüm rahat, rahatsız olan varsa Aytaç admine iletir oda görevimize son verebilir benim için hiç bir sorun olmaz orada yazdığım gibi benim için asıl olan forumdur, normal üye olarakta devam ederim.
Değerli Hocam ikisinden ve diğer banlanan üyelerdende haberim var birşey sandığım yok. İşinizi layıkıyla yapın derkende genel bir söylemde bulundum yönetici idaresi için kişisel algılamayın. Bizde zaten forumdaki eski sohbet muhabbeti sağlamak için ve bu kadar emekler hiç sayılmasın diye uğraşıyoruz dağıtmak, görevden aldırmak için değil barıştırmak,helalleşmek,kardeşce tekrar toplanmak amacımız.
-
Gayet doğru anlaşıldı çoğu üye de birçok diğer üyenin gereksiz yere banlandığına hemfikir sizdende bir çaba beklemiyoruz görevinizi hakkıyla yapın yeterli