En yuksek: 18.8
En dusuk: 8.7
En yuksek: 18.8
En dusuk: 8.7
Camlica kamerasini izliyorum da neler oluyor oyle
-4 derece almanya sabahindan gunaydin durum bu Gölgede kalan noktalar hala cozulmedi. Kar haberlerini bekliyorum istanbuldan
Berkay34 hocam baska yerde yaziyorsaniz bilemem ama yaziniz copy-paste yapilip baska yerlerde paylasiliyor haberiniz olsun Yani buna karsi ne yapilabilir bilemem ama haber vermek istedim belki dikkat edilebilir diye. Tesadufen gordum.
Bu sefer guzel kar en az havada gorecegine inaniyorum istanbulun. 2300 kilometre uzakta yuksek basinc etkisinde izliyorum sizi
O sinoptik ile 850 de -6/-7 versin istanbula kar yagmazsa forumu birakirim. Ezber bilgiler ile konusmak kolay maalesef.
Cuma gunu olan kuvvetli yagisi ecmwf ile birlikte arpege, gem kismen ukmo ve icon da goruyor. Sel riski bile olusabilir bir ihtimal persembe tekrar bakmak lazim.
Berkay34 hocam siz ne dusunuyorsunuz aksiyon olur mu
En yuksek: 10.2
En dusuk: 8.8
Tulpar bende çok kötüydü son gün gelen dek yağışı beni kurtarmıştı ama turuncu kütleler çok iyiydi.
Hele o sali gecesi elektrigi kesen turuncular fenaydi
Kadikoyde kar yagarken umraniyenin kuzeyinde yagmur yagabilir demis
Hamak var mı hamak
Hem de ne hamak
Diyagramin guzelligine bakin
Tatli bir kar gecisi oldu
Sana yok
Oyle bir yerde yasiyorum ki etrafimdaki en yakin sokak lambasi anayolda bilmem kac metre uzakta onu da agac kapatiyor Pencereye flas ile isik tutup bakmak durumunda kaliyorum
Goztepede yagis yok
Camlica kamerasinda kar yagisi net gozukuyor
Ferhatpaşa'da net kar yağışını yakalayamadım geldik Göztepe'ye imkansızı kovalıyorum.
Hosgeldiniz hocam en son yagmur graupel karisimi yagiyordu
1 ocak gunu bu ciktiyi gorup begenmeyen kisilerin art niyetli yorumlarini dikkate almayin derim
En yuksek: -3.5
En dusuk: -6.3
WXCHARTS var oradan bakabilirsiniz hocam, bildiğin kuru soğuk.
Ben de bir cozemedim bu siteyi bir kere bakmaya calismistim Denerim yine