Büyük balık kaçtı. Güney iyi yıkıldı bugün
Posts by Oguzhan_013
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Veriler tam sinirimizdaydi bugun. Tabi aksama kadar vakit olsa da pek bir sey cikacagini dusunmuyorum. Cok kotu bir sezon
-
Yer yer kümülüsler var oluşumlar mümkün
-
13 haziran değerler yüksek lakin oraj yapacak mı konuşmak için beklemek lazım 2 gün daha
-
11 12 haziranı takip etmek lazım. Bi hareketlilik olabilir. Hafif bi soğuma girecek tepki yaratabilir
-
Herkese selamlar hayırlı bayramlar.Şehrin kuzeybatısında acayip kule tipi kümül onimbüs oluşumları var tas sirrüs tabakasına kadar ,haritadan baktım Kıbrıscık tarafında Muhtemelen hava açık olduğu için görülüyor güneş gözlüğü ile görebildim Sincan Eryaman tarafındakiler daha net görebilir.adeta atom bombası bulutu gibi
Göremiyorum ama oraj olacak oralarda. Keşke bizde de olsaydı bir şeyler 😭
-
Şiddetli kurak bitirecez heralde bu ayı.
-
Oraj sezonu bitti heralde. Son yıllar da görülen en boş haziran diyagramlarından biri olsa gerek.
-
pursaklar ve susuz tarafinda iyi kütle var ama ortasında yine boşlukta kaldım şimdiye kadar gördüğüm en rezil oraj dönemi
Nisan sonu mayıs ilk hafta yer yer çok güzel orajlar aldık ama o kadar yani. Koskoca oraj sezonu o aralıkta gibiydi.
-
birkac bir seyler geliyo gibi
Bana eriyerek gelecek gibi geliyor.
-
tam ustume turuncu geliyo sonunda 5 gundru bos geciyoduk
Size vurursa bizim buralara da gelir gibi yönü gereği. Bari bugün bir şeyler alalım artık
-
Koskoca oraj sezonu resmen leş atıyor. E kışlar zaten rezil geçiyor ve kendimizi orajımız var diye avutuyoruz. Bune böyle ya
-
yağış gördük ama aksiyon göremiyor bizim buralar 20 gündür.. Oraj döneminde gayet uzun bir süre
-
Merkeze çok sağlam kütle giriyor
-
Merkezde eriyip sincan tarafında geri oluşurlar gene yağış yüzü göremeyiz. Şaka bir yana iyi geliyorlar yıldırım aktiviteli
Takipteyiz bakalım nolacak. Merkez boş geçirrise kurak bitiyor mayıs. Son şans
-
Güneydekiler gelecek mi bakalım
-
Yarın düğünümüz var araçlara zarar verecek tarzda iri dolu olur mu hocalarım cevaplarsanız sevinirim
Dolu riski görünmüyor yarın.
-
2 gündür sincan hariç istediğimiz yağışı alamadık fos çıktı diye düşünüyorum. Yarın eğer merkez iyi yağış almazsa mayıs normaller altı bitecek. En yağışlı ayımız kurak bitebilir çok kötü
-
2 gündür şentepede 1mm bile yağış olmadı
Valla bizim bu yapracık bağlıca tarafları da bomboş. Ben hiç sevmedim bu yerinde oluşumları. Evet güzel yağış bırakıyorlar ama şanssızsan oturup izliyorsun.
-
Kütleler yapışıyor valla