Modellerde değişim olmaz ise 2020'den sonra İlk kez böylesine yağış potansiyeli bulunan bir Mayıs Sonu Haziran dönemi yaşanma ihtimali var gibi.
Posts by MeteoMeraklisi
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Herkese Günaydınlar iyi günler.
-
Az önce deprem olmuş. Eşim soyledi hafif ama uzundu dedi
Ege Denizinde 6,1 büyüklüğünde deprem oldu Girit açıklarında.
geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah.
-
Bu yıl Haziran ayı geçen yıl olduğu gibi erkenden başlayan Çöl sıcakları ile geçmeyecek gibi görünüyor ülke genelinde belki ayın 2. Yarısından itibaren ciddi sıcak hava atağı görebiliriz ama ilk yarısında serince ve yer yer yağışlı bir Haziran İlk 15 gün olması muhtemel yıl olarak 2021-2023 Haziran aylarına benzer olabilir ayrıca yazın devamı da bu iki yıldaki yazlar gibi kavurucu sıcakların ağır bastığı bir yaz mevsimi olabilir.
-
Herkese Günaydınlar iyi günler.
-
Olduğu konuma bakarsak 23 Nisan'da olan 6,2'nin artçı depremlerinden biri gibi görünüyor Allah büyüğünden korusun inşallah 🙏🏻
-
Çok kısa değildi 5-7 saniye sürmüştür.
-
Herkese iyi geceler.
-
Çok şiddetli değildi 3.8-4.2 arası bence.
-
İstanbul deprem oldu
-
İcona Göre Pazar günü son yılların en sıcak Mayıs günü olabilir sıcaklıklar yer yer 35-39 derece aralığına kadar çıkabilir fakat bu durumu çoğu model tam olarak desteklemiyor pazartesi soğuma ile 20-25 derece aralığına inebilir sıcaklıklar
-
Herkese iyi geceler.
-
Süper Ligde 2024-2025 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ve Galatasaray Taraftarını tebrik ederim dün müsait olamadım bugün yazıyorum.
Aydınerr geçmiş olsun Allah şifa versin.
-
Hayırlı olsun yeni sezon Herkese Başarılar İstanbul'da o gün yaz sezonuna yakışır bir hava olacak gibi görünüyor.
-
19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm Kahramanlarımızı saygıyla anıyorum.
-
Herkese Günaydınlar.
-
Bu saatlerde Marmara Denizinde oluşan yağışlar İstanbul'da fena olmayan bir yağış bırakıyor.
-
Herkese iyi geceler.
-
Hayırlı olsun yeni yarışma sezonu herkese başarılar.
Umarım eğlenceli, heyecanlı rekabetin bol olduğu sağlıklı mutlu huzurlu Afetsiz bir yarışma bir yaz sezonu yaşarız.
-
Herkese iyi geceler.