sabah Ens .
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Balık hemde büyüğünden balık ben diyeyim köpek balığı sen de balina öyle bir şey 🤣
Balığı kuyruğundan ağzıyla tutmuş bir adam görüyorum.
-
Daha fazlasını anlatma çünkü sonrasında o adam o balığı yiyor🤣🤣
-
mgm cumartesiye kuvvetli yağış vermiş.samsuna hayret
-
mgm cumartesiye kuvvetli yağış vermiş.samsuna hayret
Geçmiş olsun o zaman
-
Daha fazlasını anlatma çünkü sonrasında o adam o balığı yiyor🤣🤣
Abi balık adamı yedi Grönland ı 1080 gördüm bı ara
Tabi biz bunlara takılmıyoruz, tarih belirledik diye de takılmıyoruz, tarihi atmosfer belirler diyip, 15-16-17 yi takibe alıyoruz
-
Abi balık adamı yedi Grönland ı 1080 gördüm bı ara
Tabi biz bunlara takılmıyoruz, tarih belirledik diye de takılmıyoruz, tarihi atmosfer belirler diyip, 15-16-17 yi takibe alıyoruz
Tamam işte ben anlatamam sen anlat derken boşuna demedim ha balık adamı ha adam balığı yesin bu işin sonunda çay içmek için bizi yıllarca bekletecek reislerin kaçacak yeri kalmayacak o çay o gölün kenarında içilecek ben yılbaşı tahminimden sonra tahmin yapmayacaktım ancak yine tahmin yapmamış olayım sadece gölün kenarında iyi şeyler olacak diyeyim🤣 kuzeyin_oglu
-
Palanci Kerem hocam nerelerdesin gel şöyle güzel bir tahminlerinden yap sistem iyi de olsa kötü de olsa özledik tahminlerini
Analiz yapacağım ama paylaşmayacağım. İsteyenler özelden ulaşabilir oradan bilgilendiririm.
-
5cm örtü görsem yeter bari böyle gelsin
-
Tamam işte ben anlatamam sen anlat derken boşuna demedim ha balık adamı ha adam balığı yesin bu işin sonunda çay içmek için bizi yıllarca bekletecek reislerin kaçacak yeri kalmayacak o çay o gölün kenarında içilecek ben yılbaşı tahminimden sonra tahmin yapmayacaktım ancak yine tahmin yapmamış olayım sadece gölün kenarında iyi şeyler olacak diyeyim🤣 kuzeyin_oglu
Başkanımın direktiflerinden sonra anlık “KUZEYİN ADAMLARI” bizler…😂
-
-
Samsun- Ordu Giresun tarafı kısmen şanslı. Trabzon ve Doğusunda ise soğuk ve yağış kesişimi çok kısa. Dolayısıyla 100 metre ve üstü rakımlı yerlerde +20 cm örtü oluşması muhtemel. Kıyı şeridi için ise 10 cm yi geçen yerlerin çok olmayacağını düşünüyorum. Tabi şu anlık.
-
Samsun- Ordu Giresun tarafı kısmen şanslı. Trabzon ve Doğusunda ise soğuk ve yağış kesişimi çok kısa. Dolayısıyla 100 metre ve üstü rakımlı yerlerde +20 cm örtü oluşması muhtemel. Kıyı şeridi için ise 10 cm yi geçen yerlerin çok olmayacağını düşünüyorum. Tabi şu anlık.
Burak hocam hoşgeldin yoksun epeydir
-
-
Burak hocam hoşgeldin yoksun epeydir
Merhabalar Bayadır yokuz. Malum iş güç hayatı derken uzaklaştık. Baktım sistem görülüyor kesin forum capcanlıdır hemen bi giriş yapayım dedim Buralar özleniyor... Sistem geçen yıllara nazaran bence daha güçlü Geçen senekiler tam kanserlikti.
-
Merhabalar Bayadır yokuz. Malum iş güç hayatı derken uzaklaştık. Baktım sistem görülüyor kesin forum capcanlıdır hemen bi giriş yapayım dedim Buralar özleniyor... Sistem geçen yıllara nazaran bence daha güçlü Geçen senekiler tam kanserlikti.
Gecen yil ki sistem tam bir hayal kirikligiydi rize icin insalah buda oyle olmaz hocam
-
Gecen yil ki sistem tam bir hayal kirikligiydi rize icin insalah buda oyle olmaz hocam
Geçen yılki sistemler ülke geneli değil de Doğu Karadeniz için tatmin etmiyordu. Bu sistem ülke geneli için baya bi gücünü azalttı. Kıyıların havada da olsa kar göreceği kesin. Ondan yana bir sıkıntı yok. Ancak ne kadar tatmin edeceği süreç yaklaştıkça daha net anlaşılır.
-
Rize'den geçen senelerde pek kişi yoktu kürşat reis vardı oda yok sanırım epeydir artmış ama sayı
-
Rize'den geçen senelerde pek kişi yoktu kürşat reis vardı oda yok sanırım epeydir artmış ama sayı
buralardayım kardeşim zaman zaman okuyorum mesajları ama yoğunum bu dönemlerde fırsat bulamıyorum. Cumartesi umarım güzel kar görürüz
-
buralardayım kardeşim zaman zaman okuyorum mesajları ama yoğunum bu dönemlerde fırsat bulamıyorum. Cumartesi umarım güzel kar görürüz
Önemli değil babayiğit , kolay gelsin . İnşallah...
-