Aralık Ayı Genel Görünüm (2022)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Arada kaynadı yeniden hatırlatalım.

    • Offizieller Beitrag

    Palanci güzel tahminin için teşekkürler, hep beraber takip edeceğiz, özellikle ayın 20 sinden sonraya vurgu yapmanda doğru olmuş, güzel yorumlarının devamını takip edeceğim, başarılar..

  • Tahminimde belirttiğim üzere bir harita hazırlamak istedim. Marmara, Batı Karadeniz, Ege ve Batı Akdeniz mevsim normallerinin üstünde yağış; Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu mevsim normalleri ve civarında yağış alacak benim tahminime göre. Ay sonuna doğru bu harita değişecektir çünkü pattern değişiyor.

  • Palanci güzel tahminin için teşekkürler, hep beraber takip edeceğiz, özellikle ayın 20 sinden sonraya vurgu yapmanda doğru olmuş, güzel yorumlarının devamını takip edeceğim, başarılar..

    Hocam artık her güzel sistem öncesi bölge farketmeksizin müsait oldukça konular açıp, analizlerde bulunacağım. Ek olarak müsait olmam halinde bunun gibi genel ay değerlendirmeleri yaptığım konular açacağım. Güzel yorumların ve düşüncelerin için teşekkür ederim.

    • Offizieller Beitrag

    Tahminimde belirttiğim üzere bir harita hazırlamak istedim. Marmara, Batı Karadeniz, Ege ve Batı Akdeniz mevsim normallerinin üstünde yağış; Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu mevsim normalleri ve civarında yağış alacak benim tahminime göre. Ay sonuna doğru bu harita değişecektir çünkü pattern değişiyor.

    Oraya bir vortex isterim :P

  • Palanci

    Hat den Titel des Themas von „Aralık Ayı Genel Görünüm“ zu „Aralık Ayı Genel Görünüm (2022)“ geändert.
  • Eline emeğine diline sağlık güzel dostum şu harita yapma isini ben anlamiyorum o da güzel olmuş😁

    Biraz kurcalayın anlarsınız hocam çok bir mantığı yok. Bu arada güzel yorumlarınız için teşekkürler.