İnşallah hocam ama bunu sadece inan batı bölgede oturan insanlar istiyor bazıları da Ao-Nao endeksini atıp bu sistem batılı gelmez orta ve doğu girişli olur yazmışlar kimse birbirini düşünmüyor. Hâlbuki kaç senedir giritte ab alçağı oluşmuyor oluşsa bizde faydalansak bol bol yağış alsak ancak ordakiler zaten bol bol yağış aldılar. Sırf sistem doğudan girsin kar görelim soğuk yeterli olsun diye bunun derdine düşenler var hâlbuki en önemlisi yağış işte biz bunu alamıyoruz ve yazın Allah korusun bunun sıkıntısını çekicez onlar zaten her türlü sistem nerden girerse girsin bir şekilde yağış alıyorlar biz alamıyoruz ben istiyorum ki hepimiz faydalanalım hepimiz bol bol yağış alalım inşallah böyle düşünen insanların sayısı artar kusura bakmayın içimi dökmek istedim kolay kolay yazmam hayırlı ramazanlar cümleten 🙏🏻
Haklısın imzamı atarım nerenin ihtiyacı varsa oraya daha çok yağmasını isterim. Emin olun Bartın'dayım ama Bartın kadar batı bölgeleri takip ediyorum. Elbet bu döngü kırılacak inanıyorum. Biz bölgemiz ve ülkemiz içi dua edelim. Bu sistem için heyecan yapmak için erken. O yüzden sakince takibe devam.
Ortalama 65 cm kar var yer yer 70 i zorluyoruz Bartın için efsane bir sistem oldu. 76 mm kar aldık bu sistemde mgm 56 cm nasıl ölçtü anlayamadım garipler cidden.
2019 dan beri izmir merkezli siklon hiç görmedik bu durumda iç egeyi çok kötü etkiliyor bırakın karı izmire yağmur yağmiyor artık
Bu yaz egeyi göller bölgesini ve Eskişehir ve Ankara'yı yazın zor zamanlar bekliyor. Allah kolaylık versin şimdiden. Bahar yağışları olağanüstü derecede fazla olması gerekiyor ki yazı atlatalım.
Yıllardır gelen 1 tane sistemde bile egede ab patlamayıp her kış kuru soğuk yiyen bizim ahalinin serzenişleri. Maalesef gene bol kuru soğuk tarifesinden devam. İnşaAllah sistem dönüş hareketi yapar da Girit Rodos civarında ab patlar.