Uzun bir süredir Modellere bakmıyordum. Habeleri ve bir kaç paylaşımı görünce bu akşam bakmak için bir fırsatım oldu ama yıllardır her kış olduğu gibi modeller de değişen bir şey olmamış.
Posts by Abdullah Emin Eren
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ümraniye çatılar arabalar bembeyaz
-
En yüksek 24,3
En düşük 13.5
-
en yüksek 23.9
En düşük 176
-
En yüksek 18.6
En düşük 5.3
-
En yüksek 10.8
En düşük 5,6
-
En yüksek 9.6
En düşük 3.7
-
Kar bize gelmeyince ben ona gittim 😅
moskova dan selamlar
-
En yüksek 13.1
En düşük -1.8
-
En yüksek 16.5
En düşük 4,9
-
Em yüksek 13,6
En düşük 12.5
-
En düşük 1.7
En yüksek
14,6
-
Evet Evet Deprem den dolayı bir çok kişinin Hafızasın dan o sistem silinmiş
-
Geçen sene 7 Şubat Ümraniye bunlar da benden gelsin.
Bu arada Havaforumun sosyal medya hesapların da paylaştığı 650 gündür şehir merkezi kar görmüyor paylaşımı hatalı olmuş 7 şubat sistemin de Kadıköy sahil de bile sabah örtü vardı Aytac
-
Aga bu sene Mart yaş Bünyamin sürmeli'nin kullandığı modele göre, Şubat da zor. Yüksek ihtimal kış finito. Alırız belki 2-3 kırıntı bir şeyler
Bünyamın beyin kullandığı modele baksak son 6-7 yılda 5-8 cm den fazla kar görmezdik
-
Beklenen gibi şubat ayının ilk 10-14 günlük kısmı kayıp. Bu süreçte stratosferik ısınma gerçekleşecek ve Kuzey de yeniden ciddi soğuklar birikecek ama asıl soru bu soğukların rotası neresi olacak? Bekleyip göreceğiz
15 Marta kadar süremiz var . Mart ayının 15 den sonra da kar görebiliriz ama kar kalitesi yerde kalma süres Düşüp.
Güneşlenme süresi mart ayının ortasından itibaren arttığı için kar gelse bile çok fazla kaliteli olmayacaktır.
Kısaca 6 Ocak hocamın dediği gib kaldı geriyei 15 Şubat - 15 Mart Bekleyip göreceğiz
Kendim için ise 25 şubat son gün Yaklaşık 3 haftaya yakın bir süre Türkiye de olmayacağım.İnşallah gitmeden İstanbul da orta seviyeli bir sistem görüp giderim yoksa Bu kışın en iyi sistemi 19 kasım sistemi olarak yer edinecek bende
-
İstanbul değil özür dilerim ama İstanbula bir efsane, sıcaklık sıkıntısı nedeniyle kaçtı .burada 5 cm e yaklaştı
Sizin adınıza hayırlı olsun hocam
-
Sistem nasıl mıydı?
Konumum adına bu sezon halen en iyi siste Kasım sistemiydi
-
En düşük 8.3
En yüksek 18.6
-
Ümraniye Fena gök gürültülü graupel yağışı var