Bugün etkili olan kütleler yerel değil de geniş alanda etkili oluyor. Yine de çok bir fark olacağını düşünmüyorum. Dediğiniz farklar daha çok konveksiyonel oluşumlar için geçerli oluyor çoğunlukla. İşin uzmanı arkadaşlar daha iyi bilir.
Bireysel 50 den fazla istasyon verisi ve diğer kurumların da istasyon veirisne bakınca. Veriler mgm ile uyuşuyor hocam. Hiç öyle absrüt değer yok
Çok güzel yağıyor. Cidden kaç yıl oldu böyle yağmurlu bahar görmeyeli hatırlamıyorum bile inşAllah mayıs sonuna kadar böyle gider bol bol yağmur yağar Barajların çok ihtiyacı var.
2 saattir Sistem zamanı atılan mesajları okuyorum.Ne heyecanlı zamanlarmış Yaz ayına doğru forumun sessizligi biraz kötü oluyor. Kışın ne güzel herkes burada oluyor sistem kovalıyoruz birbirimize salça oluyoruz
Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.