İç Anadolu Bölgesi Eskişehir
Posts by izzet.crt
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Suratsız ColdCenk GabelBerg10 Palanci Virga Enes Güleç(17) gibi değerli kardeşlerime bir kez daha seslenmek istiyorum.
Sizler bu forumun değerli , samimi ve foruma bilimsel anlamda emek vererek katkıda bulunan insanlarsınız .
Sizlerin burda olmayışı büyük eksiklik ve kayıp , benim şahsi görüşüm bu yönde , umarım geri gelirsiniz
Yigit61 izzet.crt Orasa Fatihaltinay55 zamkolik erdi icenow123 kuzeyin_oglu sizlerden de aynı çağrıyı bekliyorum bu kardeşlerimiz için
Ben artık çağrılık bir durum olduğunu düşünmüyorum abi şahsen ben dahil soğudum iyi ce forumdan
Herkes ne olduğunu çok iyi biliyor kimse kör değil
Çok fazla uzun yazmıyacağım çünkü bir şey değişmeyecek o yüzden susuyorum
Saygılarımla HF sevdalısı abi
-
8.HAFTA GAYRİ RESMİ İLK 16
1- erdem0 ...........................770
2- OrajSever .......................722
3- karasah ..........................674
4- Narsil ..............................674
5- An Anatolian Legend ..660
6- Aykut53 .............................658
7- Snowcharm .................644
8- Abdullah Emin Eren ...634
9- Melih9461 ....................628
10- berkay_tuku ..............610
11- Mustafaatikk ..............604
12- Sedat ..........................596
13- Havameraklısı ...........595
14- GreenBlue~ ......................588
15- Bariyer ........................572
16- izzet.crt .....................572
16. Sırayı bana Özel mi açtın abi
-
-
En yüksek- 4 gece -10
Gündüzden sıfıra çok yaklaşmış sın
-
Sana kaç lazım dostum
-8.6 lazım abi varmı elin de
-
Ez daha düşse idi tam isabet geliyordu
Benim bildiğim 09:37 ye kadar olan değeri baz alıyor mgm
-
Istanbuldan umudumu kestim kardeşim, taaaa Trabzon'lara geldim. Arif Efendi ve arkadaşları günümüzde de çeşitli formlarla sosyal medyada hayatlarına devam ediyorlar, Etkileşim ve maddi beklentiler peşinde koşan hava meraklısı diye tabir edilen tipler bunlar. HF'yi bütün bu şebeklerden ayıran en önemli fark, bilim ile konuşmasıdır. Ve bilim ile konuştuğu müddetçe de mevcut ya da daha sonradan ortaya çıkacak aktörlere rağmen bu işin first classı olmaya devam edecektir. Umarım 4 Şubat Hakan (Allah rahmet eylesin) abimizin bakış açısından uzaklaşmadan, onun fikirlerine sıkı sıkıya bağlı bir duruşumuz olur. Kar, yağmur, güneş hepsi bizim dışımızda ama insanlara gerçek olasılıkları vermeye devam ettiğimiz müddetçe HF bir numara olarak kalmaya devam edecektir.
Yakın zaman da kar görmek için ben de memlekete gitmeyi düşünüyorum abi İstanbul'da artık kar görmek zorlaşıyor bu işin sonu ne olacak bilmiyorum
Çok haklısın abi bütün benliğimle katılıyorum sana
Keşke herkes rahmetli hakan hocamın yolunda gidebilse çok farklıydı bence bu camia da bir numara idi
Artık işi popülerliğe döktüler bu yüzden dolayı da insanları kandırma derdine düştüler ve bunlara inanlar da çok fazla bunu da anlamak güç bir şeye körü körüne inanmak çok saçma bu yüzden dolayı Arif hoca benzetmesi yapıyorum
-
Öyle değil, kot farkından dolayı 32.katta gözüküyor, normalde zemin kat bro.
Neyse ,ben birazdan Kırım'dan Ordu-Giresun-Trabzon cephesine yaklaşan Kar bulutlarını takip edeceğim. Erdi gibi negatif insanlarla vakit geciremem.2025 kışında kendisine başarılar dilerim. En azından ayrıştırıcı olmadan bir başlık açar da gercek efsanelere şahit oluruz.
Abim 2025 mi
2024 kışını kapattık mı ? Olmadı ama
Daha Arif efendi okuyacaktı bize
düzeliriz belki
-
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim ki tarih 12 Ocak olan şeylere bak
Arif Efendi'nin bize okuması lazım başka türlü olmayacak
-
Bahsettiğiniz kaliteye sahip olunca
Ciddiye alacağım sizi..
İyi geceler
-
En düşük -8.6
En yüksek -1.6
-
asıl sorun soğuk savaşın bitmesi arkadaşlar rusya bu rekabette çok geri kaldığı için nükleer silah denemeleri yapmıyor artık halbuki hersene 3-4 tane deneme yapsa sibirya da, gülmeyin nükleer silahlar havayı soğutuyormus bu kesin bilgi
sizde diyorsunuz ki sibirya niye yok olmaz tabi !!!!
şu aralar Çin Rusya dan daha aktif demekki sallıyorlar arada nükleeri sistemler kafkasya ya kaçıyor ama bizden kaçmaz ne yapıp edip bi yerlere atom bombası hidrojen ne varsa sallıyıcaz bu sayede hem kış mevsimini aktif ederiz hemde gerçek godzilla varya oda radyasyon ile besleniyormuş onuda çağırırız
ortalık godzilla dan geçilmez şakası da yapılmaz artık godzilla geliyor diyince
çare bu arkadaşlar elinde nükleeer olan varsa ne yapacağını biliyor hiç olmadı tüm Wİ Fİ leri açalım bişeyler olur
Bu nasıl bir teoridir baştan aşağı saçmalık
-
Vurdum ben bu dünyanın dibine
-
Arkamızdan dönen senaryolar da Sanata dahil mi...
Hayırlı geceler
-
Aykut53 kardeşim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı seneler inşallah
Seviliyorsun
-
-2 civarında kapatırsa herşey çok güzel olacak İzzetim
Tek temennim o yönde abi
-
Biraz daha düşerse tamam bu iş
-
@izzet.crt Mutlu, sağlıklı yıllar kardeşim.
Teşekkür ederim 🙂
-